Paris Initiale
![]() ![]() ![]() |
Paris Initiale
Yorick |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 840 Joined: 1 July 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai Initiale stiu ca are asa:
Motorizari: 1.2 8v 60 cai sau 1.2 16v 75 cai AC Tapiterie integral piele Volan si schimbator imbracate in piele Trapa 4 airbag-uri jante aliaj ABS CD Player cu comenzi langa volan Reglaj scaune sofer si pasager Geamuri electrice |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
QUOTE Am vazut ca unii la Iniltiale Paris zic ca au 80 cai,altii ca 75. Nu are 80 de cai. Motorul D4F este in 75 de cai (STOCK). Doar prin tuning sare de 80 de cai...(cam 83 parca doar cu flash). Dotarile la Initiale Paris Motorizari: 1.2 8v 60/58 CP sau 1.2 16v 75 CP (Sunt variante de D7F si cu 60CP si mai sunt si cu 58CP - modelele mai vechi) AC Trapa (aici sunt 2 optiuni: actionata electric din sticla sau actionata manual dintr-un material plastic) 4 airbag-uri Jante aliaj ABS CD Player cu comenzi langa volan Reglaj pe inaltime scaun sofer Geamuri electrice Oglinzi cu reglaj electric + degrivare Carcasa oglinzilor in culoarea caroseriei Volan si schimbator imbracat in piele Tapiteria scaunelor + partial fetele de usi, sunt imbracate in piele Urmatoarea varianta dupa Initiale este Privilege care nu are piele in dotare. This post has been edited by bubu782001: 12 Jul 2010, 17:39 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si reglaj la scaunul pasagerului....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Yorick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 840 Joined: 1 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Pai am vazut pe anumite anunturi de vanzare.Unii ziceau ca au 80 de cai masinile.Iar eu stiam de 75.Am zis ca..na,poate o fi vreun model si cu 80.(sau poate au pus azot in roti
![]() Nu are nimic privilege.Nu s-a luat nimeni de el Bubu.Vroiam doar sa stiu diferente.Dupa cum vad nu sunt chiar atat de mari. |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
bubu782001 |
![]()
|
cj98czh Tu poti sa o tii pe a ta.
![]() Deci REGALJUL LA SCAUNUL PASAGERULUI ESTE PREZENT LA TWINGO CA LA ORICE MASINA ca doar nu e bancuta din parc. La reglaj ma refer la spatar ridicat-coborat, si inainte-inapoi la sezut. Asta are si scaunul soferului chiar si bancheta spate. Insa, daca te referi la REGLAJUL PE INALTIME AL SCAUNULUI, Twingo NU are reglaj pe inaltime la scaunul pasager. Nici nu este logic sa aiba. Reglajul pe inaltime al scaunului este special pentru sofer - sa vada bine pe geam, sa se ridice / coboare la nivelul volanului, ma rog... intelegi la ce ma refer. Ca se poate pune este partea a 2-a. Asa si eu pot sa-mi pun scaune cu reglaj electric sau geam cu impuls. Insa astea nu sunt stock pe Twingo. Yorick Nu nu ... ![]() ![]() Ce Doamne ai inteles tu ? Si comparam ca singura diferenta este PIELEA. Deci motorul D4F 1.2 16V stock are fix 75 CP. Asa sunt multi care spun ca au ESEPEU ![]() This post has been edited by bubu782001: 12 Jul 2010, 11:43 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Mai da sensibili mai sunteti...
Ce am spus asa de grav? Atata timp cat vin cu completari cu caracter PUR INFORMATIONAL, nu inteleg de ce va sesizati. Ce am spus? Am incalcat cumva iarasi vreo regula ? This post has been edited by bubu782001: 12 Jul 2010, 17:37 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
cj98czh |
![]()
|
QUOTE(bubu782001 @ 12 Jul 2010, 12:33) cj98czh Tu poti sa o tii pe a ta. ![]() Deci REGALJUL LA SCAUNUL PASAGERULUI ESTE PREZENT LA TWINGO CA LA ORICE MASINA ca doar nu e bancuta din parc. La reglaj ma refer la spatar ridicat-coborat, si inainte-inapoi la sezut. Asta are si scaunul soferului chiar si bancheta spate. Pai o tin ca nu vb. despre acelasi lucru..... reglajul scaunului.... nu ma refeream la rabatarea spatarului.... ci la coborarea sau urcarea sezutului pe vericala..... care nu cred ca este la orice Twingo.... si nu la scaunul pasagerului..... te-ai lamurit acum??? sau inca razi?? This post has been edited by cj98czh: 12 Jul 2010, 11:52 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Scuze insa emoticoanele de pe forum nu reprezinta neaparat starea mea spirituala. Asta ar fi una - iar a 2-a nu este cazul sa facem balci.
