Renault Fluence, din noiembrie si la noi
![]() ![]() ![]() |
Renault Fluence, din noiembrie si la noi
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sunt clase diferite, nu le poti pune in aceeasi oala. Daca sunt dispus sa dau bani pe un Avensis cu dotari echivalente sau apropiate, fii convins ca nici nu ma intereseaza existenta lui M3 sedan.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
L!nux
poate aia veche...ca asta noua e cam ciudata la exterior... interiorul e si mai "anost" decat aia veche..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
fata e urata , spatele dragut, interiorul e de m3 parca.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
http://www.renault-fluence.com/video.php?lang=ro
foarte misto filmuletul This post has been edited by rtBK: 2 Sep 2009, 12:25 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Per ansamblu nu arata rau masina, dar fata aia
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 1 Sep 2009, 15:26) conteaza f mult si pretul.... ca daca o dai cu 20000 nu o ia nici...daca o dai 15.000 deja e altceva... Eu cred ca masina va fi mai ieftina ca M3. Asa a si fost proiectata -un sedan pentru tarile mai amarate. Atfel, modificau M3 hatch.. Asa ca nu va faceti probleme ca va costa 20.000 de eur. E suficient sa te uiti la motorizari ca sa te astepti la preturi in zona M3 (ba chiar mai mici). Iar Exeo e Audi A4, nu are ce sa caute in discutia asta. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Exeo e Audi A4 penultimul model. Fluence e Mégane ultimul model. Dar Exeo cu adevarat nu are ce cauta aici intrucat sunt clase diferite.
Cu toate astea, intr-un test comparativ facut de englezi, Mégane 3 Break bate Exeo break http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/gr...at_exeo_st.html |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Modus - da-mi voie sa intaresc ceea ce ai scris tu mai sus, pentru ca este relevant - Megane 3 bate fostul Audi A4 intr-un comparativ facut prin Anglia, in special datorita versatilitatii interiorului.
Tu nu ai pur si simplu masura. Regretabil pentru site, pentru ca sunt oameni care scriu lucruri utile aici. Daca ar fi sa caut (nu ca as avea timp) teste comparative in care modelele Renault ies mai slab ca altele, crezi ca sunt sanse sa gasesc asa ceva? Cam cat de multe? Dar vai, am cautat (fiind inflamat). Uite, cu dedicatie de la mine, chiar din revista ta: http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/gr...face_value.html http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/gr..._substance.html http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/gr..._vs_rivals.html http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/gr..._vs_rivals.html Trebuie ca de astea ai omis sa amintesti. Ps. Nu am o problema cu tine personal, nici macar nu te cunosc. Dar la tine este vorba de un comportament. Frenezia cu care sustii modelele Renault este una (un sincer bravo tie, sunt si asa prea multi care o tin cu masinile nemtesti, in mod nejustificat!), iar a desconsidera total alte marci, cu trimiteri subiective la diferite materiale, este alta. Renault are locul pe care il are. Este o masina buna pentru banii care se cer pe ea. Dar nu mai incerca ca de fiecare data cand cineva aminteste de alt model, sa scoti Renault cea mai buna marca, pentru ca nu este adevarat. This post has been edited by dack: 2 Sep 2009, 15:49 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(dack @ 2 Sep 2009, 14:17) Modus - da-mi voie sa intaresc ceea ce ai scris tu mai sus, pentru ca este relevant - Megane 3 bate fostul Audi A4 intr-un comparativ facut prin Anglia. Tu nu ai pur si simplu masura. Regretabil pentru site, pentru ca sunt oameni care scriu lucruri utile aici. Nu eu am adus vorba de Exeo ci altcineva, asa ca nu prea inteleg ce ai cu mine. Nu e vina mea ca niste englezi cred ca Mégane e mai bun decat Exeo. Daca te deranjez te rog frumos sa te adresezi moderatorilor pentru a ma cenzura, daca asa intelegi tu dreptul la libera exprimare. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Modus @ 2 Sep 2009, 22:20) Daca te deranjez te rog frumos sa te adresezi moderatorilor pentru a ma cenzura, daca asa intelegi tu dreptul la libera exprimare. In primul rand tu ar trebui sa te autocenzurezi. Autocenzura asta tine de bun simt, nu e innascuta ci dobandita prin invatare si judecata.Gandeste-te mai mult la treaba asta inainte de a da constant pe gura aiurelile cu care ai disperat multa lume. Tu esti o rusine la adresa marketing-ului celor de la renault, le faci un deserviciu enorm postand constant cretinismele alea, ar fi trebuit sa fii dat afara de multa vreme, sunt multi altii mai inteligenti si cu mai mult bun simt care ar face treaba mult mai buna in locul tau. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Modus |
