Anexa RCA - Grupama
![]() ![]() ![]() |
Anexa RCA - Grupama
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Te-a obligat sa semnezi?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.959 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nu.
ca idee este ceva suspect acolo sau nu ? sa intreb si la Comisia de supraveghere a asigurarilor sau ma fac de cacao ? This post has been edited by axabrt: 11 Jul 2014, 13:14 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu am RCA la Groupama, făcută on-line. Cum ar fi putut să-mi dea să semnez așa ceva??
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
IancuMIC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 277 Joined: 4 December 11 From: Galati ![]() |
E o asigurare suplimentara , pentru persoanele vatamate in cadrul unui eveniment auto; e de bine.
Pentru toate polițele RCA încheiate la Groupama Asigurări se oferă acoperire extinsă pe Carte Verde pentru toate țările precizate pe documentul Carte Verde, fără plata unei prime suplimentare. QUOTE Ce riscuri se acoperă? Prejudiciile de care asiguratul sau persoanele cuprinse în asigurare răspund, în baza legii, față de terțe persoane păgubite prin accidente de autovehicule pe teritoriul României, cât și în toate statele precizate în documentul Carte Verde, precum și cheltuielile făcute de asigurați in procesul civil, respectiv: avarii ale autovehiculelor deces sau vătămare corporală a persoanelor din autovehiculul avariat |
--------------------
DACIA
Logan
2008,Prestige 1.6/16v Renault Megane 3 1,5 dCi Expression
Drumul cel mai scurt dintre doi oameni este zambetul. |
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
Este o asigurare complementara politei RCA , o asigurare de protectie juridica. Prima de asigurare este de 1 leu si suma asigurata de 5 mii.
Polita are efect in cazul in care asiguratul produce un accident sodat cu victime si se incepe urmarirea penala . Mai pe intelesul tuturor , asigurarea asta vine sa te sprijine cu cheltuielile de judecata sau o parte din ele . Pentru un leu cred ca merita ! |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
maverick1508 |
![]()
|
![]() •Donez custom title-ul ăsta• Group: Members Posts: 15 Joined: 8 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Au trecut cateva luni dar totusi.
Pai nu ti-a explicat broker-ul ce e aia? Vezi ca si Allianz au ceva asemanator. Se emit automat din sistemul asiguratorului, nu ti-a facut brokerul nici o smecherie si nici nu poate emite fara asigurarea aia suplimentara iar pretul e inclus in cel al RCA-ului / de pe RCA. |
--------------------
.
.
. Dacia 1310L CN3 '97 (a fost candva...)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:28 |