uzura inegala pneu, probleme geometrie
![]() ![]() ![]() |
uzura inegala pneu, probleme geometrie
HHF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Unghiul de cadere si cel de fuga trebuie facute corect.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
HHF |
![]()
|
corect ar fi trebuit sa iasa si prima data, dar uite ca m-a costat 90 de lei si tot nu au facut treaba buna. acum am intrebat la un dealerul renault, din zona, si ma costa inca 110. de aceea vreau sa ma informez mai bine inainte sa mai dau niste bani si cine stie ce iese...
This post has been edited by HHF: 22 Mar 2010, 19:30 |
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
HHF |
![]()
|
am inversat pneul cu exterioul la interior, nu este pneu directional, sa vad acum dupa ce am montat si un rulment nou daca se mai toceste.
|
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
pai daca ai umblat dupa ce ai facut geometria la pivot ...tu ce crezi? normal ca dupa fiecare umblare la pivot sau la capul de bara trebuie refacuta de fiecare data geometria rotilor.eu am acleasi valori ca si tine aproape 0.50 si 0.35.asa ca dute si refa geometria decate ori umblii la pivot si capete
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
Nu trebuie refacuta geometria dupa ce se umbla la pivot
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
nu nu nu trebuie.trebuie doar sa skimbam lunar cauciucurile.....normal ca trebuie.nenea ala cand se baga sub masina ce crezi ca regleaza? regleaa SI pivotul
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Pivotul nu este reglabil.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
Tu fa-ti geometria atunci
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
mitzunator |
![]()
|
in fine ideea este ca trebuie refacuta geometria cand se umbla la pivot si capetele de bara. daca nu trebuie atunci cand se mai face?
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu am schimbat capetele de bara acum aproape 2 ani si nu i-am facut geometria. In astia 2 ani am parcurs vreo 25.000 de km fara probleme. Nu se numara filete, nu se face nimic deosebit ci se tine cont de pozitia contra-piulitei de pe bieleta de directie.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
- B-47-HKF Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:15 |