Fluence, Fluence or Megane
![]() ![]() ![]() |
Fluence, Fluence or Megane
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
@DFA
Si totusi, tce-ul meu (hatchback) e venit din Palencia. ![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Cum ai aflat asta?
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
pai altfel ar trebui sa existe pe langa factura si declaratie vamala.
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
smardale |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 10 April 09 ![]() |
in primul rand cred ca acest topic ar fi trebuit sa se afle la sectiunea M2. In fond e adresata posesorilor de M2 de catre un posesor de M2.. doar ei isi spun parerea.
pe aici sunt numai posesori de M2 care par a face totul posibil sa demonstreze superioritatea masinilor lor. Tonul discutiilor imi aduce aminte de prelegerile tinute de vesnic mandrii posesori de Golf 4 (de preferat 1.9 Tdi) Personal imi place mult mai mult fluensul, ma simt mai bine in el decat in M2, imi place cum arata si cum se misca... si sunt foarte multumit ca am primit multe la cati bani am dat. Si nu va faceti griji, politica de reducere a costurilor se regaseste la toate marcile This post has been edited by smardale: 26 Nov 2010, 20:16 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 Expression 1.6 16V 110CP
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Si a calitatii?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(smardale @ 26 Nov 2010, 20:11) Personal imi place mult mai mult fluensul, ma simt mai bine in el decat in M2, imi place cum arata si cum se misca... si sunt foarte multumit ca am primit multe la cati bani am dat. Ce era sa spui si tu acum... ![]() E clar ca si posesorii de Megane 2 vorbesc cu o oarecare doza de subiectivism dar asta cu mult sub nivelul subiectivismului posesorilor de Fluence. Eu zic ca daca Renault au reusit sa faca o masina mai performanta ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
narcisoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 5 February 05 ![]() |
no bine.. atunci o sa dam toti foc la fluensuri si o sa luam megane sh ca e mai bune si nu se strica .!
![]() PS.. am mai avut eu o masina mult laudata care se strica mai des decat loganul .. asa ca m-am invatat minte.. "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul" !!!! .. asa ca astept sa se strice oricand fluensul meu , s-a stricat deja... dar ma asteptam pentru ca stiam ca taticul lui : "nea megane" era o masina stricacioasa comparativ cu altele din clasa ei .! Nu cred ca e vre-un posesor de fluence care sa afirme ca are o masina SUPERFIABILA .. la fel cum nici megane nu a fost ... Sant doar Reno`-uri si atat ! (cu bune si cu rele .. dar eram constienti de ce am primit in momentul in care am dat banii ![]() |
--------------------
Reno
Fluence 1.5 dci 85
cheala 2010
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(mahamann @ 25 Nov 2010, 17:55) adik farurile sunt fara lupe (la cele fara xenon), manerele la usi sunt "optionale" in functie de echipare - astia de la renault sunt nebuni???? Pai dupaia ce vrei sa puna pe facelift? Mai un maner, un stop schimbat, o lupa la far si gata. Costuri mici, masina noua. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
smardale |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 10 April 09 ![]() |
Sper sa-i faca un down-face-lift.. desi ii proasta, macar sa arate ca un M2 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 Expression 1.6 16V 110CP
|
|
mahamann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 23 July 10 From: Bucuresti ![]() |
mergand pe soselele RO am inceput sa vad din ce in ce mai multe fluans...si am mai descoperit o chestie care nu-mi place - are terminatia tobei finale scoasa printr-un decupaj in bara (crom nichel bling bineinteles), nu cum e la megane 2, care a mascat intr-un mod foarte frumos toba cu terminatia in jos. si mie imi place sa se vada terminatia respectiva, dar doar in cazul in care sunt 2 si totul este simetric. cum s-ar zice...parerea mea
|
--------------------
Megane 2.2 1.5dci
Kadjar 140 GPF
2007/2020 De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE(narcisoi @ 27 Nov 2010, 13:32) no bine.. atunci o sa dam toti foc la fluensuri si o sa luam megane sh ca e mai bune si nu se strica .! ![]() Megane 2 a excelat intr-o privina - nr. de defectiuni ![]() This post has been edited by ncristi: 5 Dec 2010, 21:19 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
[quote=DFA,26 Nov 2010, 18:45]
De ce crezi că Renault s-ar complica să asambleze O SINGURĂ variantă de echipare în Spania și pe restul în Turcia când le poate asambla pe TOATE în Turcia, la costuri mai mici, că doar de aia a și derivat platforma X38 din X95, ca să mai reducă costurile... Plus că și Renault o spune, TOT ce înseamnă X38 se fabrică la Bursa. Dealer ul a spus ca varianta provilege fiind mai scumpa si oricum putin prizata fata de celelalte sa nu fie atinsa de acest downgrade de a fi fabricata in turcia cu matritele de Fluence. |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Dar Fluensu'asta Privilege cu ce matrite se fabrica atunci?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
DFA |
![]()
|
Probabil dealerul ăla spera să mai câștige un client în plus...
