Renault 9 gtl - Maramures, mm02hev
![]() ![]() ![]() |
Renault 9 gtl - Maramures, mm02hev
MihaiBm |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 24 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
R11 Gtl
- MM 05 YGM
1986
|
|||
BogdanNick |
![]()
|
![]() posesor si atat Group: Members Posts: 469 Joined: 25 October 08 From: Campina PH ![]() |
Multumesc MihaiBm
Multumesc cataRNO Multumesc Postei Romane. Carburatorul Weber 32 DRT 15C este in posesia mea. Va intra in probe in 2-3 zile. Va voi tine la curent cu functionarea lui. |
--------------------
Renault R9 GTL
1987/1397cmc
- PH04NJN
L423 BogdanN
|
|
cataRNO |
![]()
|
![]() membru de partid Group: Members Posts: 116 Joined: 20 September 09 ![]() |
sa ne spui cum functioneaza
si SARBATORI FERICITE!!!!! |
--------------------
Renault
Renault
1987 Ne nastem pe rand si murim pe sarite
|
|
BogdanNick |
![]()
|
![]() posesor si atat Group: Members Posts: 469 Joined: 25 October 08 From: Campina PH ![]() |
Multumesc la fel Cata. Maine pleaca banii spre tine.
|
--------------------
Renault R9 GTL
1987/1397cmc
- PH04NJN
L423 BogdanN
|
|
Drg.R11 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 14 August 09 ![]() |
ma bogdane..
![]() 21 Dec 2009, 22:27: pana ieri...8-) This post has been edited by Drg.R11: 21 Dec 2009, 22:27 |
--------------------
Renault
11
1987
|
|
zsoltpihe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 18 July 09 From: MIERCUREA-NIRAJULUI JUD.MURES ![]() |
SARBATORI FERICITE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault / Renault
r11 GTE Turbo 1.4 Benzina / r19 Chamade Diesel
- MS 10 TYC
1986 / 1990
|
|
axicrisan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 20 September 09 From: maramures ![]() |
va doresc tuturor un an nou mai bun , fara evenimente si bafta la masinutzele noastre la care tinem mult drumuri bune si fara evenimente.
un an mai bogat si fara defecte p la ele LA MULTI ANI .............CA IMBATRANESC CU UN A MEA TRECE P 27 ![]() |
--------------------
renault
9 gtl
1982
|
|
BogdanNick |
![]()
|
@MihaiBm: am si eu o nelamurire: la tine a functionat carburatorul asa cum l-am primit eu?
Ca la mine trebuie sa mai adaug un sfert din al meu ca sa fie functional carb1.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 317 Si as fi fost interesat in mod special de garnitura din imagine:garnitura.jpg ( Size: 1.69mb ) Number of downloads: 338 Daca nu le mai ai, nu e nici o problema. Ma descurc prin "compilarea" la al meu cu cel de la tine. Aici lipseste o capsula (o chestie de plastic, neagra): piesa_lipsa.jpg ( Size: 291.29k ) Number of downloads: 329 cu rol de capacitate pneumatica pentru soc Aici nu inteleg modul de interconectare (se pare ca e ceva rupt sau lipsa):carb_2_l.jpg ( Size: 169.4k ) Number of downloads: 319 Al meu nu are capsula asta. Aici prezenta o puternica deformare ce facea inutila acea capsula de plastic:capsula2.jpg ( Size: 105.68k ) Number of downloads: 319 >Am remediat-o prin polizare. Totusi membrana e putin perforata si nu mai face serviciu decat 30-40% 3 Jan 2010, 21:59: QUOTE(Drg.R11 @ 21 Dec 2009, 22:27) ma bogdane.. ![]() <span class='edit'>21 Dec 2009, 22:27:</span> pana ieri...8-) Il mai ai? Il dai? E cat de cat complet? Pret? Astept This post has been edited by BogdanNick: 3 Jan 2010, 21:59 |
--------------------
Renault R9 GTL
1987/1397cmc
- PH04NJN
L423 BogdanN
|
|
cataRNO |
![]()
|
![]() membru de partid Group: Members Posts: 116 Joined: 20 September 09 ![]() |
BogdanNick asa l-am primit si eu sa stii.Eu nu i-am facut nimic.Dar oricum imi pare rau ca nu te poti folosii de el.
