Pinion defazor, Nu gasesc curea distributie
![]() ![]() ![]() |
Pinion defazor, Nu gasesc curea distributie
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
mihai victor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 August 09 From: Sf. Gheorghe ![]() |
ESTI ON LINE R19 ???
![]() 24 Sep 2009, 21:21: U ARE FUNNY R19/ 16 V ![]() ![]() ![]() 24 Sep 2009, 21:22: DECI ONLINE ![]() ![]() ![]() Eu sunt din Sf. Gheorghe CV. Tu de unde esti? 24 Sep 2009, 21:25: SOMEBODY STOP ME ![]() ![]() ![]() I AM GETTING ANGRY ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by mihai victor: 24 Sep 2009, 21:25 |
--------------------
Renault
Megane Scenic RX 4
2000 4x4
|
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
Am schimbat azi pinionul defazor si cureaua de distributie.
Evident, pentru ca nu am schimbat tot kitul de distributie, nu am primit garantie la lucrare. Oricum, masina trage mult mai bine acum si nu mai are zgomot de tractor. This post has been edited by andreigosman: 6 Oct 2009, 17:09 |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
mihai victor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 20 August 09 From: Sf. Gheorghe ![]() |
Cat a costat pinionul defazor si de unde l-ai cumparat?
|
--------------------
Renault
Megane Scenic RX 4
2000 4x4
|
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
Operatia am facut-o la service Cobalcescu.
Pinionul l-am luat de la ei, a costat 700RON, manopera a fost aproape 500RON. Cureaua de distributie am luat-o de la Augsburg, a fost 100RON. Zilele urmatoare, o sa pun niste poze cu pinionul vechi, daca e cineva curios sa vada cum arata. |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
mihai victor |
![]()
|
Multumesc andrei, asteptam pozele
![]() ![]() ![]() Manopera mi se pare un pic piperata, eu am platit 350 ron pentru demontat tot motorul, curatat, schimbat intreg set superior de garnituri etc. Oricum preturile difera de la un service la altul si de la un oras la altul. ![]() Inca odata, astept(am) sa vad poza promisa!!! |
--------------------
Renault
Megane Scenic RX 4
2000 4x4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:35 |