![]() Io-te ce zice Renault că fabrică și pe la ce fabrici: Main_manufacturing_sites_by_Brand___2009.PNG ( Size: 139.31k ) Number of downloads: 1418 Se vede cumva vreo urmă de Fluence pe la vreo fabrică alta decât cea din Bursa, Turcia? ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DFA @ 6 Dec 2010, 16:59) Probabil dealerul ăla spera să mai câștige un client în plus... ![]() Io-te ce zice Renault că fabrică și pe la ce fabrici: Main_manufacturing_sites_by_Brand___2009.PNG ( Size: 139.31k ) Number of downloads: 1418 Se vede cumva vreo urmă de Fluence pe la vreo fabrică alta decât cea din Bursa, Turcia? ![]() Eu ma refeream la megane 3 nu la fluence.discutia la asta deviase...Mai exact raspunsesem postului 53 - ultima propozitie This post has been edited by andreicri: 6 Dec 2010, 23:21 |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
|
|
DFA |
![]()
|
![]() Uite cum ne exploatează ăștia mentalitățile noastre privind turcismele, chinezismele și să nu uităm, marfa de export... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
mahamann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 23 July 10 From: Bucuresti ![]() |
am avut treaba azi pe la serus....si am zis sa vad si eu cu ochii mei fluansul. gusturile nu se discuta in ceea ce priveste designul (mi se pare nasol rau exteriorul, pe cand interiorul mi se pare super, cel putin comparativ cu megane2), dar e extraordinar la ce s-au dedat frantujii - au pus niste table cu arc pentru sistemul de deschidere al portbagajului ca la logan!!! amortizoarele cu gaz sunt scumpe pt ei!!! scaunele sunt foarte tari!! am avut megane1, ala avea fotoliu nu scaun, megane 2 are scaunele mult mai tari, si fluansul si mai tari!! dar se pare ca asta e trendul.....passat a trecut de la suspensie cu 4 bucsi si 4 pivoti pe fata la mcpherson ca e mai ieftina, pastrand acelasi pret pe masina, cu taria scaunelor aceeasi poveste ca la renault. asa ca ce sa asteptam de la patronii rombului??
![]() |
--------------------
Megane 2.2 1.5dci
Kadjar 140 GPF
2007/2020 De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
|
|
andreicri |
![]()
|
intrebare intrebatoare:in prezentarea seriei limitate passion la Fluence scrie printre altele Instrumente bord cu afisaj mixt numeric si analogic.oare ce inseamna asta?ca sunt mixte cum sunt la Megane 3 vest sau e purul limbaj de lemn romanesc?ca adac era sa fie asa ar fi scris digital nu analog....
![]() |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
|
|
DFA |
![]()
|
Înseamnă exact ceea ce scrie, tablou de bord a la Megane III, cu vitezometru digital.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
andreicri |
![]()
|
ok ok ,de acord cu tine,dar de cand digital=analogic??atunci indicatoarele clasice cum se numesc fata de cele digitale ?
