Renault Fluence, Noul model sedan
![]() ![]() ![]() |
Renault Fluence, Noul model sedan
Avani |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|||
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Fluence este pana la Octavia II...acolo unde reno a vrut dealtfel sa loveasca cu acest model.
Comparatiile cu laguna III sau insignia sunt in cel mai fericit caz ABERANTE. Am vazut si topicul deschis pe sectiunea laguna III si mi s-a parut ridicol... |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ncristi @ 3 Feb 2010, 12:37) Da am fluence si ma dau mare de ce masina meseriash am.... Nu am fluence da am facut de 2 ori drive test si sa mor daca am auzit vrun zdranganit in bord sau cloncanit in coloana de directie. Pe de alta parte daca am megane nu insemna ca nu trebuie sa fiu obiectiv si sa recunosc ce-mi place si ce nu. Esti tare. Ne explici despre fiabilitatea si confortul masinii dupa 2 drive-testuri (probabil de max 10 min fiecare). Pe cat punem pariu ca la nici o masina de drive-test (care are 2-3 luni vechime) nu o sa auzi "zdranganit" si "cloncanit"? Ce sa zic...obiectivism total! This post has been edited by marshall_balance: 3 Feb 2010, 14:01 |
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
ncristi |
![]()
|
Intre timp mi-am format o oarecare ureche in legtura cu grerii si clonacniturile....cum delatfel, cred ca toti de pe forumu asta ne-am format-o
![]() Cand am facut drive test am luat in cel mai urat mod niste linii de tramvai perfect iestite sa-mi cloncane coloana de la megan - la fluence - liniste. O sa vedem in timp daca m-am inselat dar pana una alta asta este imaginea pe care ao am acum despre cele 2 masini. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 3 Feb 2010, 11:41) Moduse, din cate vad eu tu nici macar nu detii un Renault. Du-te pe forumul Daewoo si "incanta-i" pe ei cu prezenta ta. Hai te rugam frumos. Nu e activ acolo, dar nu ne suparam de prezenta lui, chiar ne face placere, ca si de alti membri de aici care scriu si acolo. ![]() Eu nu zic nimic de Megane-ul meu. Nu ma intereseaza cum e Insignia (stiu ca are spatele ciudat rau), cum e Astra (nici nu stiu cum arata), cum e Golf 6 (stiu doar ca imi placea mai mult Golf 5 si ca aveam intotdeauna un bidon de ulei Aral 431 in portbagaj la Passat) sau mai stiu eu ce. Stiu doar un singur lucru: imi place masina mea, si imi mai place ca e exclusivista, ca nu sunt prea multe pe strazi pe la noi, si ca astfel atrage multe priviri, nu imi mai permit sa merg ciufulit cu masina, cum eram cu Symbolu'. In seara zilei in care am ridicat-o de la dealer, cand aveam doar 100 de km in bord, am parcat la mine la bordura, am oprit motorul si, cat ma mai uitam inauntru, a trecut o mama cu un copil de vreo 7-8 ani. Doar ce i-am auzit cand treceau (acum nu mai stiu daca mama sau copilul): "Uite ce frumos e noul Megane 3". Altceva nu m-a mai interesat ca sa stiu ca am facut o alegere buna. This post has been edited by Laurentziu83: 3 Feb 2010, 23:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
ncristi |
![]()
|
Au cam inceput sa se inmulteasca
![]() ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
da dar tot o sa atraga priviri...cel putin mie imi sar in ochi imediat si le admir
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
adevarul e ca toata lumea se uita dupa ele, chiar si cei ce au o astfel de masina se uita la alt proprietar de megane
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
mie imi place cum arata dar m-am suparat pentru ca au incetat fabricarea modelului megane 2
![]() ![]() This post has been edited by pistolaru: 4 Feb 2010, 12:35 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Au incetat fabricatia modelului Megane 2 pentru a fabrica Megane 3.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
eh ... cei de la renault au spus colegului daniel (care a deschis topicul "logan sau megane 2 " cam asa ceva ) ca fluence a luat locul la megane 2
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Probabil era vorba de Megane 2 Sedan.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 3 Feb 2010, 23:16) Fluence, da ? ![]() QUOTE(ncristi @ 4 Feb 2010, 08:07) Fluence banuiesc, nu megane III. QUOTE(eduardsebe @ 4 Feb 2010, 11:40) Cred ca tot de Fluence este vorba si nu de Megane 3 QUOTE(adytym @ 4 Feb 2010, 12:18) adevarul e ca toata lumea se uita dupa ele, chiar si cei ce au o astfel de masina se uita la alt proprietar de megane Tratam aici Fluence-ul... mai sunt topicuri pentru megane 3. Am rugamintea sa incercam cumva cel putin pe acest topic sa ne rezumam la Fluence si nu Megane 3, la un moment dat vad ca s-au cam incurcat borcanele, si astfel parerile devin mai greu de urmarit Deci, Megane 3 diferit de Fluence. Asa l-au incadrat cei de la Renault, asa sa-l tratam si noi. ![]() This post has been edited by Avani: 4 Feb 2010, 14:10 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai in curand nu mai exista megane 3.......ci flunece hatch.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Avani |
![]()
|
barfi, da da, sa stii ca ai dreptate, "megane generatia 2010".
