Am nevoie de un alternator, cat mai urgent
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de un alternator, cat mai urgent
davincu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|||
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
QUOTE(davincu @ 29 Sep 2009, 20:08) Al meu s-a dus. Evident vreau sa-l cumpar, nu de pomana ! ........... rog Admin-ul sa-mi lase postul aici cateva zile. Cu multumiri! Mi se pare corecta solicitarea. Bursa e stufoasa rau ! O idee ar fi sa existe cate o "minibursa" pentru fiecare model, ai gasi mult mai repede ce te intereseaza. Dar propitarul decide. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
uite aici suna la nr asta si vezi daca al mai are . omu al da ieftin .
http://www.reno.ro/Piese-Renault5-GTS-t120861.html |
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
Multumesc mult pentru informatie ! Am sunat si s-a rezolvat . Unde mai pui ca e un tip super serios si de incredere (am mai luat alta data ceva de la el). Raman dator pentru informatie !
|
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
ma bucur ca team putut ajuta . sa fi sanatos.
|
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 21:00 |