zgomot mare, bataie de ciocan
![]() ![]() ![]() |
zgomot mare, bataie de ciocan
Dodone |
![]()
|
||
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|||
Raptor350 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 April 10 ![]() |
Buna. Eu sunt noi pe acest forum. Am si eu o problema cu un megane I din 2001. Cand plec mai tare se aude un sunet foarte tare de zici ca imi pleaca puntea de fata si masina ramane pe loc si cand iau viraj mai scartaie( zici ca freaca fier pe fier) ma poate ajuta si pe mine cineva? ms
|
--------------------
Renault
Megane
cabrio 2001
- SB 36 AND
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Raptor350 @ 8 Apr 2010, 12:03) Buna. Eu sunt noi pe acest forum. Am si eu o problema cu un megane I din 2001. Cand plec mai tare se aude un sunet foarte tare de zici ca imi pleaca puntea de fata si masina ramane pe loc si cand iau viraj mai scartaie( zici ca freaca fier pe fier) ma poate ajuta si pe mine cineva? ms Din cate stiu pot fi doua cauze: bileleta anticuplu sau busca cu caneluri de pe planetara dreapta |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
- B-47-HKF Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 09:53 |