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
|
|
DFA |
![]()
|
"Instrumente bord cu afisaj mixt numeric si analogic"
Numeric (fr:numerique) = digital Analogic = indicatoare cu ac, clasice De ce "digital=analogic" ???? Nu înțeleg de unde confuzia ta! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
andreicri |
![]()
|
m-am lamurit...confuzia mea era legata de numeric adica sistemul clasic cu indicatorare obisnuite si nu cum ai zis si tu digital.acum m-am clarificat,desi stii ce nu inteleg?ma uitam pe pozele cu Fluence sportway de la Paris (ma rog nu e exact acelasi lucru ca Passion ,dar pe acolo) si avea indicatoarele la fel ca Fluence clasic cu unele mici modificari.la passion sunt altfel...intelege cine poate
This post has been edited by andreicri: 24 Dec 2010, 22:36 |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios cati fosti posesori de Megane 2 sunt acum posesori de Fluence?... cred ca asta spune multe despre Reno' in momentul de fata...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
Salut la toata lumea,
Sunt posesorul unui Renault Clio Symbol 1.4l, 8valve, si acum sunt intr-o dilema: vreau sa trec la o noua masina, si oscilez intre Renault Fluence 1.6l, 110 CP si Megane III (generatie 2010). Din cate am vazut eu din discutiile anterioare, ambele sunt asamblate la Bursa, in Turcia (ca si Clio, dealtfel). Din pacate inca nu m-am lamurit care ar fi mai fiabila dintre cele 2 (Fluence sau Megane III). Megane 2 au niste colegi la birou, si nu prea au fost multumiti deloc de ele, au avut probleme destule. Dupa ,,experientele'' avute cu Clio Symbol, vreau ca fiabilitatea sa fie principala motivatie care sa ma faca sa imi cumpar o masina. Asa ca va intreb pe voi: care credeti ca ar fi mai fiabila dintre acestea doua? La Megane III s-a venit cu ceva nou fata de Megane II, sau s-a schimbat doar design-ul? Posesorii de Fluence ce spun? Cat sunt de multumiti? Ma intereseaza mai ales parerile celor care au trecut de pe Megane II pe Fluence. Merci mult. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
Hack |
![]()
|
Mai stai vreo 2 ani si doar apoi pune intrebarea asta despre fiabilitate
![]() ![]() This post has been edited by Hack: 10 Jan 2011, 14:10 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(theodor2004 @ 10 Jan 2011, 13:29) Dupa ,,experientele'' avute cu Clio Symbol, vreau ca fiabilitatea sa fie principala motivatie care sa ma faca sa imi cumpar o masina. eu nu inteleg ceva la fostii posesori de megane 2 , in prezent posesori de fluence ori megane 3... prima a fost jaf..proasta..au picat toate... acum au 20 k cu ele si deja sunt fiabile..mama fiabilitatii...parca sunt s classe....racheta cum a zis si Hack....nu mai este tot renault ![]() This post has been edited by M i h a i: 10 Jan 2011, 14:42 |
--------------------
------
------
------
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 10 Jan 2011, 14:40) http://www.hondafan.ro/forum/showthread.php?t=4136 Un post memorabil al unui coleg de pe hondafan lgat de civicul HB : "Ca sunt betivi, n-am nimic cu ei - e fix problema lor. Ca sunt neglijenti, e cu totul altceva. Indiferent daca sunt beti sau treji, la capitolul fineturi sunt de toata jena. Ce dracu', si un cimpanzeu poate fi dresat sa stranga un surub. Masina mea a fost una din multele care au venit cu geometria varza din fabrica (vechea problema cu trasul dreapta), problema care a fost rezolvata la service in 10 minute, poate 15. Ce i-a impiedicat pe copiii reginei sa faca geometria cum trebuie inaite sa dea "verde" pentru plecarea din fabrica? Da, stiu, o sa spuneti ca individul de la "ctc" era mahmur. Se cam spulbera mitul produselor fabricate in tari civilizate (cel putin din Europa).." ![]() This post has been edited by ncristi: 10 Jan 2011, 14:54 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
omul trage speranta ca un model nou va fi mai bun decat un model vechi. Eu acum nu mi-as mai cumpara Clio Symbol (desi 4-5 ani nu am avut probleme cu ea), pt ca intre 4-7 ani problemele s-au inmultit simtitor de mult.
Deci de asta am intebat, pt ca am crezut/sperat ca s-au rezolvat o parte din problemele de pe Megane II. De asta am si intrebat cu ce a venit nou Megane III fata de II. In plus nu toti posesorii de Renault au avut probleme. Eu, daca vindeam masina dupa 4 ani, azi as fi laudat calitatea unui Renault Clio Symbol. Abia din anul 5 m-au lasat multe chestii. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
pai orice lucru produs in zilele noastre trebuie sa functioneze o anumita perioada de timp , tu cum crezi ca astia ar rezista pe piata fara piese de schimb. sa faca un lucru care sa nu se mai strice, exemplu cel mai simplu mercedes cobra care din cauza lui era sa dea aia faliment pentru ca era o masina care nu se prea strica.
totusi alege ceva asamblat in spania nu in turcia daca optezi pentru un reno. |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 08:03 |