Fanii Marcilor
![]() ![]() ![]() |
Fanii Marcilor
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Hondații sunt cei mai fanatici. No contest. Dacă mai sunt și anti-fani (își duc veacul pe forumurile altor mărci incercând să demonstreze ei cât de proaste sunt mărcile alea) merită ignore direct.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Fanii Tdi nu mai sunt la moda...au apus vremurile...acum pe primu loc sunt fanii ''japoneze'' in special Honda...sunt si oameni normali printre posesori..dar majoritatea sunt exact ce erau fanii Tdi...nu mai zic ca multi care au dat 18000 E pe o honda se cred in A8W12...aa..pardon...Audi nici nu se compara...cu o japoneza facuta in U.k..sunt unii dintre cei mai adresivi ''fani'' ...o agresivitate care duce in țărănism....Oricum ..sa vezi penibilitate cand ai Honda la avatar si in semnatura...siiiii faci ''praf'' marcile frantuzesti....ca deh...nu ai bani nici de un symbol 1.4...
![]() This post has been edited by M i h a i: 13 Oct 2009, 21:19 |
--------------------
------
------
------
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Va inselati toti!
Cei mai fanatici sunt cei de pe gmclub. Dau un singur exemplu: e unu' acolo, care din intamplare e si pe aici, care prefera un matiz (scris special cu m mic) unui Mercedes clasa E, al parintilor lui. Care Mercedes, mai e si diesel, deci va dati seama ca nu are nici o sansa in fata micului gigant ![]() ![]() This post has been edited by balanel: 13 Oct 2009, 22:18 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu vroiam sa discut despre forumurile monomarca, ci despre fanii unor marci care isi iau masina prea in serios...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
la noi, dupa ce a fost multa vreme moda cu tdi&vag rulz, a aparut trendul cu japonezele rulz, lucru care mi se mare mai ok
![]() si da, am dat pe alte forumuri de niste hondari foarte inraiti, mult mai inraiti decat tedeistii |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
care sunt bre funii aia inraiti????
da mitul german se propaga si in politica zilele astea..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Si de aia nu mai dormi tu (Alex) noaptea? Simteai nevoia sa faci un topic special ptr acest subiect? Ai ceva frustrari referitoare la masina sau cum?
Nu te obliga nimeni sa citesti hondafan, deci care e problema ta pana la urma? Daca erai mai atent observai ca se expun atat partile pozitive cat si negative ale marcii/ masinilor in particular/ importatorului/ service-urilor, etc. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ramm @ 14 Oct 2009, 12:29) Si de aia nu mai dormi tu (Alex) noaptea? Simteai nevoia sa faci un topic special ptr acest subiect? Ai ceva frustrari referitoare la masina sau cum? Nu te obliga nimeni sa citesti hondafan, deci care e problema ta pana la urma? Daca erai mai atent observai ca se expun atat partile pozitive cat si negative ale marcii/ masinilor in particular/ importatorului/ service-urilor, etc. Ia uite ca a si sarit unul cu OZN-ul ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
nu mai stiu cine avea la status/avatar (erau mai multi, pe mai multe forumuri): I'd Rather Push A Honda Than Drive A Volkswagen. funny replica, da' are si putin adevar - arata cat sunt fanii de dedicati
![]() astia cu tdi-ul n-au avut imaginatia asta.. |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cei mai fanatici sunt cei care au trabant - se saluta mereu si masina lor este la rang de arta
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
A l e x |
![]()
|
QUOTE(ramm @ 14 Oct 2009, 12:29) Si de aia nu mai dormi tu (Alex) noaptea? Simteai nevoia sa faci un topic special ptr acest subiect? Ai ceva frustrari referitoare la masina sau cum? Nu te obliga nimeni sa citesti hondafan, deci care e problema ta pana la urma? Daca erai mai atent observai ca se expun atat partile pozitive cat si negative ale marcii/ masinilor in particular/ importatorului/ service-urilor, etc. Iar tu daca erai mai atent observai ca am laudat forumul honda si am spus ca acolo se gasesc, cu adevarat, si pareri obiective... Ca sa nu mai spun ca am mentionat clar cum marca, in sine, imi place, deci unde ar fi frustrarile? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:08 |