Scaune incalzite, La Megane II si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Scaune incalzite, La Megane II si nu numai
catalyn_grigore |
![]()
|
||
Membru si atat. Group: Members Posts: 239 Joined: 14 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2006 Hatchback 1.6 16V /
- fara
xenon/tuxedo/cc/incalzire scaune/+diverse
|
|||
MAXIMUS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 18 November 09 From: BUCURESTI ![]() |
Si masina mea e proaspata beneficiara a sistemului de incalzire in scaune , asta datorita lui Dan si Mike !!!
Merci baieti si spor la treaba. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B-70-TXZ
2006
|
|
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
Si masina mea beneficiaza de caldura in scaune,datorita lui Dan adica eu
![]() This post has been edited by dandutulescu: 24 Jan 2010, 11:06 |
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
-
08
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa de multi Dani aici. Se creaza confuzie.
![]() MAXIMUS22, ma bucur ca ai fost multumit. Pentru cine vrea sa-si monteze incalzire in scaune, va rog sa cereti si pinii pentru alimentarea led-urilor din butoane. Este pacat sa nu aveti si confirmarea ca circuitul functioneaza, mai ales ca timp de 40-60 de secunde nu se simte incalzirea. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
al3xsutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 March 08 ![]() |
spuneti-mi si mie un pretz pentru incalzirea in scaune la un symbol cu tot cu montaj si daca e valabil si pt bucuresti?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- b 58 czz
2006/Dynamic Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82 HP == B 87 LEF ==
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Preturile nu se discuta pe topicul asta, dar la Anunturi permanente putem avea cate discutii din astea vrei.
This post has been edited by claus: 24 Jan 2010, 17:24 |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
al3xsutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 March 08 ![]() |
nu pot da pm-uri, am prea putine posturi...asa ca raspund aici...tapiteria la mine la symbol din ce am vz eu pe sub scaune e prinsa cu niste inele din sarma de cupru(cred)
p.s.: da-mi linku unde putem discuta! This post has been edited by al3xsutz: 24 Jan 2010, 16:31 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- b 58 czz
2006/Dynamic Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82 HP == B 87 LEF ==
|
|
tatae_8700 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 13 October 09 From: Constanta ![]() |
o nelamurire am si eu.butonul care vine cu rezistentele pentru incalzire are 2 leduri? adica unu pentru iluminare si unu pentru confirmare? sau daca are doar unu cand se aprinde la iluminare sau la functionare?(cred ca varianta cu un singur led e cam ... nasoala nu?
This post has been edited by tatae_8700: 5 Feb 2010, 00:37 |
--------------------
renault
megane
2006 Renault Megane Sedan 1.6 16v 2006 Privilege
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
tatae_8700 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 13 October 09 From: Constanta ![]() |
care sunt puse din fabrica au 2(asta am citit si eu),intrebam de astea care se vand pe internet si pe care le-au montat mai multi pe masinile lor.
|
--------------------
renault
megane
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Doar 1 led
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
DanCVA |
![]()
|
La ce se vinde pe bursa butoanele au un singur led. Il poti lega ca iluminare sau pe post de confirmare. Recomand ca sa fie folosite pe post de confirmare. Ledul din interior este portocaliu.
Ca sa fii lamurit, la Megane 2.1 nu existau 2 leduri pe buton, pentru ca iti aparea confirmarea ca mesaj in bord si erau exact butoanele care se dau pe bursa cu tot kitul. Butoane originale pentru Megane 2.2 se pot gasi la concesionar la un pret in jur de 70 lei pe bucata. Montajul acestor becuri este ca bagarea degetului in fund, pentru ca nu se gasesc pinii suplimentari care trebuie a fi montati in mufa butonului pentru un contact perfect. Cel mai simplu si fara complicatii este cu kitul asa cum il primesti. |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
tatae_8700 |
![]()
|
multumesc pentru raspunsuri.mai am o intrebare pentru tine dane ca am vazut ca tu ti-ai montat,exista riscul sa ia ceva foc dupa montarea kit-ului? si nu ma refer numai la cabluri(ca pe astea le cositoresc si le izolez) ci la tot kit-ul sau mai bine zis la toata imbunatatirea asta care se aduce masinii.mentionez ca vreau sa-mi montez acest kit si de asta intreb.va salut pe toti
|
--------------------
renault
megane
|
|
DanCVA |
![]()
|
Foloseste niste relee intermediare pentru a inchide circuitul la rezistentele din sacune. Sa nu conectezi rezistentele de pe scaune direct la butoane, pentru ca se pot incalzi in caz de contact imperfect. Cred ca ai vazut schema cu releele incluse.
|
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
tatae_8700 |
![]()
|
da,am vazut schema.am sa le comand si eu si sper ca dupa montaj sa nu fie nicio problema
|
--------------------
renault
megane
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
mie mi s-a ars ledul de la un buton, stiti de unde pot lua/monta unul?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
DanCVA |
![]()
|
Cu ocazia asta mai bine iti iei 2 leduri albe si le montezi in fiecare buton. Poti sa te duci la orice punct de raparetii telefonice sa ti-l monteze.
