suporti numere
![]() ![]() ![]() |
suporti numere
horhel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Hai ca incerc sa-ti explic eu...piesele alea mici de plastic care se misca trebuie impinse catre interior, se va intampla ca tabla (numarul) sa se deplaseze un pic in sus, suficient cat sa te poti ajuta cu o surubelnita pentru a extrage marginea tablei din interiorul ramei de plastic. Apoi tragi tabla inspre in jos.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Incearca asa:
Cu palmele tragi de numar in jos (chestiile de plastic ies in afara) indeajuns incat sa-ti ajunga partea de sus a numarului aproape de margine. Dupa aia cu surubelnita dreapta scoti numarul afara. |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
am incercat cu mana sa trag de ele in jos si nu am putut
am incercat sa le imping in sus dar nu au intrat complet o sa scot patentu si sficul sau cutterul ca sa rezolv problema ![]() multumesc |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Bine ca nu le ai cum le-am avut eu, nituite.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
horhel |
![]()
|
problema rezolvata
am reusit sa schimb suportii, fara sa ii rup pe cei vechi |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Bravo!
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 15:40 |