[CUMPAR] bara spate dacia 1310, partea din mijloc
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] bara spate dacia 1310, partea din mijloc
sad |
![]()
|
||
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Confort
- ct-06-zkb
2004
|
|||
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
detalii : e pentru o dacia break din 2000
nimeni nimeni ? |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
- ct-06-zkb
2004
|
|
makeme |
![]()
|
![]() Pibabum S.A. Group: Members Posts: 93 Joined: 25 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Am eu,
DA pm cu cat platesti, bara este nou-noutza ! nu a fost folosita niciodata. Am primit-o acu 2~3 ani in urma unei tamponari... si vinvovatu mi-a cump bara... partea misto a fost ca masina am dat-o la fier vechi ![]() ![]() This post has been edited by makeme: 23 Jan 2010, 17:59 |
--------------------
FORD/FIAT
FIESTA/SCUDO
2007/2008 WatchMoviesTime.com
|
|
sad |
![]()
|
ai pm
vezi ca , conform bursei : "6. Cei care VAND ceva intr-un post de CUMPARARE, vor fi avertizati prin sistemul de warn al forumului daca nu pun pretul de vinzare, ci scriu doar ceva de genul "am eu, cauta-ma", "cit oferi". " |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
- ct-06-zkb
2004
|
|
sad |
![]()
|
s`a cumparat.. user serios si de treaba
![]() topic can be closed |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
- ct-06-zkb
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 05:58 |