Inmatriculare Renaul Laguna, CAT E ????
![]() ![]() ![]() |
Inmatriculare Renaul Laguna, CAT E ????
Smileyy |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- sm 06 LOL
1999
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
vezi in carte, daca e E3 trecut atunci stai linistit, daca e D3, e discutabil, poate sa te bage la E2.
parerea mea ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Are E3..
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Smileyy @ 13 Aug 2009, 10:40) 1. Inainte de a cumpara masina te-ai interesat cat e taxa? De auzit de unde ai auzit? la tv, la terasa, la coltul blocului....? 2. "Proprietarul", banuiesc ca este de cateva zile "proprietar" spune orice ca sa o vanda...daca nu intelegi actele ai incercat sa le ceri traduse sau sa le traduci tu inainte de a da banii pe masina? Nu inteleg cum fac unii de intai cumpara masina si apoi afla diverse lucruri...nu cred ca e nimeni de vina in afara de tine in problema asta. Sfatul meu este sa traduci actele intai, apoi cu ele mergi la rar si ei sunt singurii in masura sa iti spuna ce si cum. |
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
E 100% euro3. Chill
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Ai scapat. Data viitoare sa nu mai faci asa.
|
--------------------
Ford
Focus
- IF-44-VOI
2015 Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:05 |