Aspirator interior, Recomandari...
![]() ![]() ![]() |
Aspirator interior, Recomandari...
liviurosioara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 2 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane II Sedan, Confort Privilege, 1.5dci 100cp, 2005
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu am asa ceva, dar nu este nou, are vreo 2 ani [nu stiu ce optiuni au astea noi ca al meu e simplu]. Cel pe care il am nu are nici un fel tubulatura sau "capete" mai inguste etc. Per ansamblu isi face binisor treaba, dar in zonele inguste nu ai nici o sansa din pacate.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Eu am luat anul trecut unul din Selgros. A costat vreo 25 RON, e ceva portocaliu cu maro, banuiesc ca e chinezesc, importat de Ro-Group Pitesti.
Pana acum si-a scos banii cu varf si indesat. Are o duza pentru spatii inguste (seamana cu cea pt. calorifere de la aspiratoarele mari), o duza lata cu perie si un furtun flexibil cu care poti sa ahungi in orice cotlon. Avea chiar si o lampa atasata, dar am eliminat-o pt ca era un consum inutil. Filtru de panza, se scutura si se spala. Aspira foarte bine si nici nu omoara bateria. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Eu am un asiprator ca acesta.
Este posibil sa fie acelasi de care spune Lex Luthor din Cora sau Carrefour. Isi face treaba si sunt multumit de el. |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
din asta de care zice lex am si eu. aspira foarte bine banchetele sau spatii mai inguste. combinat si cu o rola pentru scame, iese perfect.
eu nu mai fac interior la spalatorie de cand am luat asta. edit: exact ala din poza de mai sus This post has been edited by galileo: 12 Jun 2006, 14:17 |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Ca si @Lex Luthor, @dil si @galileo am si eu si isi merita banii...am dat in jur de 250k anu trecut de la magazinul XXL din Targoviste.Cam ineficienta lanterna aia da na
![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
Lex Luthor |
![]()
|
@dil
Da intr-adevar la fel este si al meu. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
mtdragos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 12 June 06 ![]() |
Dil?!? vreau si eu aspirator ca al tau...te rog spune-mi si mie de unde pot achizitiona...multumesc anticipat!!!
|
--------------------
Renault/Dacia
Laguna II 1.9 dci SOFT DIMSPORT, 2004 Privilege
Logan 1,6 16v, 2007 Prestige
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Pai vezi ca Lex a spus ca are aceelasi model ca si dil ... si a spus de unde a fost cumparat.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Lex Luthor |
![]()
|
Asa cum am mai spus eu l-am luat din Selgros. Acum nu stiu daca mai au acest model in Selgros (parca am vazut unul care nu avea acele accesorii, avea doar o fanta de absorbtie foarte lata, in genul celor de la Black&Decker) dar puteti sa intrebati la firma importatoare (pagina de web: link )
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
@mtdragos apiratorul asta l-am vazut prin Metro,SellGros(asta anu trecut in Constanta), Pracktiker, XXL(eu l-am luat din Buzau parca), si ceva in acel gen prin magazinele Plus.
This post has been edited by Racky: 13 Jun 2006, 15:43 |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Inteb aici fiind legat de curatirea masinii:
Un aspirator de masina bun imi puteti recomanda? |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
au la zepter unul mic de casa, care face supertreaba in masina, daca te tine buzunarul.
+ o rugaminte: cine a luat de mai multe feluri, sau de pe la toti: care par a fi cele mai bune 3 odorizante? va multumesc! This post has been edited by horsewhisperer27: 20 Mar 2007, 13:51 |
-------------------- fan VAG!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aspiratoarele de mașină nu sunt prea eficiente, nu au putere...
Soluția cea mai bună rămâne un aspirator de casă, cât mai puternic... (alimentat cu prelungitor pe geam, sau din garaj, după posibilități...) |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
l-am luat din metro vreo 20 ron, la banii astia isi face treba destul de bine, chiar si prin spatiile inguste:
[attachmentid=51249] |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Redogs |
![]()
|
Flavius Group: Members Posts: 207 Joined: 17 November 06 ![]() |
Referitor la aspiratoarele astea cu alimentare la bricheta masinii as vrea sa intreb daca are cineva luat pe puncte MULTIBONUS de la benzinariile MOL si daca sunt bune.
Va multumesc. |
--------------------
Renault
Symbol
- CS-05-DVC
Expresion/ Decembrie 2006/ 1,4 8V/ Barum Quartaris
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Mi-am luat acum cateva zile un aspirator auto de la Selgros 150.000(15 RON) :ad sub si sunt fff multumit de el.masa: Am garantie 2 ani !!!!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu folosesc aspiratorul din casa ca am curte si imi ajunge la priza cu prelungitor. Dar din pacate nu pot sa bag furtunul prin spatiile inguste (ex: frana de mana). Stiti cumva daca pot cumpara de undeva un varf gen pana ca sa il pot introduce prin toate ascunzisurile ? Aveau aspiratoarele vechi, romanesti asa ceva...
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Un invertor de putere si un aspirator in portbagaj si aveti aspirator de masina "mobil" + ca il poti folosi si in casa !!!
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
|
|
jackal_kidd |
![]()
|
![]() Start your engines Group: Members Posts: 20 Joined: 17 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat un aspirator ca cel din poza lui danutz_r de la MOL pe puncte.
Dar sa nu te puna ........ sa-ti iei ca iti iau o caruta de puncte de pe card si el costa 15-20ron.Si nu e cine stie ce, are o problema cu capacul rosu care nu sta la locul lui pe corpul aspiratorului cand apesi sa aspiri (are un sistem stupid ca la un capac de mustar ieftin), dar la banii astia altul mai bun nu cred ca gasesti. In concluzie daca vrei modelul asta cumpara-l si nu-l lua pe puncte, pastreaza-le pt altceva(am inteles ca poti lua si alimentare, tigari, sucuri, etc...cu ele). Stima. |
--------------------
Renault
19
1994 - 1.7 TXE Walk to the edge.
|
|
jackal_kidd |
![]()
|
![]() Start your engines Group: Members Posts: 20 Joined: 17 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi 22.07.2007 s-a si stricat asa ca ...nu-l lua...ia-ti altceva pe la 4-5 sute de mii si gata.
|
--------------------
Renault
19
1994 - 1.7 TXE Walk to the edge.
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Cel de la Selgros are garantie 2 ani!!!!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
Cumparat una bucata aspirator de masina cam acum o saptamana, l-am folosit decat o singura data ... si asta in afara masinii pentru ca praful aspirat este scuipat afara prin niste fante laterale inapoi in masina. Pret 25RON.
|
--------------------
Renault Clio 3
Exception
- B-64-***
1.6 16v
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Aspiratoarele Alca cum sunt? Are cineva? Am vazut prin Carrefour si ma tenteaza ....
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
si eu am nevoie de aspirator... ce ziceti, care sunt mai bune? ce marca, de unde? sa inteleg ca cele de la mol sunt slabe...
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu incercati aspiratoare de mana , sunt jalnice si nu dau randament .
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Am vazut in supermarket ACEST aspirator. Oare e ceva de capul lui?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:17 |