Curatire Twingo
![]() ![]() ![]() |
Curatire Twingo
gedan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
1996
|
|||
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
eu va propun sa mai cautati pe net forumuri de detailing si sa vedeti acolo ce mai fac oamenii aia. eu am gasit un asemenea forum si recomandau cu mare placere produsele MAFRA care nu sunt foarte scumpe si sunt bune. singurul produs de la ei care nu a multumit niste prieteni de ai mei este spuma activa. dar asta depinde de multi factori (presiune, lance, stil de aplicare, pregatire, s.a.m.d.). pentru TAPITERIE eu am folosit VANISH care este foarte bun daca este aplicat corect. recomand ungerea chedereleor inaintea sezonului rece cu un ulei siliconic aplicat cu carpa sau cu o pensula pentru a le intretine si a preveni inghetarea usilor.
|
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
2001 Renault Twingo Soleil 1998, 8v PACE VOUA, TUTUROR ! |
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Am dat cu glicerina pe cele 3 chedere. 2,5 lei sticluta si a mai si ramas din ea.
Attached thumbnail(s) ar1656.jpg ( Size: 17.23k ) Number of downloads: 68 |
--------------------
Renault
Twingo
- TM-72-MSN
1999 8v D7F 700
|
|
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
este bine, ca tratament, sa se dea si pe chederele lunetei, parbrizului si geamurilor laterale cu acelasi ulei siliconic, glicerina boraxata, etc.
|
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
2001 Renault Twingo Soleil 1998, 8v PACE VOUA, TUTUROR ! |
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Numa cred, ca trebe cam repetata operatia, ca glicerina pare ca se spala la ploi.
This post has been edited by MSn: 30 Oct 2010, 22:07 |
--------------------
Renault
Twingo
- TM-72-MSN
1999 8v D7F 700
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:15 |