Cum montez un un ceas pt presiune ulei
![]() ![]() ![]() |
Cum montez un un ceas pt presiune ulei
kapa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 15 May 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 13_10_09_1755.jpg ( Size: 245.48k ) Number of downloads: 219 |
||
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|||
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Salut, ceea ce spui tu cu 000000 oil ok, ce iti afiseaza pe display-ul din bord nu iti arata presiunea ci nivelul uleiului in baie si sunt 6 zerou-ri. Iar cand nivelul iti scade o sa iti arate 00000_ adica cu un 0 (zero) mai putin si in locul acelui zero va aparea o liniuta. Daca o sa scada mai mult nivelul uleiului fiecare zero la randul lui se va transforma intr-o liniuta de exemplu eu cand mi-am luat masina de la cineva era cu 000_ _ _ ceeea ce insemna ca trebuie sa completez cu ulei. In cazul meu am facut un schimb ulei filtru. Ca sa verifici nivelul uleiului mai ai si jorja ca multi spun ca nu se incred in computer. Referitor la ce spui tu cu montarea unui ceas sa iti indice presiunea uleiului nu stiu ce sa iti spun, las pe altii mai priceputi. Am atasat si niste poze scanate din manualul meu in germana cu display-ul si la punctul 7 scrie tot ce apare pe acel display.
Attached thumbnail(s) display_bord.JPG ( Size: 694.42k ) Number of downloads: 268 instructions.JPG ( Size: 644.66k ) Number of downloads: 237 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
kapa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 15 May 08 ![]() |
Ms...am inteles cum merge treaba, asa ca trebuie sa montez un "T" in locul sondei de ulei actuale, intr-un cap al "T"-ului intra sonda originala pentru becul de ulei si la celalalt cap intra sonda de presiune de ulei....o treaba cam complicata
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 13:51 |