Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

clisee/stereotipuri, enervante, funny si altele

spy_oh_joy1389
post 13 Sep 2009, 21:29
Post #1

Megane zen și un mare plimbăreț

Group: Members
From: Sibiu

Nu de multe ori vedeti clisee sau care va enerveaza la culme? postati aici care sunt si ar fi bine daca am reusi sa gasim originea acestora.

Clisee din videoclipuri: in ultima vreme pe posturile de muzica tot vad videoclipuri care sunt 95% la fel, si ma refer la cele in care este un singur dansator prezent si clonat prin calculator sa danseze pe tot ecranul, sau macar cativa dansatori de acelasi fel prezenti in fata unui bluescreen pe care se adauga lumini si cateva efecte. Multe trupe sau cantareti nici nu mai parasesc studioul pentru a face un videoclip care macar sa aiba legatura cu melodia.
Din cate tin minte primul videoclip de genul ar fi fost de la fedde le grant: "put your hands up for detroit", in care tipul era clonat si multe femei la fel dansau pe acolo;

Cele de acum cu clonele cgi, exemple: black eyed peas - boom boom; velvet - chemistry si mai erau destule dar nu mi le amintesc. Oricum, mi s-a luat de ele.

Clisee funny: cele mai bune exemple sunt din tom si jerry, sunt clasice si sunt clisee care apar in majoritatea desenelor. Acestea ma amuza ori de cate ori le vad cum ar fi momentul in care se arunca in piscina si apa este scoasa inainte sa atinga cimentul biggrin.gif .

Stereotipuri: - citeam undeva: "daca bunica ta spala cutiile de margarina si le refoloseste atunci esti roman" si ma simteam biggrin.gif .
- negrii care mananca pui si pepene e un stereotip pe care nu-l inteleg, cred ca are legatura cu sclavia, poate ma lamureste cineva

Astept discutii, sugestii, corectii etc. smile.gif

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 22 Sep 2009, 16:16
Post #2

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Mai exista un topic oarecum similar, care s-a inchis dupa cateva ore...

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 08:47
Dacia