Service-uri auto recomandate si nerecomandate, Sa stim unde sa mergem si unde sa nu mai mergem
![]() ![]() ![]() |
Service-uri auto recomandate si nerecomandate, Sa stim unde sa mergem si unde sa nu mai mergem
Fynax |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2001, 1.6, 16V, Expression
|
|||
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Si eu sunt curios unde gasesc un service bun in Timisoara........................
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
fyn11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 11 February 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
laguna
2006 1.9dci dinamique
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Readuc in atentie acest topic.
Este important de stiut unde sa mergem in Timisoara (in afara de concesionarul renault). Pot sa dau deocamdata un exemplu pe care nu l-as mai repeta in cazul in care as avea de ales: Auto Ovarom. La ei daca te duci sa schimbi ceva, e OK iti schimba; daca te duci pentru un diagnostic, mai bine citesti forumul... Asadar stie cineva un service/mecanic care stie Renault, mai exact Laguna? |
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
CT-05-DGP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 January 07 ![]() |
In Constanta nu mergeti la Total Car Service de pe bratianu de acolo un singur baiat e bun....re3stu varza inclusiv patronii.
Daca aveti ceva de facut puteti sa mergeti la Perceli Kfz si la Lucas (rott balance) e ok dar putin cam scump si lucreaza numai cu piesele lor |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
1.5 dci Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Pentru TM: feriti-va de service-ul Dinamo (de pe Lugojului). Ei stiu doar pivoti si bucse.
Stiti ceva de Binder Garage? |
--------------------
Renault
2007
|
|
Madafacka |
![]()
|
high? Group: Members Posts: 62 Joined: 20 June 09 ![]() |
in timisoara:la nea` nicu
![]() This post has been edited by Madafacka: 21 Sep 2009, 20:40 |
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
1999/Initiale
- TM 91 DNB
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
In satu mare service-ul citroen.Meseriasi baietii
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
QUOTE(Madafacka @ 21 Sep 2009, 20:39) in timisoara:la nea` nicu ![]() Are cumva un service mai aranjat pe langa zona Lunei? Ca daca e cel de care zic eu... Am fost cu Corsa sotiei pentru distributie (pe lant). La el ma costa 3300 ron - masina era cu numere provizorii de Germania. Am facut-o in aceleasi conditii cu 1200 ron. |
--------------------
Renault
2007
|
|
Madafacka |
![]()
|
nu prea cunosc zona aia..mai deloc...vin pe-acolo doar in week-end-uri in Setup:P
are un service la parterul unei case mi se pare...stiu ca el conduce o skoda ocatvia argintie...nush ce sa zic stiu doar ca toate masinile de la Hertz se repara la el |
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
1999/Initiale
- TM 91 DNB
|
|
Bitza_nsc |
![]()
|
![]() Green Laguna Group: Members Posts: 102 Joined: 26 October 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cata_lag2.2 @ 21 Sep 2009, 20:35) Pentru TM: feriti-va de service-ul Dinamo (de pe Lugojului). Ei stiu doar pivoti si bucse. Stiti ceva de Binder Garage? aaaa...BINDER GARAGE nici sa nu te gandesti, sunt niste hoti oamenii aia de n-ai vazut....sa explic un pic: am fost la ei ca imi batea ceva pe spate, suspectam busele si amortizoarele, si mai aveam probleme si cu toba finala , cred ca imi sunt sparte sitele ca imi sasaie cam urat ( ca un sarpe cu clopotei la fiecare atingere mai tare)...bun...ma duc la ei , mergem la un test pe drum, imi zice nea cand ajungem aa pai e sigur amortizorul , o urcam sus si defapt erau bucsele varza...suindo sus am vazut ca mai aveam si tabla aceea subtire de aluminiu sau din ce e , desfacuta dintr-o piulita, si la ditamai service-ul astia nu au gasit sa-mi puna o piulita , si ghice ce mi-au pus =))...un capac de la sticla de suc gaurit pe mijloc:)))) de rasu lumii ![]() Imi cer scuze pt postul cam lung... |
--------------------
Renault
Laguna 2
An 05/2001 1.8 cmc 16V Dynamique
- HD 88 B T Z
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2007
|
|
Madafacka |
![]()
|
imagineaza-ti ca-l cunosc personal...eu stau in zona steaua,sagului..si am drum prin zona aia poate de 2 ori pe an..la fel cum am prin freidorf sau prin ronat sau eu stiu ce alte zone...asa ca nu-ti pot spune pe ce strada e service-ul...stiu ca,conduce o octavia argintie...daca vrei,iti fac rost de nr lui de tel
|
--------------------
Renault
Laguna I 1.8 16v
1999/Initiale
- TM 91 DNB
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Topicul este despre la aia da / la aia nu.
![]() De mult ma tin sa ii dau pe tzeava pe unii de la service-ul D'Artex, pe Calea 13 Sept aproape de colt cu Trafic Greu. Am fost la ei anul trecut la scurt timp dupa ce am luat masina, cu speranta ca am s-o fac boboc, insa la scurt timp am regretat. Ca sa nu incarc inutil acest topic, am sa pun doar link catre o "poveste" de-a mea de pe undeva din forum: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=838...dpost&p=1512157 si sa va precizez ca sunt de ocolit. |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
Pit Stop (Rebreanu) - Timisoara?
|
--------------------
Renault
2007
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
in Bucuresti merge bine Norauto,in Militari.eu sunt multumit de ce mi-au facut pana acum la masina.(placute fata+spate,ulei,filtre...)
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
petrescu mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 December 06 From: Bucuresti ![]() |
De cateva zile tot incerc sa aflu cate ceva de serviceurile din Bucuresti. Caut unul care sa aiba mecanici priceputi, pt ca mi-e frica sa nu ma puna sa schimb piese aiurea. Trebuie sa fie un service care sa mai fi l;ucrat cu Renault Laguna, ca sa-si dea seama de problemele delicate, care apar la masina asta.
Va rog impartasiti si voi experienta voastra si raportul calitate/pret intalnit la service-urile cu care ati lucrat. Unde ar fi cel mai indicat sa fac o diagnosticare completa?? |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 Dci
2002 cu Hayon Laguna II , 2002, 1.9 Dci, 107 CP
|
|
iuliu_pop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 August 07 From: Timisoara ![]() |
de PitStop in Timisoara eu am fost dezamagit:
- pret mare - competente canci Mi se lovea toba de esapament de cadru si m-am dus la o diagnoza, pretul pe piese si pe manopera era aproape ca la reprezentanta, diagnosticarea (ca s-a uitat nenea la masina si a pus mana pe ici pe colo) 40RON, mi-a spus sa schimb bucse punte spate si suporti toba finala. I-am zis ca face asa de cand s-a schimbat toba intermediara dar au zis ca eu isi stiu meseria si ca e problema frecventa la laguna ... ideea e ca am schimbat piesele la altii si dupa 5 luni s-au rupt suportii noi de la toba finala... apoi i-am schimbat din nou suportii si acum dupa inca o luna iar s-au rupt ... maine ma duc inapoi la ultimul service ... Acum ma intreb cata meserie stia ala ca in 6 luni s-au rupt suportii de doua ori si el mi-a spus ca suportii sunt de vina si nu ceva in sistem ...???!!! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002
- Timisoara/Cluj Renault Laguna 2, 1.9 dci.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:47 |