![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
![]() Doar TCE se va fabrica in Spania. Am condus Fluence 1.6 16 v. Motorul era nou, avea cateva sute de km. Fata de megane 3 motorul pare mai nepotent. Am turat-o de-a gasit-o batu, dar fara rezultat. Nu am avut zambetul pe fata ca la megane cand imi taia alimentarea. Fluence este o masina noua, nu putem sa ne dam cu parerea despre fiabilitate, dar pare o masina mai bine inchegata, mai tapana, o masina de familist convins. Nu de facut liniute si slalom. Are plusuri si minusuri. Pretul de lansare este mai mic decat atunci cand s-a lansat Megane. Sfatul meu:EVITATI ECHIPARILE INFERIOARE. Off-topic: Comparati mere cu pere. Vad Insignia, Skoda, Passat, Golf etc. Insignia am condus-o 2.0cdti. Are plusurile si minusurile ei. Cititi pe forumul lor ce probleme au(consum de 24% la motor de 1.8 140 de cai benzina, senzor temperatura stricat, etc). Mi-a placut: foarte mult interiorul, felul cum stai pe scaun(sezutul este lung, picioarele stau confortabil), simti cum te ia in brate consola centrala, esti ca intr-o naveta amiral.8.3% consum in test. Motorul trage bine in orice treapta, sistemul Flex-ride isi face toti banii, sonorizarea Infinity deasemenea. Nu mi-au placut: unele plastice din interior, cuplarea centurii se face greoi, motorul zgomotos la relanti si cursa lunga a schimbatorului(nu exagerat). In spate intri mai greu si au loc mai putin pentru cap,asta in detrimentul designului. Optionale destul de scumpe. Nu exista cartela sau sistem maini libere, are cheie. Laguna: Pret foarte bun de achizitie. Designul este subiectiv(place sau nu). Motorizarea si cutia isi fac datoria(2.0dci 150cp), treptele 1 si 2 destul de lenese. Lipsa cuplului sub 2000rpm, insa nu ca la Cruze la care mi-a murit motorul(e mort sub 2000rpm). Materiale si asamblare in general buna. Nu are dotari care sa te impresioneze, sau nu vine cu ceva revolutionar. Este o masina corecta, sta bine pe sosea, spatioasa, bine dotata inca din standard. Sa va povestesc de noul Avensis?Are rost? Nu iese in evidenta cu nimic, nu are nimic deosebit, nu gafaie, nu troncane, designul nu atrage privirile fetelor. Dar este o masina in care te poti bucura de condus intr-un mod elegant. Mi se pare foarte discreta si eleganta. |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
ncristi |
![]()
|
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Vezi ca el vorbea de Insignia,nu de Fluence!
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Vorbeam despre Fluence , daca faci referire la ce m-a citat @ncristi.
