Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Captor Viteza, Captor Viteza

sniper1ro
post 30 Sep 2009, 08:15
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare baieti. Am si eu o problema cu kilometrajul(acul indicator)...ba merge ba nu merge. Am fost aseara la meridian sud si mi-au zis ca trebuie inlocuit captor viteza. Ei nu il aveau pe stoc si mi-au zis sa il cumpar. dar sa imi zica si ei ce tip de captor ,ce serie, de pe unde as putea sa il iau....nimik. Ma puteti ajuta va rog? Am un Renault Megane 1 an fab 2000 motor 1,6 90 cp

--------------------
Renault Megane 1 2000 break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pasaniucionut
post 30 Sep 2009, 20:20
Post #2

Membru

From: Bacau

poti gasi senzor de viteza care se afla pe cutia de viteza si la dezmebrari am luat si eu unul de la dezmembrari de pe 1 cutie renault exact ca al tau imi merge merfect.. daca esti din bacau iti recomand sa te duci la banu in letea veche are multe cutii de renault sau la carsero

--------------------
Renault Megane 1 - BC-34-PAS 1999
Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
+
sniper1ro
post 1 Oct 2009, 11:07
Post #3

Membru incepator

din pacate nu-s din bacau. Helppppp altcineva ma poatre ajutaaaaaa????? help, help, somebody save me, help help

--------------------
Renault Megane 1 2000 break
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th August 2025 - 00:41
Dacia