Comportament Display La Stergere
![]() ![]() ![]() |
Comportament Display La Stergere
verzuiul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 7 January 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
|
|||
cmandrei |
![]() ![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Daca vorbesti de afisajul de pe bord cu radio si alte alea ...
![]() ![]() Ciudata treaba ... chiar nu ai stiut sau ai intrebat asa de plictis ? |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
verzuiul |
![]()
|
Cred ca ma interesa ce NU e bine sa faci la masina(ca la comp) si eventual de ce.
Nu,nu stiam ce se va intimpla. Si nu sunt nici plictisit. Si TFT ul meu nu face asa... Btw,in general eu raspund numai daca stiu ce spun(vezi fantele)!Daca insa vrei sa faci multe reply-uri ,asta-i alta poveste! Hai,mah,ca glumeam ![]() |
|
|
FlorinZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 26 November 04 From: Piatra Neamt ![]() |
Este normal ca TFT-ul sa nu faca asa. TFT-ul este un film, o pelicula foarte fina pe care se afla niste tranzistori luminosi or something like this. Daca esti curios poti sa tai cu lama un ecran TFT si ai sa vezi ca functioneaza in continuare. Poti chiar sa dai si gaura in el ca tot va merge.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 MEGANE II 1.5 dCi 100 CP
Confort Privilege - Vert Cuivre - Clima - Oglinzi rabatabile electric |
|
verzuiul |
![]()
|
Nu m-ati inteles!Schema era ca e bine probabil sa NU apesi pe display!De cele mai multe ori invatam din greseli(le altora).
|
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Treaba este asa
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Si eu am patit-o!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
cmandrei |
![]()
|
Teoretic nu trebuia sa fie chiar asa de fin la atingere sau sa mai aiba inca un plastic in fata tocmai pentru a nu putea sa faci "prostii" ... iar din cate stiu eu nu trebuie sa va faceti mari griji cand le stergeti si se "intinde" display-ul ... isi revine numai sa nu apasati atat de tare incat sa se "sparga" acolo in interior sa sa se deterioreze cristalele.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Resuscitez acest topic ,tocmai pentru a nu mai deschide altul...Zilele trecute am sters afisajul C.B.,fara a apasa .Spre nedumerirea mea,acesta s-a stins cateva secunde iar cand si-a revenit am vazut ca a ramas o pata de cativa mm ,ca o umbra,in extremitatea dreapta.Am crezut ca va disparea dar de vreo 2-3 zile tot asa este.
Ceva solutii in afara inlocuirii ? ![]() This post has been edited by cata70: 13 Jul 2009, 15:18 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
kxcezar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 September 09 ![]() |
Salut!
Tocmai ce am achizitionat un Renault Megane din 2004 si am o problema cu el. Displayul consolei centrale (acela unde este afisat numele postului de radio, temperatura exterioara si ora) functioneaza bine cand este rece habitaclul.De cum se incalzeste habitaclul acesta intoarce literele, se vad niste dungi orizonatale pe el, cateodata nu se mai vede mai nimic. Daca stiti vreo solutie alta decat inlocuirea, va rog frumos sa imi spuneti si mie. Va multumesc, Cu stima Cezar M |
--------------------
Renault
Megane Sedane
- ph-02-tpl
2004
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
il scoti si te duci cu el la un electronist, ala ti-l repara sau iti spune daca e stricat de tot,
daca e stricat cauti pe net "dezmembrari renault" dai cateva telefoane si-ti iei altu. @cata70: cred ca ti s-a ars un led de la iluminarea afisajului. |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Nu pot sa imi dau seama cum le stergeti voi si cu ce,eu le sterg cu servetele umede(care nu lasa urme) si nu se intampla nimic,in 2 ani de zile nu a zis nimic
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
mnxcc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 4 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
O problema asemanatoare cu a lui kxcezar am si eu. Jumatatea inferioara a display-ului este deregalata, in sensul ca dispar-apar caracterele, tremura. Cea superioara este ceva ,mai linistita, inca se disting caracterele. Imi imaginam ca atunci cand se strica un display TFT nu mai poti vedea nimic ![]() S-a mai confruntat cineva cu ceva similar? Multam. |
--------------------
Renault
Megane 2
2003 Dynamique
|
|
cip2k7 |
![]()
|
![]() Resistance Is Futile Group: Members Posts: 436 Joined: 23 July 07 From: Timisoara ![]() |
În dimineața asta, încercând să plec la serviciu la ora 09:20, am observat că intensitatea textului afișajului computerului de bord era aproape zero, de-abia se distingea textul. Totuși, afișajul LCD în sine părea să aibă luminuozitate pe fundal. După cam 10 minute, și-a revenit complet. Să fie din cauza bateriei, a frigului sau a unui defect la afișaj?
|
--------------------
Renault
Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP
2007 All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Luminozitate avea pentru ca probabil led-urile care lumineaza display-ul functionau bine, probabil un contact imperfect la display combinat cu frigul
![]() off: @Solon: Warn-ul este, ban-ul insa s-a terminat...deocamdata ![]() This post has been edited by Hack: 15 Oct 2009, 13:48 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Off:@hack: Gata warn-ul?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 13:02 |