Probleme lumina in bord, Scade lumina cand aprind farurile
![]() ![]() ![]() |
Probleme lumina in bord, Scade lumina cand aprind farurile
gruita2005 |
![]()
|
||
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|||
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Asa face si la mine cand e reglata intensitatea luminii in bord pe Lo ,deci invartea acea rotita ca e pe Lo .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Am rezolvat problema. Problema a fost de la butonul de reglare lumina bord, nu a mai facut contact si era dat pe minim si cand aprindeam farurile scadea lumina in bord la minim. Cand am schimbat ledul la rotita pentru reglaj lumini in bord, probabil, s-a mai slabit lamela aia de la rotita. Si cum am desfacut suportul pentru butoanele de ESP si Cruise control probabil l-am dat la minim si apoi nu a mai mers butonul. Am tot incercat aseara rotita dar nu a vrut sa merrga si s-a facut intuneric si nu am mai avut chef sa dau rotita jos sa vad daca aia a fost problema. Dar azi la prima ora l-am desfacut si am mai "cracanat" putin lamelele de la rotita si apoi am reusit sa reglez lumina in bord.
![]() ![]() Rog moderatorii sa inchida acest topic daca ei considera ca nu mai este de folos. Numai bine |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:05 |