Ateliere dezmembrari - niste HOTI!
![]() ![]() ![]() |
Ateliere dezmembrari - niste HOTI!
ickx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
In ultima perioada forumul a fost luat cu asalt de dezmembratori, care prin preturile practicate se pot caracteriza.
Eu nu pot decat sa rog pe cei care apeleaza la astfel de piese, din dezmembrari, sa verifice valoarea acestora in reteaua renault si nu numai si sa se asigure ca piesa achizitionata se prezinta in parametrii de functionare!! Si evident sa semnaleze imediat orice neregula sau tentativa de inselatorie. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Mi se pare normal, credem ca la SH sunt mai ieftine, iar cei care le vand scot de 3-4 ori mai mult de cat au dat pe ele.
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Eu am luat unul nou cu 65 de lei anu asta dintr-un magazin de piese auto.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(ickx @ 19 Sep 2009, 10:48) Salut. De curand mi-a cedat butonul de avarii.Ieri am fost personal sau am sunat la circa 10 din astia care dezmembreaza prin jurul Bucurestiului si toti, fara exceptie, mi-au cerut 100 ron pe buton. Nimeni nu vrea sa negocieze pe motiv ca se vand ca painea calda la pretul asta. Astazi am trecut pe langa un show-room Renault, am intrebat si acolo si... 78 ron NOU. Fratilor nu va mai aruncati cu capul inainte sa umflati buzunarele astora de la dezmembrari. Si exemple ca asta am mai intalnit si cand am avut alte marci de masini. Acum ai aflat? Si la Bursa de pe forum,poti sa verifici....s-au plans si alti colegi,si unde mai pui ca nici nu stiu sa iti vb la telefon,te trateaza ca un cersetor Ca fapt divers,nu am cumparat nici o data ceva SH si nici nu o sa cumpar(nu ma refer doar la masini) |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
acelasi lucru pot sa spun si eu despre un electromotor de sierra - cerea pe carcasa 4 mil si am gasit carcasa cu 3 mil la bosch - nou nouta
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pai stia ca se cauta. Eu am schimbat vreo 4-5 electromotoare la sierra mea
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Alt element important de semnalat...poate indraznesti sa ceri factura - imposibil, risti sa devii dusman;...poate o garantie - iar ai mofturi, noi mergem pe incredere (vai, ce cunoscut imi suna).
In vest, activitatea aceasta de dezmebrari este strict monitorizata si reglementata...si asa este normal. Nu trebuie sa mai explic de ce. Ai facut o greseala sau ai incercat sa trisezi, a doua oara nu mai exista, ti-ai pierdut licenta si n-o mai vezi. La noi, haiducie manca-ti-as, ce acte, ce taxe, tva-uri, impozite,... ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
poate ca e reglementata si la noi in VEST - am luat pt sierra o chiulasa care a fost pusa direct pe masina si merge cu 100 euroi - aici daca intrebam bagau preturi cat luam eu pe toata masina
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
In proportie de 99% sunt tepari mari de tot... restul de 1% gresesc pe moment, dar isi revin repede dupa
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:11 |