Am crezut ca te referi la scaunul pasagerului deoarece chiar tu ai scris asta: QUOTE Si reglaj la scaunul pasagerului.... Insa in ultima fraza te cam contrazici: QUOTE ...si nu la scaunul pasagerului..... te-ai lamurit acum Cand ai scris aia (in prima postare) eu ce am facut a fost sa iti spun ca scaunul pasagerului nu are reglaj pe inaltime - indiferent de nivelul de dotare la Twingo. Poate la alte masini exista si la scaunul pasagerului aceasta optiune, insa nu si la Twingo. Asta era...ce atata tam tam? This post has been edited by bubu782001: 12 Jul 2010, 12:35 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Yorick |
![]()
|
Tot "sapand" pe net dupa diferente am gasit asta(din pacate e in engleza,pe cine intereseaza pot traduce pasaje):
Este pentru noul model Twingo. Six trim levels for genuine 'a la carte' choice (*) In order to meet customer demand as closely as possible, New Twingo will be available from its launch in a choice of six trim levels – Access/Authentique, Expression, Privilège, Initiale, Dynamique and GT – which can be associated with the different equipment options and powertrain choices. New Twingo's 'a la carte' philosophy permits buyers to create a car that matches their individual tastes and needs. Another important aspect of the new car's appeal is the availability of a long list of equipment from the next segment up never previously seen on Twingo (automatic climate control, cruise control/speed limiter, rear parking proximity sensor, etc.). The Access and Authentique trim levels both stand for simplicity, but that low figure doesn't mean that either comfort or safety have been compromized. Indeed, the entry-level Access version comes with ABS, Emergency Brake Assist and driver- and passenger- airbags. In addition, the Authentique trim level includes electric windows, power steering, deadlocking and a height-adjustable steering wheel, a new feature compared with Twingo. On the outside, to protect it from the hustle and bustle of city motoring, the side protective mouldings and exterior mirrors are black. The cabin finish of the Expression trim level places the accent on occupant-friendly features, joie de vivre and enhanced versatility. The front passenger seatback can be tipped forward to form a small table, while the independent rear seats are adjustable fore and aft. The Privilège trim level (according to country) places the emphasis on travelling comfort. The particularly cosy interior features independent sliding rear seats, while its impressive safety equipment level includes side airbags. As is the case across the Renault range, the Initiale trim level stands out through its use of elegant materials and the availability of a wide range of equipment essentially unprecedented in New Twingo's segment. Equipment includes rain and light sensors, rear parking proximity sensors, cruise control/speed limiter (optional according to country) and foglamps. (*) NB: equipment listed can differ from one country to another. The range of models equipped with right-hand drive differs from that of left-hand drive models. 9 The cabin features predominantly light hues, while the light leather upholstery, leather gearlever knob and steering wheel and front and rear mats add a further touch of elegance and refinement. The exterior boasts metallic paint, 15-inch alloy wheels, body coloured side protective mouldings and exterior mirrors, plus sill protectors. The Dynamique and GT trim levels feature a racier ambience in keeping with their exterior styling. The Dynamique trim level is based on sporty design details, with orange upholstery stitching, a dark grey dashboard and a rev-counter. The exterior comes with sports bumpers and a bespoke grille with foglamps picked out in a satin grey surround. The body colour exterior mirrors contrast with the distinctive black B-post strip. New Twingo Dynamique sits on 14-inch wheels with specific wheel trims. With its assertive lines, the GT version is even more dynamic and stands out due to its sports bumpers complete with GT branding, body colour side protective mouldings, 15-inch Noxiane aluminium alloy sports wheels, chrome tailpipe, GT-branded sill, rear lip spoiler and satin grey exterior mirror housings. Inside, in addition to the leather steering wheel and gear lever knob, the GT trim level features practically the same equipment as the Initiale trim level, while extra-tinted windows are available as an option. LE - Twingo asta nou seamana izbitor cu C2 de la Citroen,nu vi se pare? This post has been edited by Yorick: 12 Jul 2010, 15:21 |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Mda...de la Initiale Paris...catre Twingo 2.