|
--------------------
Renault
Renault
|
|
BogdanNick |
![]()
|
Nu e problema Cata. Incerc sa gasesc si celelalte parti. Ca unul din ele va fi modificat oricum pentru GPL permanent si benzina doar la un corp pentru urgente.
|
--------------------
Renault R9 GTL
1987/1397cmc
- PH04NJN
L423 BogdanN
|
|
cataRNO |
![]()
|
baieti am o intrebare oare gasesc segmenti si supape pt reno9 motorul de 1.7benzina.Va zic si dece capul unei bujii se umple cu ulei.
|
--------------------
Renault
Renault
|
|
silvers |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 14 September 07 From: Timisoara ![]() |
La Timisoara se gasesc.Anul trecut cind m-am interesat eu erau undeva la 80 ron setul de segmenti cota 1 pt toti 4 cilindri.
Sa nu fie deteriorate si semeringurile de supape. . . This post has been edited by silvers: 6 Jan 2010, 01:37 |
--------------------
R11 TXE 1985
CLIO 1 1995
LAGUNA 2 2005
|
|
cataRNO |
![]()
|
stiu si de semeringuri dar azi ii voi lua compresia ca sa incep sa elimin din probleme sper sa nu fie de la segmenti. Multumesc Silvers.
|
--------------------
Renault
Renault
|
|
axicrisan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 20 September 09 From: maramures ![]() |
Azi m-am uitat prin acte si am vazut ca in august imi expira starea tehnika
ni nu o astept cu prea mult drag si stiti de ce>? pentru ca aia is niste cretini ca si data trecuta ma trimis acasa si m-am intors peste 2 ore cu frana facuta de mine dar acuma am cam multe probleme la ea si nu cred ca scap cu una cu doua fiind criza cred ca o voi face asa cum mai fac si altii si stiti de ce? ca ar trebui sa bag niste bani in ea dar tinand cont ca benzina a depasit pragul de 4 ron pa litruu ii cer scuze dar i-am zis ca nu pe imi ajung banii si sa mai inteleaga si ea ![]() o cunosc din tate punctele de vedere Sincer mii draga cu toate ca ,,,,,cateodata imi vine sa dau cu ea sa nu o mai vad dar imi vine cateodata ca mii draga oricum asta e masina care va ramane in mintea mea ca am facut de tate cu ea chiar de tate orice e posibil asta o facut sincer si de aia vorba celor de la pro tv nu ca fac reclama dar jos palaria. nu mo lasat la greu veci niki cand am pleznit-o de alta ![]() ee nu o pe avut nimik ca o intrat sub ea ii bn siatunci o mers mai departe ok hai gata cu lauda ca si-o ia in cap ce sa zik bafta si la masinutzele voastre si drumuri cat mai bune caci amu dupa prima zapada nu arata pe favorabil 9 Jan 2010, 00:36: scuzati in aprilie imi expira starea tehnika ![]() This post has been edited by axicrisan: 9 Jan 2010, 00:36 |
--------------------
renault
9 gtl
1982
|
|
MihaiBm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 24 September 09 ![]() |
Pt bogdan mie carburatorul mi-a functionat perfect iar flansa de sub carburator este separat mai am garniturile daca le vrei
Urma un implant turbo iar carburatorul a fost reglat la parametrii respectivi iar ce ieste sub carburator e o flansa pt vacumuri |
--------------------
Renault
R11 Gtl
- MM 05 YGM
1986
|
|
BogdanNick |
![]()
|
pai fara flansa aia e cam chel. adica e 80% din carburator. ca flansa mea difera.
