Probleme Laguna, Rulment planetara
![]() ![]() ![]() |
Probleme Laguna, Rulment planetara
BilvaClau |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 27 April 14 ![]() |
Attached thumbnail(s) 1036042.jpg ( Size: 14.08k ) Number of downloads: 312 |
||
--------------------
Renault
Laguna
Hatchback/2002
- MH26BLV
|
|||
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
Bucsa canelata planetara, o gasesti numai "pe original" cu codul 7700858979. Rulmetul daca nu are joc mare lasa-l in pace. Acelasi lucru l-am patit si eu dupa inlocuirea planetarei cu una reconditionata. Bucsa respectiva a fost incalzita de meseriasii care au reconditionat planetara si s-a decalit.
Succes |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
GeorgeCST |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 9 October 14 ![]() |
Este o problema de proiectare. E ceva comun la laguna si megane si diesel si benzina sa se "barbiereasca" dintii.
Materialul din care e facut cuplajul e mai slab decat planetara. (apropo e cuplaj nu e rulment) exista si un rulment intermediar pe planetara dar e alta mancare de peste. Probabil cuplajul a fost proiectat si ca element de siguranta ,adica in cazul in care cuplu la roata depaseste anumita valoare ce ar pune in pericol pinioanele din cutie sa cedeze acest cuplaj care este ieftin. |
--------------------
Renault
Laguna
2002
- B 55 LCS
|
|
BilvaClau |
![]()
|
Va multumesc am inlocuit acea bucsa ieri acum daca v-a mai face probleme o sa iau din nou alta sper sa gasesc acum ca am codul ceva mai accesibil si o sa incerc varianta cu incalzirea ei. Cand am deschis forumul deja o inlocuisem.
![]() This post has been edited by BilvaClau: 20 Nov 2014, 23:01 |
--------------------
Renault
Laguna
Hatchback/2002
- MH26BLV
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
calirea se face prin incingerea metalului la rosu si racirea brusca in ulei - asa zice teoria,
nu iti recomand ce zice teoria, nu ii aplica nici un fel de tratament termic, schimba pur si simplu piesa uzata cu una noua, de buna calitate (dai mai mult pe piesa dar economisesti manopera de mecanic sau manopera ta). daca tot se "barbiereste" mergi la un mecanic. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
BilvaClau |
![]()
|
De fiecare data am mers la mecanic. Asta e a 3a bucsa care o schimb. Mecanicul nu stie nici el de ce tot face asa. Am primit de la el un sfat : " Marit-o"...
![]() This post has been edited by BilvaClau: 20 Nov 2014, 23:52 |
--------------------
Renault
Laguna
Hatchback/2002
- MH26BLV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:42 |