Super Topic. Nu ca astea nu ar fi fost discutate si rasdiscutate acum chair cateva zile pe forum. PS Atat Twingo 2 cat si C2 sunt MICI, in rest nu prea seamana - poate partea din spate ceva...insa si acolo sunt diferente. This post has been edited by bubu782001: 12 Jul 2010, 23:34 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
MIHAELY |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
Eu cred ca Initiale cat si Privilege au destule in plus fata de celelalte modele de serie...
parca mai in spate era postat un tabel cu dotarile la Twingo I in functie de variante de echipare .... |
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|
Yorick |
![]()
|
@bubu - nu am postat acel articol doar de dragul de a-l posta.Acolo sunt diferentele intre twingo(e adevarat 2).Daca ai sa citesti cu atentie ai sa vezi ca printre ele se afla si modelul Initiale.
Din pacate nu am gasit nimic despre twingo 1.Probabil trebuia sa caut in arhiva Le Monde. Ps - pana la urma mai are cineva de pe forum modelul Initiale? |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Daca cautai..GASEAI. http://www.twingo.net/nicolas/history.htm
QUOTE Probabil trebuia sa caut in arhiva Le Monde. Nu era cazul. AICI pe forum garantat gaseai informatia, insa daca toti deschid topicuri doar de reagul de a le deschide...vezi si tu ce se intampla. Nu mai gasesti NIMIC. Spune tu, ai cautat pe forumul asta ceva ? Ai cititi topicurile despre Twingo? Daca fiecare user are cate 100 de intrebari despre masina lui, si deschide cate 100 de topicuri, (topicuri comune cu a celorlalti useri) unde se ajunge? Nu vreau sa par deplasat insa in sectiunea Twingo nu se mai gaseste nimic TOCMAI din cauza topicurilor aiurea. Informatii repetitive la greu etc. Iete si tabelul - am dat din nou attachment (trebuia doar sa cauti pe forum). Tabelul este valabil ofertei disponibile in anul respectiv (2003). La fiecare an Renault adauga si modele noi (Dinamique de exemplu) cu dotari in plus sau in minus. Initiale Paris este cel mai dotat dintre toate indiferent de anul productiei. This post has been edited by bubu782001: 12 Jul 2010, 17:42 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Yorick |
![]()
|
Am cautat..si tot nu am gasit.Nu aveam de unde sa stiu ca trebuie sa dau search dupa ".twingo.net/nicolas/history.htm".Trebuia sa caut acul in carul cu fan
![]() Bune informatiile. Le - am citit in mare informatiile despre twingo de aici de pe forum.Toate cele 11 pagini cred.Nu am cum sa retin chiar tot.Examenele le-am terminat de mult asa ca nu pot sa retin chiar tot ce se scrie pe aici. Am deschis acest topic despre Initiale pentru ca nu prea s-a vorbit despre el si eram direct interesat.Nu sunt genul care sa deschida topice aiurea.Mai am un model de masina activez si pe alt forum si stiu ce inseamna.In peste 1000 posturi am deschis in tot acest timp 4. Daca vreunul din moderatori considera acest topic inadecvat il rog sa il stearga. Merci Bubu. |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
MIHAELY |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
Eu am ...INITIALE si mai sunt ceva useri care au acest model (al meu aer toate dot. si cele optionale .... dar fara trapa panoramica)....si pot spune ca diferenta este doar prin eleganta...ma refer fata de modelul Privilege.