dar deocamdata ma multumesc cu ce am primit. o sa fac eu o combinatie dintr-o placa de textolit sa fac flansa prin care sa "injectez" si GPL-ul sub clapetele de acceleratie. |
--------------------
Renault R9 GTL
1987/1397cmc
- PH04NJN
L423 BogdanN
|
|
axicrisan |
![]()
|
are cineva conducte de lichid de frana pe spate de la distribuitor la pistonas (stanga dreapta) ca de dacie nu merg ca nu au aceeasi dimensiune la filet de preferat de cupru ca la mn s-au spart ca au fost din metal si o ruginit si o puscat
si am pus de dacie da nu au filetele de aceeasi dimensiune ca unu ii mai mic si unu ii mai mare si nu am frana asa cum trebe ![]() dade ![]() 29 Jan 2010, 23:09: ca prinde aer This post has been edited by axicrisan: 29 Jan 2010, 23:09 |
--------------------
renault
9 gtl
1982
|
|
axicrisan |
![]()
|
chiar nu are nime 2 conducte atunci oare asi gasi noi? daca stiti cva astept parerile sau locul de unde sa le cumpar
![]() |
--------------------
renault
9 gtl
1982
|
|
iulian_2233 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 20 February 08 From: Braila,Lanurile ![]() |
nu stiu ce sa zic despreconductele alea de pe spate dar eu am schimbat conducta de frana care vine de la pompa de frana pana la roata de pe dreapta fata si sa potrivit la filete conducta de dacie papuc este cam cu 10 cm mai scurta dar cu o deviere de traseu sa rezolvat
|
--------------------
Renault
19 Europa
- IF-04-RHK
1997 R9gtl BR-01-VNB Radiat
R19 1,4Europa IF-04-RHK |
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
De ce nu incercati cu nova/supernova/solenza... Ar trebui sa fie la fel.
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
iulian_2233 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 20 February 08 From: Braila,Lanurile ![]() |
e posibil dar e vorba de filete mai mult nu imi mai auc aminte exact dar mi se pare ca sunt cu pas marunt la reno fata de cele de solenta sau daciile 1300 normale
|
--------------------
Renault
19 Europa
- IF-04-RHK
1997 R9gtl BR-01-VNB Radiat
R19 1,4Europa IF-04-RHK |
|
axicrisan |
![]()
|
cred ca de marti incep sa umblu sa caut........oi lua aia veche originala si oi cauta
![]() dade oi si gasi.........deocamdata ms mult revin cu vesti |
--------------------
renault
9 gtl
1982
|
|
axicrisan |
![]()
|
drumul la cluj si inapoi la baia mare a fost ultimul drum pentru motorul meu mai aveam 10 km si ajungeam acasa dar cu mari eforturi am adus-o cat mai aproape de casa a inceput sa scartaiasca cva p la motor dupa aia sa sune dupa care a inceput sa faca ca de parca poliza cineva pe el la un final uruia si a intrat in trepidatii trepida toata de la motor ............pe drum mi sa aprins si lampa de la ulei dar nu m-am riscat sa o opresc deci cam 80 km am umblat asa ce sa fac asta e mi-oi pune alt motor il am de la celalalt pe care l-am dezmembrat dar intrebarea mea e ............................care stie cat costa sa imi schimbe seria de pe talon adika aia de pe motor ...............is satul pana pasta cap de ea .
astept vestile vostre si ce parere aveti dupa simtomele astea ![]() |
--------------------
renault
9 gtl
1982
|
|
XtreZz |
![]()
|
![]() Addicted Group: Members Posts: 794 Joined: 28 June 08 ![]() |
eu cu franele am facut asa: conductele lungi...de la pompa pana in repartitor in spate s-au portivit perfect de dacie...iar de la repartitor spre spate una este facuta din 1 bucata de conducta si 2 furtune...si cealalta 1 conducta de dacie un furtun si inca o conducta...si la mine era la fel...filet mai mare...dar am luat piulita aia de la conducta veche si am puso pe cea noua...si mi-au bercuito in service...dar nu cu scula speciala...cu surubelnita si parca a facut ceva si la polizor!
|
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
2008 1.9 TDI BXE EX: Renault 21 GTD 1986
EX: Vw Golf 3 1.6 Renault Fluence 1.6 DCI Seat Leon 1P 1.9 TDI |
|
BogdanNick |
![]()
|
nu ati vazut niciunii ca arcul de NOVA/SUPERNOVA/SOLENZA fata are 7 spire si cel de R9/11 are 5?
