Carburator dublu-corp, Fum de sub carburator
![]() ![]() ![]() |
Carburator dublu-corp, Fum de sub carburator
Cristyan Heat |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 September 09 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
- B 61 CVS
1988 - GTS - Symphonie Vand:
- piese R21 GTS - 1.7 Carburatie - '88 |
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.909 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Tipic la F2N - talpa carburatorului se ovalizeaza si lasa sa iasa gaze pe acolo, trage aer fals etc...Trebuie schimbata flansa carburatorului, cauta prin posturile mele ca am explicat undeva ce e de facut, in cel mai rau caz trebuie schimbat carburatorul. Poti incerca cu o foaie de klingherit sa faci garnituri intre flansa si galerie si flansa si carburator...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Cristyan Heat |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 September 09 From: Bucharest ![]() |
Multumesc mult pentru informatie, chiar la asta ma gandeam aseara dupa ce am citit mai multe posturi despre probleme ale carburatoarelor.
Sper sa gasesc in magazine flansa pentru carburator, iar de montat prefer sa ma duc la un service, de preferat Renault - Dacia. Cred ca se pricep macar atat sa schimbe, ca e din '88 masina nu din 2020. Toata lumea incepe sa fuga cand e vorba de masini pe carburatie. |
--------------------
Renault
21
- B 61 CVS
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.909 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
La service Renault se vor uita la masina de parca e din 2020...
Du-te la un service de cartier, e mai sigur. Flansa o gasesti la nenea de pe Giurgiului, sau o faci la un strungar pe modelul alei tale, vezi ca sunt mai multe modele, cu racirea talpii si fara racire...Inainte de orice, incearca cu garnitura de klingherit... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Vezi sa nu cumva sa ajunga benzina pe galeria e evacuare ca poti sa iei foc foarte usor...
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
Cristyan Heat |
![]()
|
Sa stii ca de asta ma tem si eu...sa nu ard ca sobolanu'. Maine o sa incerc sa o bag in service daca gasesc liber...am facut rost de bani
![]() Se pare ca nu are nimic carburatorul, este galeria de sub carburator mancata. Mai rau e ca trebuie sa fac motorul...ma costa in jur de 25-30mil ceea ce nu prea imi doresc....nu se mai merita. Ma gandesc serios sa o vand pt piese si sa imi iau altceva. This post has been edited by Cristyan Heat: 29 Sep 2009, 12:42 |
--------------------
Renault
21
- B 61 CVS
|
b06fcn |
![]()
|
Cu cateva sute de euro ii pui alt motor, nu se mai fac masini ca asta...Pune niste poze sa ne dam seama daca merita efortul sau nu...
Cati km are masina, de te-a lasat motorul, ca asta crapa de regula la peste 250000... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
Cristyan Heat |
![]()
|
M-am gandit si la varianta asta, sa ii pun alt motor...dar cat de sigur pot fi ca o sa ma tina si acela? De kilometri sincer nu stiu...nu imi mai merge aparatul de inregistrat din 2003. Problema este nu ca ar manca ulei...ca nu imi scoate fum decat dupa 4000 de ture...asta am vazut la service...eu schimb pana in 3500. Dar imi uda bujiile...una cate una la intervale de timp...ceea ce este foarte enervant...sa schimb mereu bujii.
Azi imi iau un set nou de bujii, vreau sa bag si DURA LUBE in ea pt motoare uzate...si daca o sa se schimbe putin situatia in bine si reusesc sa mai merg 1luna - 2 cu ea, o sa am banii sa fac motorul. Legat de poze...o sa ma ocup in weekend sa pun. In afara de praguri care sunt mancate pe partea soferului...arata bine....zic eu. Later Edit:-p Am cumparat astazi bujii noi NKG si Super Dura Lube cu SR3. Am schimbat bujiile si pus aditivul. Dupa care am scos-o la plimbare...SURPRIZA...merge la fel de prost...desi bujiile nu sunt ude acum si nu au nici ulei pe ele. CONCLUZIA MEA de NOVICE ... nu motorul este de vina ci carburatorul. O sa incerc si la un service specializat in carburatie...sa vad reactia lor. Acceleratia este greoaie...trebuie accelerata treptat pt a putea ajunge la 3000ture si deasemenea pe parcursul accelerarii sunt caderi de putere. Astept si parerile voastre...am dat 2mil azi doar pe bujii si aditiv doar sa constat ca nu este motorul de vina. Dupa cum spunea mecanicul..."uite ce fum scoate...si era la 6000 de ture". Service Dacia - Renault. This post has been edited by Cristyan Heat: 30 Sep 2009, 19:27 |
--------------------
Renault
21
- B 61 CVS
|
Cristyan Heat |
![]()
|
|
--------------------
Renault
21
- B 61 CVS
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 17:58 |