Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ciobitura parbriz, megane II

valikris2002
post 30 Sep 2010, 11:20
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: roman,neamt

da, corect cu cei 2 ani, da in perioada asta dosarul tau e pus undeva in arhiva la asigurator, iar cei de la service au emotii cand vad de astea ca cica nu stiu ce documente e posibil sa mai ceara cei de la asig, adica pe romaneste el iti repara masina si pe urma da din buze pana se scobesc cei de la asigurari sa dea banii ca nu gasesc dosaru sau mai stiu eu ce, tipic romaneste, astia de la asigurari parca joaca hotii si vardisti cu noi da cand le dai 20 de bulioane pe loc nu mai zic nimic, in 3 ani de casco le am dat 70 de bulioane si nu le am cerut nic.

--------------------
megan sedan manager 1.5 dci, 85 cp - - 26-10-2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
valikris2002
post 2 Oct 2010, 11:45
Post #32

Membru autentic

From: roman,neamt

receptionat masina, multumit de lucrare, bine se putea si mai bine da sa nu fim exagerat de carcotasi, in sensul ca au reusit sa zdreleasca buretul dintre bord si parbriz (ma gandeam ca daca tot exista riscul de a se distruge buretul ala vine in kitul de montaj al parbrizului). pret final 2300 in care 1050 parbrizul 150 kitul de montal si restul o oglinda dreapra manuela si un proiector. exagerat de mult dupa mine daca nu ai casco insa pe criza asta mi se pare jaf la drumul mare. Observ in continuare politica reno de preturi foarte mari inseamna ca le merge fiind si foarte aglomerat la service

--------------------
megan sedan manager 1.5 dci, 85 cp - - 26-10-2007
+
ionutz37
post 30 Sep 2012, 15:29
Post #33

Membru incepator

salut! Am si eu 2 ciupituri pe parbriz,din care una a plecat vreo 20 cm in sus.....Maine sunt programat pt. schimbarea lui la un centru de parbrize vectorglass,ce stiti despre ei,a mai montat cineva acolo?

--------------------
renault megane 2 2005 1.5 dci
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 16:37
Dacia