Placute frana, discuri frana, ferodouri, Ce marca si de unde cumpar
![]() ![]() ![]() |
Placute frana, discuri frana, ferodouri, Ce marca si de unde cumpar
cristinalina |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 28 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003/LA0505
- BZ 06 RSK
|
|||
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Incearca autokarma.ro. Eu in ultima vreme de la ei imi fac "cumparaturile" si sunt multumit de preturi. Cand am schimbat eu discurile de frana, acum vreo 2 luni, aveau si o oferta pentru discurile Ferodo.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
- B-47-HKF Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Recomand discuri Ferodo
placute Ferodo Premier saboti ce vrei tu http://www.ingaraj.ro/?search=groups&grupa...485&an_fab=2003 Nu am stiut exact despre ce masina este vb si am pus la nimereala. This post has been edited by jas2: 21 Jun 2010, 14:25 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
V A L I |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 20 September 05 From: BV ![]() |
Ferodo am gasit cele mai ieftine la 260 RON / set. Inainte am avut Febi dar nu prea le recomand. Placute cat mai scumpe
![]() Eu am schimbat saptamana asta (aduse pe comanda cica ca nici o firma nu avea pe stoc) ...mi-am luat discuri TRW si placute tot TRW...multumit pana acum ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 / 1.5 dci / 65 cai
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu am mers pe mana celor de la Brembo .(daca nici ei nu se mai pricep la frane,atunci cine). Iar pe spate (ferourile,a.k.a. saboti) ceva japonez.imi scapa numele. Stiu ca tot ei fac franele de la Kawasaki
![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Eu am pus Lucas-TRW (placute), spate si fata. Multumit, nu scartaie si franeaza excelent.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
xjc0c0, cat te-au costat? Sunt discuri ventilate?
|
--------------------
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Eu am pus de vreo 2 saptamani discuri si placute TRW si sunt multumit pana acuma. Discuri 180 ron bucata si setul de placute vro 80 de ron.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
estate19dci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 June 10 ![]() |
Sal! Si eu am un megane Estate 1.9 dCi 2002-188000km. Iti recomand discuri fata si spate TRW si placute Ferodo. Eu am schimbat discurile la 165000. Mare atentie sa vb cu cei de la care comanzi sa iti aduca discurile cu senzor de ABS, mie la prima comanda mi le-au adus fara (cele pe spate), si sa aigrija cu codurile la piese. E o nebunie intreaga cu piesele la masina asta, exista nus cate piese pt acelasi model: Anul trecut a trebuit sa schib un etrier spate si m-au zapacit ca nu se poate sa am discuri spate, dupa ce am facut rost de codul piesei( am dat telefon la un dealer Renault si m-am milogit de baietii de la piese sa-mi dea si mie codul etrierului dupa seria sasiului) abia atunci au reusit sa dea o comanda. exista 3 tipuri de etriere spate
![]() |
--------------------
Renault
Megane estate
2002 1.9dCi Expression
|
|
cristinalina |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 28 July 08 ![]() |
@estate19dci - mie nu mi-au spus nimic de discuri frana spate... ori nu am probleme cu ele, ori nu exista. Mi-au spus ca pe spate trebuie da schimb doar sabotii. Pentru cele de pe fata e valabila chestia cu senzor ABS?
|
--------------------
Renault
Megane
2003/LA0505
- BZ 06 RSK
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Daca ti-au zis saboti atunci ai tamburi de frana pe spate. Nu ai treaba cu discuri sau placute spate.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Georginho |
![]()
|
@cristinalina - Da, pt cele de pe fata e valabila chestia cu ABS-ul.
