Legislatie viteza maxima, Diferentiata functie de tronson
![]() ![]() ![]() |
Legislatie viteza maxima, Diferentiata functie de tronson
PhilipMorris |
![]()
|
||
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
||
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|||
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
La modul cel mai serios, nu inteleg de ce 70 ti se pare de bun gust !!! MIE MI SE PARE DE BUN GUST 80 !!!
De ce 80? pentru ca atata permite codul rutier... in rest, da, iti dau dreptate: sunt unele strazi late si mai putin circulate, pe care ar trebui sa fim lasati sa circulam cu 80... Alt caz sunt intrarile in localitati, unde de multe ori sta politia cu radarul imediat ce treci de semnul de intrare, care este pus in plin camp... Alt caz sunt unele sosele asa-zise "de centura", care de fapt sun in interiorul localitatilor, si doar unele dintre ele au limita la 70... etc... Deci, daca au binevoit sa puna limitatoare la 30 (minimum posibil) in anumite strazi din zone considerate "rezidentiale", atunci sa faca bine sa ne lase cu 80 (maximum posibil) pe alte strazi, care, fiind late si drepte, suporta... Ceea ce eu nu inteleg este ce treaba are guvernul? Eu cred ca, consiliul local al fiecarei localitati are dreptul de a stabili aceste limite... peste 50, dar nu mai mult de 80.. parca asa e in codul rutier, nu? Deci, cine are pile la primarii? ![]() ![]() |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Slabe sanse...parte din incasarile din amenzi merg la administratia locala. Cine crezi ca isi va taia craca pe care sta?
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Nu trebuie schimbata deloc legea, ea permite deja ce spui tu si chiar exista localitati unde se poate merge, legal, cu mai mult de 50. Doar ca exista multe zone in care s-ar putea aplica si nu se face nimic..
Art. 49. – (1) Limita maxima de viteza în localitati este de 50 km/h. (2) Pe anumite sectoare de drum din interiorul localitatilor, administratorul drumului poate stabili, pentru autovehiculele din categoria A si B, si limite de viteza superioare, dar nu mai mult de 80 km/h. Limitele de viteza mai mari de 50 km/h se stabilesc numai cu avizul politiei rutiere. (3) Pe anumite sectoare de drum, tinând seama de împrejurari si de intensitatea circulatiei, administratorul drumului, cu avizul politiei rutiere, poate stabili si limite de viteza inferioare, dar nu mai putin de 10 km/h pentru tramvaie si de 30 km/h pentru toate autovehiculele. |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Hmmm, inseamna ca trebuie vorbit cu cineva de la administratia locala? Este ca si cum le-am cere sa isi dea bani din buzunar. Nu am vazut niciodata un radar in alta parte decat pe acele tronsoane.
Nu langa o scoala sau gradinita. Mi se pare hartuiala pe fata. Noi, ca si oameni normali, cum ii putem face sa se mai uite o data prin hartiile lor? Cred ca o sa ii trimit un pm lui Veronik... ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 29 Aug 2009, 12:03) Hmmm, inseamna ca trebuie vorbit cu cineva de la administratia locala? Este ca si cum le-am cere sa isi dea bani din buzunar.... Exact...arunca o privire aici, sa vezi ce le-a c.... mintea cand au avut liber la pus radare. In special E85 si Turda-Cluj parca. Mai retin o comuna pe E85 cu 3 radare fixe, nu cumva sa le scape vreunul. Crezi ca ar accepta marirea vitezei la 70km/h? ![]() Niste escroci...daca ar putea, ar cobora limita la 30km/h. |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
la biciclete se aplica limita de viteza
![]() This post has been edited by kog: 31 Aug 2009, 12:21 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Mie mi s-ar parea normal sa avem indicatoare cu limita de viteza pe fiecare drum. Spre exemplu, pe Pitesti - Campulung exista un tronson pe care limita data de GPS este de 90 km/h iar respectivul tronson strabate o localitate. Daca ar fi sa ma iau dupa faptul ca sunt in localitate ar trebui sa rulez cu alta viteza decat cea indicata de GPS. Pentru evitarea unei confuzii datorate de aspectul mai sus mentionat ar trebui sa avem indicatoare cu limita de viteza pe toate sectoarele de drum.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
@ kog:
Risti sa-ti suspende permisul (de conducere a bicicletei) ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(ionut.tanase @ 31 Aug 2009, 13:28) Daca ar fi sa ma iau dupa faptul ca sunt in localitate ar trebui sa rulez cu alta viteza decat cea indicata de GPS. Exact asa ar trebui sa faci. In plus, actualizeaza-ti hartile sau softul pe aparatul tau GPS. In orice situatie, GPS este doar un ajutor care nu detine insa adevarul absolut. In cazul tau, harta nu contine localitatea respectiva. Ca sa fii sigur ca nu gresesti, ia cea mai restrictiva conditie pe tronsonul respectiv. Spre exemplu, daca e localitate, ignora limita indicata de GPS si mergi cu 59 ca sa nu ai surprize. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 09:46 |