Fluence e altceva, alta masina, nu are treaba cu Megane, nu e un facelift. Are niste minusuri, ca orice masina(nu exista perfecta) dar multe pot fi trecute cu vederea, subiective sau reparate. Cutie cu dublu-ambreiaj(o cutie automata potenta, nu ragalii). Motoare pe benzina de conceptie noua, injectie directa, turbo. Sistem audio performant(regret ca nu gasesc sistemul Bose de pe SM3 ![]() Evident este faptul ca toate aceste lucruri ar creste pretul, dar Renault nu-mi ofera posibilitatea sa aleg intre 1.6 si 1.6Turbo- spre deosebire de Opel. Am vazut in showroom, Fluence cu kit sport si jante pe 17''. Arata chiar foarte bine. Eu cred ca au remediat mai multe probleme fata de Megane(nu-si permit sa dea kix). |
--------------------
Renault/Opel
- B-08-BBM
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Intervalul reviziei la varianta diesel este de 20.000 km! Este ok.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Fluence |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 30 December 09 ![]() |
Salut,
am o saptamana...de cand am scos "Fluenciul" din service....si BAAAA NU MAI TARAIE, MARAIE si NU MAI TACANE ![]() dar..tipic Serus-ului...sambata imi iau masina...iar luni sunt sunat si in loc de "buna ziua" la telefon, primul cuvant a fost "IMI"...de la " IMI CER MII DE SCUZE...CA AM UITAT SA VA MONTAM FILTRUL DE ARE DIN NOUA CARCASA CE TOCMAI S-A MONTAT SAMBATA..."- adica a-ti mers trei zile fara filtru de aer ...sincer m-a bufnit rasul, kiar nu am mai putut fi suparat pe ei... ...si ca sa nu uit...pe fiecare scaun cate o pata de vaselina, pe fiecare portiera si in spate pe langa luneta.... CONCLUZIA: NU MAI DESCONSIDERATI "FLUENCIUL"...si ar trebui sa ne intoarcem mai mult privirea catre neindemanaticii de mecanici, in frunte cu conducatorii lor...iar, vis-a-vis de design...sincer, bate multe masini la fundulet , kiar si "multe" "renouri" |
--------------------
RENAULT
FLUENCE
2009//1,5 dci 85 CP/Expression
|
|
Fluence |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 30 December 09 ![]() |
cine imi poate spune sigur, eventual kiar sa-mi arate scris....daca colantarea geamurilor face ca masina sa iasa din garantie?
...caci "desteptii de la serus" suuuunt extrem de siguri...dar se balbaiau sa-mi raspunda....ca ar iesi din garantie....dar daca ne gandim logic...husele sacunelor, sunt si ele in afara fabricatiei... ![]() |
--------------------
RENAULT
FLUENCE
2009//1,5 dci 85 CP/Expression
|
|
Bond010 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 February 10 ![]() |
La drive-testul din noiembrie pe Renault Fluence am ramas cu mari dezamagiri... finisari interioare modeste, portbagaj neglijent la deschidere si neinspirat pentru utilizare si la drum nu excela faat de M2... exteriorul mai era ceva, dar in interior ma asteptam la mai mult ( ...poate ca o varianta mai de top si cu un motor mai puternic o fi altceva...)
asteptam... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
marshall_balance |
![]()
|
![]() Membru direct si la obiect Group: Members Posts: 248 Joined: 14 August 08 From: Timisoara ![]() |
Ar fi minunat sa scrii normal, nu in limbaj de mirc cu k in loc de c, samd! In rest, foarte bine ca nu-ti mai tacane!
|
--------------------
BMW
530d
F10 2011
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
De acord cu colegul marshall, ma dor ochii si capul dupa ce am citit 2 posturi de-ale tale
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
bebecool |
![]()
|
Are Fluens'omu'ce sa mai...
|
--------------------
Renault/Opel
- B-08-BBM
|
|
andivl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 12 September 06 ![]() |
Am facut drive test cu Fluence. A fost ceva mai ok decat ma astepta.
Ce nu mi-a placut: - portierele extrem de subtiri si usoare, un aer de ieftin - imbinari care lasa de dorit - zgomotoasa (ma refer la motor, prost antifonat) - clar mai lenesa ca megane 2 cu motorul de 1.6 16v - mult prea scumpa pentru un low cost (practic are pret de megane 3 combi) Ce mi-a placut: - bord de megane 3 - pozitie la volan mai jos - mai spatioasa ma ca orice megane Cred ca daca dau pretul in jos (dealerul mi-a zis ca in aprilie se va intampla asta) va fi o alternativa. La pretul actual e cel mai scump low-cost pe care-l stiu (e un low-cost high-cost). Nu s-au vandut in galati decat 4 masini din momentul lansarii!! |
--------------------
Magane
Sedan 2, 1.6 16v
2009
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
http://promotii.renault.ro/promos/fluence
Apropo de preturi. De 6 ori prima de casare + leasing 0% Chiar daca nu e masina visurilor mele, m-a cam pus pe ganduri genul asta de oferta. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mda si pe mine....
ai cerut o oferta de la dealer sa vedem cam la cat ajunge reducerea asta? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu doar ce am vazut oferta azi.
Pana la a ajunge sa fac ceva e cale lunga ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 14:37 |