Renault Fluence, Noul model sedan
![]() ![]() ![]() |
Renault Fluence, Noul model sedan
DUDU D |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 21 May 07 ![]() |
|
--------------------
renault
MEGANE SEDAN 4/1,5DCI, INTENS
2017
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sa o stapanesti sanatos!
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DUDU D |
![]()
|
|
--------------------
renault
2017
|
|
robism |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 4 January 10 ![]() |
Intr-adevar frumoasa masina. Succes!
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
1.5 dCi, 105 cp, 2010
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Am votat Da pentru ca imi place designul. Asta nu inseamna ca as si cumpara-o! Cel putin nu la banii care se cer actualmente. Iar ideea ca e un megane low cost ma seaca si mai tare ca pretul...
This post has been edited by papa_mulo: 10 Jan 2010, 18:47 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
O supermasina! Sa ai grija de ea, si ea de tine
![]() Clar ca e mult peste Mégane 2, oricat s-ar carcoti ca e sub Mégane 3. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Frumoasa. Sa o stapnatei cu sanatate.
Se observa finisajle de proasta calitate ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
DUDU D |
![]()
|
Multumesc.
|
--------------------
renault
2017
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
S-o stapanesti sanatos...
On: am votat nu... cel mai rau arata din fata... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
cal |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 May 07 ![]() |
Sa o folosesti cu bucurie !E mai joasa pozitia la volan fata de megane?Cum sta cu insonorizarea in habitaclu?
|
--------------------
.
.
. Renault Talisman Intense, 1.6 TCE 200 EDC Black,2016
Renault Megane 2.2, 1.6 16v, Lux Privilege, Gri Beige,2007 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Salon la ce parf este nu prea mai observi nici o masina noua
![]() Eu am vazut 2 pe dn1 si 1-2 in braila - 4 pana acu si am tot colindat ![]() Problema este ca nici megane III HB sau break nu prea vezi ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
DUDU D |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 12 Jan 2010, 14:46) Afirmatie bazata pe analize concrete si obiective,nu? Intrebare: In afara de masinile de la dealeri si cativa care mai cumpara, masina asta mai apare pe undeva? Ca prin oras nu se prea observa! Ah, scuze: designul e de vina. Prea banal. ![]() Stii care e cea mai buna masina?MASINA PERSONALA.Asta daca o vezi si altfel decat doar un mijloc de transport. Pe ce ma bazez?Foarte simplu.Am avut M2 PRIVILEGE , am vandut-o , mi-am luat Fluence Privilege si le pot compara.Ca doatari, confort interior si comportament la drum este peste.Asta nu inseamna ca nu mi-a placut M2.Daca mi-as as fi permis pastrat-o si pe cea veche de la dealer(sau as lua inapoi intrucat inca nu au vandut-o) Salutari. |
--------------------
renault
2017
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
ai patru difuri de inalte
pacat ca nu au montat si selector de temperatura pe spate ![]() in rest e mai frumoasa la interioar decat megane II, iar le exterior nu ma pronunt caci vorba aia stai in masina nu langa ea. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
krokos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 12 March 08 From: Bucuresti ![]() |
DUDU D cea mai buna masina este MASINA DE FIRMA!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate 1,5dci 110cp
- Numar mic
2012
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
aici voiam sa-l contrazic si eu
![]() singurele fluence-uri pe care le-am vazut prin tara erau cu numere de probe sau cu invitatie la drive test. a aparut unul singur la mine pe sebastian, are inca numere rosii si e beige poivre sau e cel mai inchis. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
sa fim seriosi acuma, cand a aparut mIII, si cand ati vazut primul model print-un oras
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Ca fost posesor de M2 Sedan, pot sa afirm fara retineri ca fost "dragoste la prima vedere", fara menajamente. Pur si simplu, mi-a placut din primul moment (inclusiv sau mai ales spatele, care era partea "delicata", prin adaugarea sa la hatchback).
Fluence insa intra intr-o alta categorie (cel putin la mine): placutul treptat. Adica mai dai putin tarcoale, mai descoperi o chestie, mai conduci putin, etc. Si realizezi, in final, ca ai facut o alegere buna. Personal, asta nu ma ingrijoreaza, pentru ca la fel a functionat si la Laguna, cel putin in ceea ce priveste aspectul exterior. Multe chestii si linii exterioare le-am descoperit dupa cumparare, pe masura ce foloseam masina. La fel, cel putin la exterior, este si cu Fluence: nu va rupe niciodata gura targului prin design. Asta nu o impiedica insa sa fie o masina decenta, care-si face treaba cu brio in categoria family. This post has been edited by dili: 13 Jan 2010, 12:08 |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
andivl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 12 September 06 ![]() |
Eu mi-am achizitionat recent masina, Megane II Sedan. Eram documentat si despre Fluence. Nu mi-a placut design-ul la Fluence, nu mi-a placut nici faptul ca e la baza Samsung.
