Cautare teminata
![]() ![]() ![]() |
Cautare teminata
bogdan_cirstea |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II
- B 46 WBN
2004/estate 1,6 16v
|
|||
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
dar ce, megane-ul are scutul acela din plastic? la skoda este din fonta, fir-ar el sa fie... ce nesimtiti francezii astia !!!
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
cum sa fie din fonta? De ce ai pune ceva greu si casant pe post de scut de protectie? Vag-urile au toate scuturi de plastic. Doar modelele 4x4 au scut metalic.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
Megane-ul cu PDG are scut metalic.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
si eu l-am avut lovit la viteza mare prin delta ca drumul nu are gropi dar e valurit, si unde sunt suspensiile mai moi am dat de cateva ori cu burta de asfalt. N-a avut nimic
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
bogdan_cirstea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 3 October 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bhal @ 14 Oct 2009, 07:16) Ai fi surpris sa afli ca doar partea din fata este din metal, iar partea din spate este tot din plastic. La vag produse pentru romania sau pentru cine stie ce tara ceva mai putin dezvoltata au scuturi, insa la cele produse pentru tarile cu asfalt si pe drumurile agricole nu au nici un fel de scut. Am vazut multe maasini aduse de afara care nu aveau decat protectiile d la aripa si nimic altceva. devarul este ca fonta respectiva ar putea fi de fapt un duraluminiu sau altceva, nu cred ca e cineva atat de dus incat sa puna o bucata de 500Kg(cred) sa atarne de 6 suruburi sub masina. This post has been edited by bogdan_cirstea: 14 Oct 2009, 09:46 |
--------------------
renault
megane II
- B 46 WBN
2004/estate 1,6 16v
|
|
alabinas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 4 September 06 From: Timisoara ![]() |
E din tabla scutul
|
--------------------
renault 19 1994
megane 2.2 privilege 1.6
- TM06UNV / TM80VOR
2008
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(bogdan_cirstea @ 14 Oct 2009, 10:39) Ai fi surpris sa afli ca doar partea din fata este din metal, iar partea din spate este tot din plastic. scut_metal.jpg ( Size: 256.44k ) Number of downloads: 253 Asa sa fie oare? ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
bogdan_cirstea |
![]()
|
Dap, despre respectivul scut este vorba, la primele modele cu pachetul de drumuri grele venea si cu partea de sus de plastic, dar de ce ma mir ca nu este decat partea metalica la tine, au renuntat ei la toate plasticele de pe langa motor dar apoi la o bucata de scut.
Eu am megane 2.1 fara pdg, am avut din asta de plastic. Observi ca scutul din plastic este mult mai lung decat cel din metal de la tine, La o vesiune de megane 2.2 am vazut scutul metalic + partea de sus din plastic. (partea cu albastru nu mi-a mai incaput in poza cu scutul metalic) This post has been edited by bogdan_cirstea: 18 Oct 2009, 04:38 Attached thumbnail(s) scut.JPG ( Size: 108.38k ) Number of downloads: 162 |
--------------------
renault
megane II
- B 46 WBN
2004/estate 1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:30 |