![]()
|
Daca atata te ducea mintea sa zici poti scrie un mail la Renault Romania sa ma dea afara. Dar cum tu nu spui constant aiureli si nu esti o rusine la adresa celor pentru care lucrezi (sau la adresa ta daca lucrezi pe cont propriu) stii deja ca eu nu lucrez pentru Renault Romania si nu te vei face de rusine, pentru ca esti mult mai inteligent decat mine, ai mult mai mult bun simt, si faci o treaba mult mai buna in locul meu.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mai bine hai sa vorbim despre hidosenia asta de masina...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Hai bre si voi acum. Va certati precum goty cu Flamingo.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(dack @ 2 Sep 2009, 13:26) Eu cred ca masina va fi mai ieftina ca M3. Asa a si fost proiectata -un sedan pentru tarile mai amarate. Atfel, modificau M3 hatch.. Asa ca nu va faceti probleme ca va costa 20.000 de eur. E suficient sa te uiti la motorizari ca sa te astepti la preturi in zona M3 (ba chiar mai mici). Iar Exeo e Audi A4, nu are ce sa caute in discutia asta. exeo nu e audi a4, ci un audi a4 calicit si saracit prin locurile unde nu se vad, prin dotari, motorizari etc. Si la interior, daca te vei uita atent o sa vezi ca materialele din exeo sunt mai slabe decat la a4 si ca imbinarile nu sunt la fel de bune ca la audi a4. Ca sa nu zic de dotari, nu cred ca poti avea pe exeo tot ce puteai lua pe audi a4. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
da. sigur... arunci cuvinte in vant aiurea. Ai stat vreodata intr-un exeo? Diferenta de pret dintre vechiul A4 si seatul asta nou sta in imaginea de marca. Atat. In rest e identica. Sau crezi ca nu folosesc aceleasi linii de productie si matrite ca la vechiul audi nu? Le-au aruncat p-alea vechi si au facut altele noi mai proaste.
Attached thumbnail(s) seat_exeo_interior4.jpg ( Size: 76.3k ) Number of downloads: 417 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
da, m-am urcat in unul , cat despre matrite, tocmai aia sunt alea de pe audi-ul a4, neaduse la zi.Din cate stiu eu si matritele alea au nevoie de intretinere, din cand in cand trebuie inlocuite repere bla bla.. btw, daca e vechiul a4, de ce nu avem toate motorizarile , toate transmisiile si dotarile de la vechiul a4 pe noul exeo?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fratzica |
![]()
|
de ce trebuie sa ai toate motorizarile de pe vechiul a4 pe noul exeo?
Nu-ti ajung astea: Motoare pe benzină: 2.0 TSI 200 CP / 147 KW 1.8 T 150 CP / 110 KW 1.6 102 CP / 75 KW Motoare diesel: 2.0 TDI® CR 170 CP / 125 KW + DPF 2.0 TDI® CR 143 CP / 105 KW + DPF Sunt aceleasi motoare gasite in toata gama seat. Mai lipsesc alea de 2.5 V6 TDI, 3.0 V6 TDI si 3.2 V6 benzina, motoare care nu se potrivesc cu imaginea de marca a Seat-ului. Ce alte dotari mai vrei in plus fata de ce are deja in lista de optionale? Numeste-mi o dotare importanta care era pe A4 si nu pe Exeo. Cat despre matrite, crezi ca daca e sa crape vreuna sau sa nu se mai potriveasca in cote, o lasa asa? Vorbim de producatori auto adevarati aici, nu de vreun rus cu o presa si o galeata de suruburi. Expresia "Las ca merge si asa" nu cred ca a fost vreodata auzita in vreo fabrica de renume. Ce inseamna in conceptia ta "matrite neaduse la zi"? Nu stiu daca ma crezi, dar productia propriu-zisa a unei matrite reprezinta un cost neinsemnat pentru fabrica. O matrita costa mult cand o produci pentru prima oara, in acei bani intrand mai ales costul proiectarii matritei. Crezi ca n-au ei un centru de prelucrare in 5 axe in care bagi doar programul de frezare pentru matrita si voila, intr-o zi maxim au matrita? Nu vad unde e problema. Iar matritele pentru panourile interioare sunt cel mai putin supuse uzurii, pentru ca panourile interioare sunt realizate prin injectie, procedeu care nu dauneaza matritei. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Renault Fluence...banal.Personal cred ca este mult sub m 2.1/m2.2 sedan,ca aspect.
