ciobitura parbriz, megane II
![]() ![]() ![]() |
ciobitura parbriz, megane II
valikris2002 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
|
||
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|||
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
receptionat masina, multumit de lucrare, bine se putea si mai bine da sa nu fim exagerat de carcotasi, in sensul ca au reusit sa zdreleasca buretul dintre bord si parbriz (ma gandeam ca daca tot exista riscul de a se distruge buretul ala vine in kitul de montaj al parbrizului). pret final 2300 in care 1050 parbrizul 150 kitul de montal si restul o oglinda dreapra manuela si un proiector. exagerat de mult dupa mine daca nu ai casco insa pe criza asta mi se pare jaf la drumul mare. Observ in continuare politica reno de preturi foarte mari inseamna ca le merge fiind si foarte aglomerat la service
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
ionutz37 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 September 12 ![]() |
salut! Am si eu 2 ciupituri pe parbriz,din care una a plecat vreo 20 cm in sus.....Maine sunt programat pt. schimbarea lui la un centru de parbrize vectorglass,ce stiti despre ei,a mai montat cineva acolo?
|
--------------------
renault
megane 2
2005 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:37 |