Sau am eu un buton in plus. Ti-l dau pe al meu la schimb si-i schimb eu led-ul. |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
merci dane, dar eu am deja leduri albe in ele. s-a ars unul dintre ele insa, cel de la sofer. nu imi dau seama cum se schimba insa, se scot pur si simplu dintr-un soclu, sau se deslipesc cu aparatul de lipit?
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
DanCVA |
![]()
|
Cu aparatul de lipit.
Pentru cei care m-au intrebat daca a montat cineva pe Laguna, raspunsul este: a montat VF1BG0. Pare a fi ceva mai complicat decat la Megane. http://www.vf1bg0.com/renault/incalzire-scaune/ This post has been edited by dancva: 7 Feb 2010, 18:05 |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
cosminutzuu92 |
![]()
|
![]() Membru Renault Laguna II Privilege Group: Members Posts: 297 Joined: 16 January 10 From: Popesti-Leordeni(Bucuresti) ![]() |
Salutare.....Pe Laguna nu a pus nimeni?si cum a legat?unde a pus butoanele?
|
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1,9 dci 107 cp
- If-03 CDC
2001
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
E link deasupra, chiar nu l-ai vazut?
|
--------------------
.
.
.
|
|
tatae_8700 |
![]()
|
azi am fost la reprezentanta renault constanta si nu am putut comanda plastisticul de la cotiera ca nu am seria sau codul.imi poate spune si mie cineva ce cod are plasticul ala de la cotiera unde vin butoanele pentru incalzire? Renault Megane Sedan 1.6 16v 2006 Privilege .sau o serie de talon pentru o masina ca a mea dar cu incalzire din fabrica.plasticul il vreau cu doua gauri nu cu patru.am vazut ca bacu a comandat si dan22y are din fabrica.
|
--------------------
renault
megane
|
|
Bacu |
![]()
|
bulangii... asa mi-au cerut si mie, insa apoi au cautat pur si simplu dupa piesa aia si au gasit fara nicio problema. apropo, erau capace fara gauri, cu 2, 3, 4 si 5 gauri...
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
tatae_8700 |
![]()
|
si nu ai idee ce cod are nu? codul ala unde ar trebui sa fie pe piesa? daca are mai multe gauri are acelasi pret? dar in plus,cred, trebuie sa cumperi si capacele pentru alea care nu le folosesti
|
--------------------
renault
megane
|
|
DanCVA |
![]()
|
Bacu, daca gasesti factura sau daca desfaci consola poti sa-i spui si lui tatae codul de la tine, ca este tot privilege.
|
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Daca le-a fost lene sa identifice codul trebuia sa va adresati sefului de tura sau directorului de reprezentanta. Sigur s-ar fi schimbat radical atitudinea angazjatilor.
Pe de alta parte, se fac multe identificari de repere, clientii primesc codul si /sau valoarea piesei si pleaca sa le cumpere dela magazinele aftermarket, ca sunt mai ieftine (unele, ca altele sunt mai scumpe acolo). Angajatii raman doar cu timpul pierdut. In schimb nimeni nu pune la socoteala ca de multe ori diferenta de pret reflecta si o diferenta de calitate. Nu primesc niciun ban sa fac pe avocatul reprezentantelor Renault, dar vorbesc din experienta personala. Asa ca, adevarul e undeva la mijloc, daca vrem sa fim neutri. This post has been edited by Dodone: 10 Feb 2010, 18:02 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
DanCVA |
![]()
|
Tatae, referinta pe care o cauti este probabil 82 00 721 300.
Dar ca sa fii sigur da-le urmatoarele date din foaia de identificare sa caute in Dialogys: - tip vehicul: ceva de forma LM1R; - nivel de echipare: EA4. Ca sa fii sigur uita-te pe placuta ovala. Si spune-i lenesului ala sa caute la PS/tapiterie si electricitate/Suport radio auto - Consola. Dondone, le-a fost lene sa stea sa caute plansa care trebuie sau Tatae nu le-a dat seria de caroserie. Cauti putin pana le gasesti. |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
tatae_8700 |
![]()
|
el mi-a zis ca nu poate sa caute dupa seria mea pentru ca nu am echiparea asta cu scaunele incalzite din fabrica si atunci la mine nu apare plasticul acela cu respectivele gauri.acum ca m-a mintit sau nu eu nu stiu.mai astept poate imi da bacu referinta iar daca nu ma duc la celalalt sediu al lor poate gasesc unul mai amabil si daca nici asa incepem cu scandalul(daca altfel nu se poate?)
|
--------------------
renault
megane
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Nu conteaza ce echipare ai tu, conteaza ce vrei tu. Eu m-as duce din nou in acelasi loc si as face iures. In situatii din acestea, cand vad lenesi platiti, sunt rechin. Si sunt f. curios daca sefii lor stiu ce fac leprele.
This post has been edited by Dodone: 10 Feb 2010, 22:22 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
eu am fost la reprezentanta Reno din Tm cu aceeasi problema ... nu am dat nici un cod , doar cateva date despre masina si mi-a gasit in 2 minute reperul , care intradevar pe pagina lor apare langa mai multe tipuri cu 2 4 5 gauri parca.
am uitat insa codul reperului ... si cum nu l-am comandat inca am sa va rog daca gasiti codul sa il postati aici ca atunci cand voi merge sa-l comand sa nu mai dau de lucru celor de acolo. This post has been edited by adrian mgn: 10 Feb 2010, 22:50 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:03 |