Lasati-va dracu de meserie ca ce faceti voi e carpaceala. am mai scris eu odata ca reparati dupa ureche si dupa ce scrie cate un jmecher pe forum. PUNETI MANA SI CITITI, MASURATI, COMPARATI, INFORMATI-VA SI APOI DATI PARERI LA ALTII |
--------------------
Renault R9 GTL
1987/1397cmc
- PH04NJN
L423 BogdanN
|
|
maoR11 |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 407 Joined: 1 November 08 From: BuZaU ![]() |
looooooooool si eu nus tiam dece am masina lasata introparte de bot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno' 11
Diesel
- numar de buzau
1984 hatchback 5 usi [B][COLOR=red][SIZE=7]No speed limit!
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(BogdanNick @ 7 Feb 2010, 01:03) BAI BERBECILOR CARE SUNTETI VOI BERBECI!! nu ati vazut niciunii ca arcul de NOVA/SUPERNOVA/SOLENZA fata are 7 spire si cel de R9/11 are 5? reparatorii lu` peste afumat! Lasati-va dracu de meserie ca ce faceti voi e carpaceala. am mai scris eu odata ca reparati dupa ureche si dupa ce scrie cate un jmecher pe forum. PUNETI MANA SI CITITI, MASURATI, COMPARATI, INFORMATI-VA SI APOI DATI PARERI LA ALTII Domnule nemultumit. Te invit la Bucuresti sa faci o tura cu un R11, care arcuri de Solenza diesel si amortizoare de Solenza diesel. Esti foarte revoltat degeaba. Nu conteaza numarul de spire ci inaltimea totala a arcului. Si pana la urma nici aia nu conteaza, ca daca este un arc mai tare, poate sa fie si putin mai scurt, iar daca esre mai moale poate sa fie si putin mai lung. Noi ne-am facut reparatiile cum am stiut si uite ca masinile merg bine mersi. Tu, pe de alta parte, daca nu iti convine, nu faci. Aici este un FORUM unde impartasim pareri, idei, intamplari. Daca vrei parere avizata 100%, te rog sa mergi la un service si sa ne scutesi de limbajul si majusculele tale. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
maoR11 |
![]()
|
eu acuma am de dsn diesel , inainte am avut de dsn benzina si lansa ca o barca pa valuri la cea mai mica denivelare
am vazut pe forumu' dacia ca aia dadeau jos arcurile taia 2 spire din ele, si mai baga un arc mai mic in diametru , in interioru lu astea normale , si avea 2 arcuri pe o roata cea ce insemna ca masina era super joasa ca a taiat din ele si super tare ca are 2 arcuri, daca gasesc arcuri mici in diametru imediat bag pa babutza |
--------------------
Reno' 11
Diesel
- numar de buzau
|
|
cocarel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 16 November 09 ![]() |
parerea mea daca bagi 2 arcuri si mai mergi cu ea prin gropi cum este acum pitesti valcea o rupi.sper sa ma insel
mai bine cauti la magazin noi care sunt sport dar nu cred ca pe diesel este vreo varianta de arc si amortizor sport. dieselu este facut sa privesti natura si sa consumi putin nu este sport |
--------------------
renault
11
- vl 06 ule
1986
|
|
maoR11 |
![]()
|
deunde bani de arcuri noi , SI SPORT
eu merg numai pe drum cu gauri si de piatra si din cand in cand ma apuca nebuneala sa mai fac un DRIFT(cum zice jul) si masina aproape ca se rastoarna , demulte orramane cu o roata in aer ba chiar 2 SENZATII TARI cu 40 km/h ![]() ![]() |
--------------------
Reno' 11
Diesel
- numar de buzau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 23:05 |