aerul conditionat
![]() ![]() ![]() |
aerul conditionat
Palivan Eusebiu-Leonard |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 18 March 09 From: Italia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo 1.9 RN
- BC 136 RR
1999
|
|||
renault_estate |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 27 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Pe conducta de ac este o termocupla care daca nu sesizeaza presiunea normala in instalatie nu da comanda la compresor.
|
--------------------
renault
laguna 3
- B 966 crd
2010/2.0 dci automata
|
|
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 18 March 09 From: Italia ![]() |
multumesc! deci trebuie incarcata instalatia cu freon cam cat costa?
|
--------------------
Renault
Kangoo 1.9 RN
- BC 136 RR
1999
|
|
renault_estate |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 27 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Curatare, vidare, alimentare cu ulei solutie de contrast si freon costa in jur de 120 ron, eu am facut aceasta operatiune la un service undeva pe linia tranvaiului 5 spre Baneasa, dar trebuie sa fii sigur ca termocupla este functionala si apoi mergi la service.Bafta.
|
--------------------
renault
laguna 3
- B 966 crd
2010/2.0 dci automata
|
|
![]()
|
am rezolvat problema era descarcata instalatia (nu mai avea freon) ma costat 40€ in italia. Multumesc pt ajutor!
|
--------------------
Renault
Kangoo 1.9 RN
- BC 136 RR
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:13 |