Succes posesorilor, eu am votat NU. In Galati nu am vazut Fluence pe strada! |
--------------------
Magane
Sedan 2, 1.6 16v
2009
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
mie nu mi se pare ca Fluence ar fi peste Megane 2 decat la anumite capitole nu prea importante in alegerea unei masini
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andivl @ 14 Jan 2010, 16:02) Nu mi-a placut design-ul la Fluence, nu mi-a placut nici faptul ca e la baza Samsung. Asta e o impresie gresita pe care am vazut ca o au multi! Nu fratilor, Samsung SM3 are la baza Megane 3 la care au operat modificari. Iar Fluence evident ca are la baza tot M3 la care s-au operat modificari. Daca gresesc va rog contraziceti-ma cu argumente. Am simtit nevoia sa comentez asta pentru ca am intalnit la foarte multi pe forum perceptia asta. Dupa parerea mea este indusa si de faptul ca Renault a acceptat lansarea SM3 inaintea Fluence...ceea ce poate fi considerata o greseala de marketing pe piata europeana unde lumea ajunge sa gandeasca in acest fel tocmai datorita acestei succesiuni nefericite de lansari. |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Fluence |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 30 December 09 ![]() |
salut,
imi cer scuze ca nu am citit tot topicul ... vreau sa va spun ca in decembrie mi-am cumparat un Fluence ... la inceput ( pana sa-l cumpar) imi parea mult mai frumos spatele, in detrimentul fetei...dar cu timpul...ma uit la el si mi se pare si fata destul de reusita...poate daca farurile in partea superioara nu aveau oglinda ci sa fi avut pleoapele din caroserie...parc aar fi fost mai OK ...ma uit la el in parcare ...in stanga opel astra 2008 , in dreapta skoda octavia 2, mai in stanga passat ...si sincer are cea mai misto aliura...nu ca ar fi al meu...dar e inalta...pare solida ( in sensul de voluminos), are trasaturi sport combinate foarte bine cu clasa limuzina, dar clar, cum spunea un coleg pe aici, mai mult a sport decat a limuzina bussines class. Urcate in el ..si impresia ca puri si simplu se urca pe tine, tu fiind in interiorul lui, e coplesitoare. Un amic...in prima seara cand am adus-o acsaa... a facut o comparatie vis-a-vis de spate vazut din lateral , ca ar aduce cu X6, varianta super mini... ![]() Una peste alta...producatorul francez...la calitate finisaje e varza...fata de cel neamt...dar la design...francezul a fost intotdeauna mai indraznet...neamtul...indiferent de marca , nu iese din sobritatea lui...pe cand francezul..le mai plezneste...dar unele ii kiar ies...si ganditi-va k si-a lasat loc pt urmatoarele face-lifturi pe care i le va aduce Fluence-ului Scuze pt interventia mea foarte voluminoasa...si da nota mare , nu 10, la design 14 Jan 2010, 21:27: BRAVO dili BRAVO BRAVO BRAVO ...lumea nu e decat rautacioasa ![]() ![]() Nici un model al lui renault nu a avut forme asa curbe ca pana acum, la Fluence...iubitorii de renault s-au obisnuit cu forme ascutite si colturoase :: ...iar cand a venit momentul unei schimbari...ne stranbam ca vampirii la usturoi ![]() This post has been edited by Fluence: 14 Jan 2010, 21:27 |
--------------------
RENAULT
FLUENCE
2009//1,5 dci 85 CP/Expression
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
QUOTE(DUDU D @ 8 Jan 2010, 22:26) QUOTE(Modus @ 11 Jan 2010, 08:49) Afirmatia lui @ DUDU D este oarecum de inteles-bucuria inerenta cumpararii unei noi masini(Sa o stapanesti sanatos!) dar daca era laguna si nu fluence...era pe deplin adevarat.Sunt poate unele imbunatatiri dar pe al meu m2.2 am acelasi motor si aceeasi c.v,nu? @ Modus,cu ce ti-a gresit megane 2 ? ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Fluence @ 14 Jan 2010, 21:16) Una peste alta...producatorul francez...la calitate finisaje e varza...fata de cel neamt...dar la design...francezul a fost intotdeauna mai indraznet...neamtul...indiferent de marca , nu iese din sobritatea lui...pe cand francezul..le mai plezneste...dar unele ii kiar ies...si ganditi-va k si-a lasat loc pt urmatoarele face-lifturi pe care i le va aduce Fluence-ului In primul rand sa stapanesti cu mare bucurie masina si sa n-ai parte de probleme. In al doilea rand, te contrazic la partea finisaje. Cu mici exceptii(clantele interioare de la usi si semnalizatoare) mi se par destul de bine finisate, si gasesti multe materiale placute la atingere pe bord, pe usi etc. Eu mereu am contestat calitatea ansamblarii care lasa de dorit si duce la aparitia multor greieri. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
sunt curios oare vor aduce si motorul de 1,9dCi 130 asa cum au spus la inceput?
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
mondeo.ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 November 08 ![]() |
Mai bine sa aduca cel de 160cp daca nu vor sa se faca de ras.
![]() |
--------------------
Ford/Dacia
Mondeo/1300
- TM 87 KUN/TM 08 SWY
'04 5usi Ghia 2.0TDCi/'83 pt.exp.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
intr-adevar, ca si pe focus sedan ai zeci de oferte cu cel putin 160 cp
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 09:24 |