Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cum montez un un ceas pt presiune ulei

kapa
post 12 Oct 2009, 19:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

As dori sa montes un ceas suplimentare care sa indice presiune la ulei. Stie careva unde se afla sonda care indica presiune la ulei? A mai montat cineva asa ceva? Cum a procedat? Multumesc!!

<span class='edit'>13 Oct 2009, 17:31:</span>
Chiar nu stie nimeni? Ma pot lega de undeva de la computerul de bord? Pe el indica presiune prin 00000....Astept ideile voastre

13 Oct 2009, 20:24:
Aceasta ar fi jucaria...sper sa reusesc sa fac ceva cu ea

This post has been edited by kapa: 13 Oct 2009, 20:24

Attached thumbnail(s)
13_10_09_1755.jpg ( Size: 245.48k ) Number of downloads: 219

--------------------
Renault Megane 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IonutGligan
post 13 Oct 2009, 20:46
Post #2

impatimit marca renault

From: Cluj Napoca

Salut, ceea ce spui tu cu 000000 oil ok, ce iti afiseaza pe display-ul din bord nu iti arata presiunea ci nivelul uleiului in baie si sunt 6 zerou-ri. Iar cand nivelul iti scade o sa iti arate 00000_ adica cu un 0 (zero) mai putin si in locul acelui zero va aparea o liniuta. Daca o sa scada mai mult nivelul uleiului fiecare zero la randul lui se va transforma intr-o liniuta de exemplu eu cand mi-am luat masina de la cineva era cu 000_ _ _ ceeea ce insemna ca trebuie sa completez cu ulei. In cazul meu am facut un schimb ulei filtru. Ca sa verifici nivelul uleiului mai ai si jorja ca multi spun ca nu se incred in computer. Referitor la ce spui tu cu montarea unui ceas sa iti indice presiunea uleiului nu stiu ce sa iti spun, las pe altii mai priceputi. Am atasat si niste poze scanate din manualul meu in germana cu display-ul si la punctul 7 scrie tot ce apare pe acel display.

Attached thumbnail(s)
display_bord.JPG ( Size: 694.42k ) Number of downloads: 268
instructions.JPG ( Size: 644.66k ) Number of downloads: 237

--------------------
Renault Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei 2010
+
kapa
post 14 Oct 2009, 08:16
Post #3

Membru incepator

Ms...am inteles cum merge treaba, asa ca trebuie sa montez un "T" in locul sondei de ulei actuale, intr-un cap al "T"-ului intra sonda originala pentru becul de ulei si la celalalt cap intra sonda de presiune de ulei....o treaba cam complicata

--------------------
Renault Megane 2001
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 13:51
Dacia