Smart Parking - Parcare auto etajata Bucuresti S.6
![]() ![]() ![]() |
Smart Parking - Parcare auto etajata Bucuresti S.6
Cocojambo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|||
teal_c |
![]()
|
Ceva ani vechime in ale sofatului. Group: Members Posts: 252 Joined: 18 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi la orele 15.30 s-a inaugurat in prezenta distinsului premar al sectorului 6 o parcare etajata in cartierul Militari. Ridicata pe o structura metalica si formata din doua corpuri, aceasta adaposteste un numar de 24 de autovehicule. Parcarea intru-un astfel de ,,carusel'', spun gurile rele ca ar costa in jur de 100 RON/luna. Se pare ca vor mai fi ridicat astfel de parcari, in jur de 15, la numar, in diferite cartiere ale Bucurestiului. Ingenios sau scump? Cred ca ambele dar..........merita, zic unii.
Am atasat ceva fotografii edificatoare facute pe parcursul ridicarii acesteia. |
--------------------
NISSAN
QASHQAI
- B-Nr-XXX
1.3L HP M/T 2WD PACK N-CONNECTA 2019 Daca muncesti ca sa traiesti de ce te mai omori muncind?
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
la mine desi se miscau destul de repede... abia azi au inceput sa le acopere.
oricum e un lucru pozitiv ca le acopera altfel nu le dadeam zile multe... fiindca multi copii se jucau pe ele, iar parintii lor se uitau ca la tv ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Laser frate!
Nu o ninge/ploua dar si daca e pana de curent ramai cu ea in pom. Totusi de 100ron/luna prefer sa merg pe jos 300m si sa-mi iau cateva lazi de bere. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
- B
2007 Laureate + ABS
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
banuiesc ca au un generator de curent propriu
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu au generator dar au o manivela care iti permite rotirea caruselului in caz de defectare sau pana de curent
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Misto ideea, bravo lor. Atat ca trebuie si intretinute, iar lumea care intra in contact cu ele trebuie sa se abtina de la vandalisme.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aleksanders |
![]()
|
atata vreme cat sta inchisa mai greu cu vandalismul, iar cei ce o utilizeaza cred ca au si interesul sa decurga totul normal pe acolo
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
au generator propriu
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mie 100 de lei nu mi se pare mult absolut deloc. O soluție civilizată.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Arata bine. Pe cand si prin Rahova?
|
--------------------
Dacia
Logan
- FVV
Laureate Plus 2007 If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
100 ron/luna e perfect acceptabil avand in vedere ca am locul liber garantat la orice ora din zi si ca masina e aparata de intemperii si vandali/hoti.
La o adica, daca imi sparge un geam sau imi indoaie cineva o aripa in parcare sau Doamne Feresta da o grindina, scot 100e din buzunar (fransiza). Si tot nu am rezolvat problema cu locul liber. Deci eu zic ca merita, pentru cine e interesat. |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
aleksanders |
![]()
|
http://www.current.com.sg/images/image/Lex%208-10%20copy.jpg
alimentare directa la 380 - fara alta sursa de curent |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Pentru cine isi permite mi se pare o idee foarte buna , ideeal ar fi sa puna in locurile mai aglomerate .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
pe langa castigul celor care reusesc sa prinda un loc intr-o astfel de parcare mai este si castigul celor ramasi pe afara sa zic asa...au mai mult loc pentru a parca
![]() |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Vreau si eu in cartier la mine asa ceva.... Iti dai seama, garaj, nu loc de parcare... pentru 100 RON.
Daca aduni 2-4 spalari pe luna, lichidul de parbriz in plus fata de cat consumi normal. Grija pentru masina, cautarea locului.... toate fac mult mai mult decat 100 RON. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
vezi aleksanders
![]() ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Lucru mare ca au acoperit-o.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
foarte frumos si arata chiar decent nu strica aspectul zonei ci chiar il imbunatateste comparativ cu garajele care existau inainte. Nu stiu de ce nu se pot face in romania cu bani mai putini si de ce nu chiar subventionate de stat.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
un pic stupida modalitatea de acces. nu inteleg de ce au facut usile una langa alta, n-ar fi fost mai usor sa intri pe o parte si sa iesi pe cealalta, in loc sa trebuiasca sa dai cu spatele ca sa iesi?
100 ron e acceptabil, daca au si generator propriu (sa nu te trezesti ca ramai fara masina) si daca structura rezista la cutremure (inclusiv atunci cand e plina). |
-------------------- |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cred că e destul de dificil de dat la manivelă în cazul când mașinile parcate sunt în număr impar, sau așezate asimetric.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
În sfîrșit, un lucru bun făcut în orașul ăsta. S-o țină tot așa!
Sper să se dovedească OK și în practică. This post has been edited by VladSoare: 18 Sep 2009, 17:23 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 18 Sep 2009, 18:12) Cred că e destul de dificil de dat la manivelă în cazul când mașinile parcate sunt în număr impar, sau așezate asimetric. ![]() sigur e un sistem bine gandit de sclipeti,dar cica are generator propriu deci nu e bai. Asa mai are si dorel curent unde sa se lege cand vrea sa sudeze ceva pe la masina moca ![]() 18 Sep 2009, 18:50: Ps iaute ce au inventat rusii ![]() This post has been edited by C@talin: 18 Sep 2009, 17:50 Attached thumbnail(s) parking_germany.jpg ( Size: 107.1k ) Number of downloads: 656 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Smiley @ 18 Sep 2009, 17:01) un pic stupida modalitatea de acces. nu inteleg de ce au facut usile una langa alta, n-ar fi fost mai usor sa intri pe o parte si sa iesi pe cealalta, in loc sa trebuiasca sa dai cu spatele ca sa iesi? Sunt 2 usi pentru ca sunt 2 locuri care stau jos in permanenta. Si eu as parca daca as avea posibilitatea. Unde mai exact in sectorul 6 e aceasta parcare...? |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedem cate se vor face! E o treaba buna!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
aia e parcarea vw din wolsburg
![]() |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Da, ii spune VW Autostadt si asa arata pe dinafara:
p287365_Wolfsburg_VW_Autostadt.jpg ( Size: 31.32k ) Number of downloads: 553 Pana ajung rusii sa aiba asa ceva... ![]() This post has been edited by Amedeus: 18 Sep 2009, 18:53 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In parcarea asta, suspendata, se poate schimba uleiul?
![]() In alta ordine de idei, daca eu am acces liber la ea, sa-mi pun si sa-mi iau masina, atunci oricine altcineva are acelasi acces liber la ea. Cum fac sa nu ma trezesc ca am pltit chiria si-mi gasesc "balansoarul" ocupat? Prea mare baza pe bunul simt n-as pune. Poate doar sa le instaleze in baterii si sa angajeze paznic. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:13 |