|
--------------------
renault
twingo/megane II
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Al meu este Initiale albastru ca cel de aici: http://www.twingo.net/nicolas/history5.htm#ibleue
Nu am trapa si radio cu GPS. Motorul are 1.2l/16V/75CP. Piele pe scaune/volan/maciulie, burduf schimbator si partial pe usi, oglinzi electrice cu incalzire, scaun sofer cu reglaj pe inaltime, 4 airbag, abs, covorase din mocheta, etc, etc, etc...tabelul pus de bubu se afla si intr-un alt topic al acestui forum. Fara suparare, nu vad rostul acestui topic. Se puteau face discutii despre Initiale Paris pe topicul unde fiecare dintre noi isi prezinta masina. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
bubu782001 |
![]()
|
QUOTE Nu aveam de unde sa stiu ca trebuie sa dau search dupa ".twingo.net/nicolas/history.htm". Pentru putin Yorick. Daca scrii pe google "Twingo history" si dai click pe cautare, sau enter...o sa gasesti. ![]() This post has been edited by bubu782001: 12 Jul 2010, 23:38 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
Yorick |
![]()
|
de ce se spune ca paris initiale ca e serie limitata?
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Nu prea se spune. Poate spun samsarii de pe site-urile cu vanzari, spun ei multe insa putine sunt adevarate.
INITIALE, NU a fost o serie limitata. A fost model de serie selectabil de catre client. Serie limitata nu are legatura cu Initiale in mod special. Au fost Twingo Soleil, serii limitate, au fost si Twingo Kenzo serii limitate. O serie limitata implica un model care pe langa dotarile stock (adica piele, ac samd - in cazul modelului Initiale) mai are si ceva "personalizat" care diferentiaza masina prin niste caracteristici de ordin tehnic, optic etc - unii pun un casetofon, altii adauga o dunga cromata si un logo, altii imbraca stalpii in folie, altii baga motoare mai smechere (nu vorbesc in mod special de Twingo sau Renault). This post has been edited by bubu782001: 23 Jul 2010, 10:20 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
leed_zeppelin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 31 July 07 From: navodari ![]() |
am dezmembrat un twingo initiale care nu avea turela si sincer o prefer pe a mea cu turela panoramica...unul din farmecele buburuzei.Intradevar este mai eleganta la interior insa la exterior nimic deosebit...
|
--------------------
renault
scenic 1,9 dci
2007
|
|
dj_tzk |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 25 May 10 From: Iasi ![]() |
leed_zeppelin mai ai piese de la Twingo-ul dezmembrat ?
|
--------------------
Renault
Twingo
1996 Renault Twingo 96 54 cp
Ford Focus 1.9 TDI 2002 90 cp Peugeot 107 1.0 2008 68 cp |
|
Yorick |
![]()
|
Cand cautam acum vreo cateva luni sa iau twingo am tot vb cu unu la mures care avea un initiale si de fiecare data tinea sa-mi aminteasca ca e o serie limitata,bla bla.Prob era ca omu desi zicea ca stie germana si ca are istoricul masinii nu a putut sa-mi spuna ce s-a schimbat la ea(distributie,ambreaj etc).Am renuntat.
Din seriile limitate cred ca face parte si Williams. |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu parca Williams nu s-a facut Twingo ....dar poate ma insel ....
|
--------------------
Twingo
C064
1995
- DE BUCURESTI Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
Yorick |
![]()
|
Sunt care si-au pus motor de williams.Nici eu nu am gasit nimic concludent ca s-au si fabricat.
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
MIHAELY |
![]()
|
Fratilor ....colegul "tunderbird" a pus mai sus in Link unde este postat in CLAR istoricul TWINGO de la aparitie pana in 2007 (un simplu dubluclick)
![]() |
--------------------
renault
twingo/megane II
|
|
leed_zeppelin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 31 July 07 From: navodari ![]() |
salut,
dj_tzk /am dat caroseria,mai am motorul +cutie-planetare,clima,bord complet,directia asistata cu caseta ,unitatea ABS si partea electrica+comanda |
--------------------
renault
scenic 1,9 dci
2007
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Un pret la rezistenta de la aeroterma se poate te rog?
|
--------------------
Twingo
C064
1995
- DE BUCURESTI Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
leed_zeppelin |
![]()
|
nu descompletez instalatia ,saptamana viitoare s-a anuntat client care o vrea completa.dar cred ca poti schimba doar firul de nichelina insa sa respecti exact dimensiunile originale ...cu stima
|
--------------------
renault
scenic 1,9 dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:30 |