Disparitie topic bursa, Oferta kituri xenon
![]() ![]() ![]() |
Disparitie topic bursa, Oferta kituri xenon
serban_pc |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 17 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
1999 - 1,9dti
- B43AHA / B79LUY
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Regulile de la sectiune le-ai citit?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Vei primi un raspuns in cel mai scurt timp.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
serban_pc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 17 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 28 Aug 2009, 22:59) Da, le-am citit. Posibil sa fi gresit cand am scris ca am intrat in concediu cu alt font pt a sari in ochi si sa nu ma intrebe lumea ceva degeaba ca nu le puteam raspunde, asta am facut-o pt membri nu pentru mine. QUOTE(R19/16v @ 28 Aug 2009, 23:03) Merci, astept. |
--------------------
renault
laguna
1999 - 1,9dti
- B43AHA / B79LUY
|
|
serban_pc |
![]()
|
Promptitudine maxima, dar eu inca mai astept un raspuns.
Multumesc! |
--------------------
renault
laguna
1999 - 1,9dti
- B43AHA / B79LUY
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Domnule dragă, nu credeți că unii dintre noi mai avem și o viață particulară?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
serban_pc |
![]()
|
Nici un raspuns intr-o sapt, asa greu oare?
|
--------------------
renault
laguna
1999 - 1,9dti
- B43AHA / B79LUY
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
am sa incerc sa iti raspund eu ,nu ca m-as considera moderator dar vad ca insisti.
8. Daca celui ce initiaza un topic (de vinzare sau cumparare) i se pune o intrebare si acesta nu raspunde in MAXIM 7 zile calendaristice la ea, se considera ca nu il mai intereseaza acel topic si TOPICUL VA FI INCHIS! 9. Topicurile la care nu s-a mai postat de 15 zile calendaristice sunt inchise automat. daca ai fost plecat in concediu ... intelegi tu.ma gandesc ca un report sau o rescriere a ofertei ar rezolva problema. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
adrian mgn nu asta este motivul, merci pentru ajutor.
serban_pc abtine-te de la a face recomandari, te rog! La bursa iti vinzi produsul si atat! Orice alt aspect se discuta in privat. E mai mult decat suficient ca recomanzi unui forumist xenon de 55W, nu e necesar sa te mai auda si altii. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
ok ... n-am nimerit-o
![]() This post has been edited by adrian mgn: 5 Sep 2009, 10:55 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
serban_pc |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 5 Sep 2009, 10:37) adrian mgn nu asta este motivul, merci pentru ajutor. serban_pc abtine-te de la a face recomandari, te rog! La bursa iti vinzi produsul si atat! Orice alt aspect se discuta in privat. E mai mult decat suficient ca recomanzi unui forumist xenon de 55W, nu e necesar sa te mai auda si altii. Bataie de joc, nu mai am cuvinte. Un om manipuleaza cateva zeci/sute si face numai ce ai trece prin cap deranjandu-i pe ceilalti cu decizii fara rost. Mi s-a inchis topicul pt o problema ce nu exista in regulament, cica nu am voie sa fac recomandari unui alt membru !!! Voi ce parare aveti? |
--------------------
renault
laguna
1999 - 1,9dti
- B43AHA / B79LUY
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ca R19 are dreptate.....
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
serban_pc |
![]()
|
|
--------------------
renault
laguna
1999 - 1,9dti
- B43AHA / B79LUY
|
|
R19/16v |
![]()
|
QUOTE(serban_pc @ 21 Sep 2009, 09:07) QUOTE(REGULAMENT) a) Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a forumurilor. Bataie de joc se poate numi ce faci tu, din pacate. |
--------------------
DS
5H
|
eooddd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 2 March 09 From: HD ![]() |
pot sa stiu si eu de ce mi-a disparut topicul pentru a 2-a oara consecutiv intr-o saptamana?
era vorba despre un topic la bursa multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Estate
2005 106 CP 6+1 trepte
|
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Iar daca te intrebi de ce ti s-a sters prima oara: pentru UP <24h.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eooddd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 2 March 09 From: HD ![]() |
scuze, nu stiu cum de nu l-am gasit, prima oara am inteles greseala, a doua oara nu mai facusem nimic, dar se pare ca nu-l gaseam.
multumesc! |
--------------------
Renault
Megane Estate
2005 106 CP 6+1 trepte
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se inchide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:52 |