instalatia de aer conditionat, cine poate sa imi spuna cum se umple instalatia ac
![]() ![]() ![]() |
instalatia de aer conditionat, cine poate sa imi spuna cum se umple instalatia ac
silviu dars |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2005 1.9 cele mai bune preturi la www.autodars.ro
|
|||
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
cand ai schimbat ultima data filtrul polen ?? la mine acolo a fost problema
4 Oct 2009, 15:23: am atasat si niste poze cu filtrele This post has been edited by IonutGligan: 4 Oct 2009, 14:23 Attached thumbnail(s) DSC01229.JPG ( Size: 776.27k ) Number of downloads: 269 DSC01230.JPG ( Size: 874.01k ) Number of downloads: 288 DSC01231.JPG ( Size: 864.92k ) Number of downloads: 280 DSC01232.JPG ( Size: 869.08k ) Number of downloads: 267 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Fluxul de aer poate fi o problema din cauza filtrului de polen (recomand original care nu e foarte scump si filtreaza si bine si ai si flux bun de aer), sau poti avea o problema la voletii de aer (clapetele de directionare daca nu iti functioneaza clapetele de aer bine din cauza cablurilor sau alte motive care nu permit directionarea in mod corect a aerului).
De umplut la service care au aparatura (100-150 lei), presupune un compresor special ce videaza instalatia si baga freon si ulei. Nu poti face chestia asta acasa si nici nu iti recomand un frigotehnist intrucat cantitatile sunt specificate de ulei si freon ![]() This post has been edited by Shafu: 4 Oct 2009, 19:40 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
silviu dars |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
posibil sa fie de la filtru de polen pe ala nu l-am verificat niciodata nici macar nu stiu unde e, si din repartitoru de aer nu e ca am verificat.
va multumesc mult pt sfaturi |
--------------------
renault
laguna
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai filtrul polen il gasesti pe partea cu volanul sub gratarul acela de plastic care e prins in doua cleme sub care ai sa gasesti un capac cu 2 suruburi torx le desfaci, ridici capacul si tragi de filtru in sus. Atentie la cum scoti filtrul, cel nou va fi pozitionat la fel nici nu intra altfel ca are un canal si se cere el cum sa il pui. Ti-am atasat niste poze mai jos si am incercuit cu rosu zona unde il gasesti. Spor si schimba-l neaparat, la mine a fost mare mizerie in el. Nu stiu cat e unul original de renault eu cert iti spun am dat pe el 35RON e ALCO si doar acesta l-au avut la magazinul respectiv.
Attached thumbnail(s) filtru.jpg ( Size: 114.34k ) Number of downloads: 222 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
silviu dars |
![]()
|
mersi mult, ca nu stiam unde e si in legatura cu pretu nu prea ma intereseaza ca eu locuiesc in irlanda momentan si aici garantat sunt mai scumpe
|
--------------------
renault
laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 16:47 |