Unde alimentati ?, care e cea mai buna benzina/motorina?
![]() ![]() ![]() |
Unde alimentati ?, care e cea mai buna benzina/motorina?
Bo_ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Safrane
- ---
2000, 2.2 dT, Alize
|
|||
DIDE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 2 May 08 ![]() |
Eu am alimentat cu motorina fara sa tin seama de firma. De curand am alimentat la Lukoil si am observat ca motorul meu toarce mult mai frumos. De atunci am devenit client Lukoil.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC 1/2
- HD-01-RXE
2001/RXE
|
|
Martzianu2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 5 October 09 ![]() |
Credeam ca ai alimentat cu motorina in loc de benzina
![]() Eu alimentez doar de la PETROM. Benzina de la OMV in Bucuresti nu prea e buna. Toate cele bune |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2.2 1.5dCi Hatckback
2007
|
|
piciuRo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 October 09 ![]() |
Eu am alimentat numai de la RomPetrol sau Petrom si sunt multumit, odata am alimentat de la luk oil ca era singura mea solutie si tin sa spun ca sa consumat mai repede, ciudat, nu ? stiu
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001
|
|
piciuRo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 October 09 ![]() |
Am facut asa zis un test
Autoturism : Renault Clio Symbol An de fabricatie : 2001 Motor 1.4 8V Anotimp : IARNA Oras : Brasov Am alimentat de la mai multe benzinarii, am alimentat cu cate 30 Ron fiecare, iar cand se aprinde-a martorul benzina atunci alimentam ca drept urmare castigator a fost : MOL - Tempo Plus 98 - 130 KM (sa simtit o putere mai ridicata la condus) Rompetrol - Efix 95 - 110 KM PRECIZEZ ca am avut un condus normal, adica 50-60 km/h ....rar de tot sportiv, cand mai vedeam ca e cate un adormit in oras! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 14:43 |