|
--------------------
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ma insel eu, pe fata, senzorul ABS nu are legatura cu discurile de frana ci cu planetara. Pentru spate e alta discutie.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
@Georginho Disc frana = 250 RON (ventilate) pentru ABS ,placute parca 160 RON nu mai tin minte exact . Iar pe saboti tot in jur de 200 RON . Nu i-am montat inca ,poate luna viitoare
![]() Cand vine vorba de sistemul de franare,nu va zgarciti la bani. Nu recomand sa aduceti modificari sistemului de franare,dar cand schimbati consumabilele cumparati ceva bun ! This post has been edited by xjc0c0: 22 Jun 2010, 15:05 |
--------------------
----
----
|
|
estate19dci |
![]()
|
GREENEYE85 Ai dreptate! Senzorul de ABS este sigur montat pe cele spate, pe fata parca erau separate, dar nu sunt sigur pentru ca nu mai tin minte
![]() ![]() ![]() AAA si sa nu uit... mersi ca mi-ai adus aminte : cred ca tre sa schimb si eu placutele... ![]() This post has been edited by estate19dci: 22 Jun 2010, 17:51 |
--------------------
Renault
Megane estate
2002 1.9dCi Expression
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
QUOTE(estate19dci @ 22 Jun 2010, 17:44) . Iar tamburii.....sincer nu am auzit pe nimeni sa-i schimbe pana acum ![]() Probabil era vorba de saboti... This post has been edited by betamax: 22 Jun 2010, 23:12 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
estate19dci |
![]()
|
betamax Intradevar era vb de saboti, adik avea dreptate nu am facut mishto, aia cu tamburii am bagat-o eu in gluma... Chiar... stie cineva daca se uzeaza incat sa fie nevoie de schimbat si tamburii??? Si acu intreb pe bune, din curiozitate...
![]() This post has been edited by estate19dci: 23 Jun 2010, 20:48 |
--------------------
Renault
Megane estate
2002 1.9dCi Expression
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Cu siguranta se uzeaza si tamburii la un moment dat, ca doar e o frecare implicata si acolo. Probabil se uzeaza mai greu decat discurile, tinand cont de faptul ca pe fata e mai grea masina si discurile sunt supuse unor forte mai mari de frecare.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
dbx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 June 08 From: Bucuresti ![]() |
cristinalina poti incerca si aici (amabili,prompti) : http://www.pasior-automotive.com/
eu am luat placute spate si lichidul de frana TRW , raportul calitate - pret este foarte bun , la ce spuneau colegii de mai sus cu "frane" Brembo ... , ok , nr 1 in domeniu , dar se justifica la Megane DIESEL ? |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- B-60
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
Dar s-ar fi justificat la Megane cu motorizare pe benzina? Sau care e legatura? Ca nu prea pricep...
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
|
|
Georginho |
![]()
|
Nici eu nu prea inteleg... De ce sa nu se justifice la diesel? Pretul nu mi se pare exagerat in comparatie cu brandul, la calitate nu ma pot pronunta pt ca nu le-am incercat, dar banuiesc ca nu-si permit sa se faca de ras...
Deci care e faza cu DIESEL-ul?... |
--------------------
|
|
dbx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Personal as fi interesat de piese de top daca as avea un RS ( nu orice benzina ! ) , asta este tot ce voiam sa spun , nimic mai mult . Am inteles ca problema se pune CALITATE - PRET .
|
--------------------
Renault
Megane I
2003
- B-60
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
si cat costa trw,de zici ca e diferenta asa mare ? imi amintesc ca atunci cand le-am luat era o diferenta de fix 2 pachete de tigarii ( am inceput sa nu mai numar banii in LEI RON ,fiindca se tot depreciaza ) . raportul calitate/pret este cam acelasi cu trw,poate se inclina o idee in favoarea celor de la Brembo
![]() P.S. : edit fiindca prima oara am scris cu Caps Lock This post has been edited by xjc0c0: 29 Jun 2010, 15:12 |
--------------------
----
----
|
|
Johnny2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 August 06 From: Brasov ![]() |
discuri Brembo si placute ATE. pe spate nu mai stiu.
|
--------------------
Renault
Megane
2002 1.9 DCI
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Discuri no name, urmeaza upgrade la Brembo perforate
![]() Cati km le trebuie sa se "aseze" pe disc ? |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
150-200 mi-au spus mie cei de la service...
|
--------------------
----
----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:22 |