Daca tot s-a adus in discutie seat exeo...arata ceva mai bine dar cred ca este cam scumpa. This post has been edited by cata70: 3 Sep 2009, 19:45 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.169 Joined: 13 October 06 ![]() |
mr dack, obiectivi not amicii de la autoexpress, da, au si ei un punct la care sunt de acord: m3 expression: Material quality is patchy, the ventilation controls feel cheap and rear legroom is merely average... intr-adevar si mie mi se pare diferenta maaare de finisare/calitate intre expression si dynamique.
Cand au testat coupe-ul interiorul pare: Materials are of a good quality, though, and there’s plenty of standard kit on this Dynamique-spec model....ciudat change of heart Head out on the road, and the Renault signals its sporting intentions with a ride that’s much firmer than either the VW’s or Volvo’s deci recunosc in final ca e mai bun, ceea ce nu e de mirare, scrisesera si cei de la ams, ce naiba La Clio 3 vs restul e de inteles, sunt britanici si tin si ei cu ce se mai produce prin UK, adica Ford , nu vreau sa vb in necunostiinta de cauza - nu am condus noul Fiesta, cel vechi in schimb era comparabil cu Clio 2 cel mult, interiorul mai aproape de symbol in fapt, iar motorul de 1.4 tdci o drujba rafinata comparabila cu 1.2 htp. @Fratzica de acord ca Exeo e cea mai tare limuzina ![]() - s-a facut non-visual decontainment din greu, deci daca iti imaginezi ca e un fel de A4 tour, te cam inseli -1.8T de 150 e plin de bube pe passat, mai bine zis a fost, ca s-a scos acum cativa ani buni, iar 1.6 slab , foarte slab, ramane 2.0T care e intr-adevar trage masina in sus - ultima chestie Exeo e mai scump ca Laguna, Fluence se vrea pozitionat in segmentul C asa cum scrie in comunicatul de presa, deci pretul va fii mult mai mic decat in cazul lui Exeo, probabil mai mic cu 5-10% decat in cazul unui M3 similar. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Fratzica |
![]()
|
Hai sa nu ne bagam vorbe in gura ca nu am zis ca exeo e cea mai buna limuzina.
- stii din surse sigure ca s-a facut "non-visual decontainment" la greu? - 1.8 T e unul dintre cele mai vechi motoare din gama VW, nu cred ca ar fi prima alegere in cazul achizitionarii masinii. Laguna Privilege, 2.0 dCi 150 CP CVA, EURO4 25900 EUR Exeo SPORT 2,0 TDI CR 170 CP M6 25.177 EUR Ca se aplica reduceri in draci la Renault asta e alta treaba, dar preturile alea sunt. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Și dacă Laguna avea preț de listă 50.000 de euro și reducere de 30.000 de euro te apucai să o compari cu seria 5?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Fratzica |
![]()
|
desigur
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Aha. Bun. Să știu să nu continui.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
fratzica vezi ca a pus Andu911 (parca) diferentele dintre exeo si A4... poate vei fi surprins sa vezi de unde au redus......ca sa iasa pretul mai mic....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Modus |
![]()
|
Dar de ce ai pus o Laguna cu cutie automata care automat e mai scumpa decat una cu cutie manaula? Sau Exeo ala are DSG si atunci ai vrut ca comparatia intre ele sa fie cat mai relevanta?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Fratzica |
![]()
|
Am pus o comparatie intre cele mai scumpe variante. Si ca de obicei, in stilul tau inconfundabil, nu ai observat ca laguna e varianta de 150 cp iar exeo de 170, nu?
![]() Atunci bine, fie ca tine: - Laguna Privilege, 2.0 dCi 150 CP, 24300 EUR - Exeo Sport 2,0 TDI CR 143 CP M6 23.840 EUR Multumit? ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Modus |
![]()
|
Pai asa o Laguna Privilege diesel manuala full options costa peste 26000 euro cu promotie cu tot. Dar crezi tu ca Exeo e mai bun?
Nu zic nu, e clar ca Exeo are motoare de top mult mai bune cum e benzinarul de 200 de cai si dieselul de 170 (si L3 are asa ceva dar nu la noi), dar totusi Laguna 3 e o masina foarte buna. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Fratzica |
![]()
|
Doamne fereste, n-am zis ca Laguna n-ar fi buna! Chiar pe forum nu am vazut pe nimeni sa se planga de probleme majore, si asta ma bucura. Am condus laguna 3 si totul a fost ok (mai putin varianta cu CVA, care mi s-a parut cam puturoasa). Totul tine de gusturi, eu unul as alege exeo pentru ca imi place asemanarea cu audi A4 atat la exterior cat si la interior, plus ca pana acum, toate seat-urile pe care le-am condus mi-au placut.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:10 |