Probleme electrica cred twingo & altele, probleme pe care le are submarinul meu
![]() ![]() ![]() |
Probleme electrica cred twingo & altele, probleme pe care le are submarinul meu
vipcosmo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2002
- hd08vkn
|
|||
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun venit!
Referitor la iluminarea interioara si a portbajajului, verifica starea intrerupatoarelor (si conexiunea lor electrica) de la usi /hayon. Manualul de operare o sa-l gasesti pe acest forum, dar in limba italiana. In limba engleza sau franceza asa cum il doresc multi, inca nu avem. Problema ambreiajului este tipica la Renault si se rezolva de la caz la caz prin inlocuire si/sau gresare. Subiectul a fost discutat aici si pe sectiunea Renault Clio. Spor la citit! |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
In limba franceza exista draga insa nu ai cautat. Ia cauta mai bine pe forum si o sa il gasesti. In engleaza nu este (nu are cum) pt ca Twingo nu a fost niciodata importat in UK (ma refer la masini noi) lucru pe care englezoii l-au regretat mai tarziu...
|
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Daca tot ai inceput macar mergi pana la capat, mai draga! Demonstreaza-mi atat mie cat si colegilor ca exista si ca nu am cautat eu suficient de bine. Dar faptul ca pe forum exista manual pentru radio-CD si catalog de accesorii pentru Twingo in limba engleza, cum il explici? |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Pentru radio este foarte normal, deoarece radio nu este for Twingo only.
Scrie cumva in manualul ala ceva de Twingo ? Te asigur ca nu. Manualul acela este pentru un radio ce este folosit (sau a fost folosit) pe mai multe tipuri de Renault-uri - de exemplu Clio 2, Kangoo - si anume versiunile fara afisaj pe consola centrala. Acuma, pe scurt, EXISTA manualul de Twingo in limba franceza, exista si in germana si in poloneza si in ceha - cel putin atat am gasit eu (nu ca m-ar interesa prea mult) toate sunt luate de pe net, mai putin cel in limba franceza care este luat de pe un site Renault ce mai intai trebuie sa te inregistrezi din cate stiu (myrenault parca se chema). Stiu ca dupa cel in lb franceza si eu am cautat (deh Fata Morgana) de mi sa acrit, insa dupa ce l-am dat jos nu a fost mare lucru de el - identic ca cel in italiana insa in franceza. Revenim la subiectul manualului, problema e ca momentan nu stiu pe unde mai este (nu ca as avea vreo problema cu postatul pe forum) inca il caut. O sa ma uit si pe un hdd mai vechi al meu (stiu ca tineam si acolo o gramada de deocumente) - eu am avut o problema cu matricea RAID si am pierdut atunci cam 70% din datele pe care le aveam. Daca il gasesc am sa il postez (cu toate ca dupa parerea mea cel in italiana este mult mai facil de utilizat, decat cel in franceza). Din cate stiu eu parca l-am postat pe acest forum (posibil sa ma insel - oricum nu fac demonstartii pe forum - sunt cuvinte prea mari pentru un lucru asa de marunt) O sa il ma mai uit dupa manual si cum il gasesc...sus cu el. O zi buna va doresc. This post has been edited by bubu782001: 20 Sep 2009, 16:52 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:09 |