Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Zgomot bord, Galagie in habitaclu

super silviu
post 13 Oct 2009, 18:26
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut, acum 2 saptamani mi-am luat si eu un Megane (1999, 1.6 ) si am o problema care ma terorizeaza. In timpul mersului, cand accelerez se aude un zgomot in interiorul bordului. E cam ciudat k daca stai in dreapta se aude in coltul din stanga si daca stai in stanga ai impresia k se aude din coltul dreapta. Se aud niste trepidatii, dar asta numai cand motorul e subturat, ex: la plecarile din panta.
Astept niste sfaturi pentru a rezolva problema.

--------------------
renault megane - CT 88 RSP 1999 / clasic
renaul megane 1999 - 1.6e / 90 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dodone
post 14 Oct 2009, 07:51
Post #2

membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa)

Group: Members
From: Timisoara

Esti tu sigur ca zgomotele vin din bord sau asa ti se pare tie ? Cum e zgomotul: metalic, infundat ?
Poate sunt uzate bucsile de la bieleta anticuplu, care e sub podeaua, central.
Levierul de comanda a cutiei de viteze se misca inainte-inapoi cand accelerezi-decelerezi ?
Si hotaraste-te pe care topic vrei sa-ti rezolvi problema, ca ai postat pentru acceasi problema si aici: http://www.reno.ro/zgomot-mare-t161181-s0-...ml#entry2069478
Sau, rectific, nu ai avut rabdare sa-ti raspunda cineva si ai deschis un topic nou, pentru un domeniu ce are deja un topic.

This post has been edited by Dodone: 14 Oct 2009, 08:03

--------------------
Renault Renault Laguna 1 GrandTour 1998/Concorde
Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th August 2025 - 03:48
Dacia