Variante de echipare Laguna II, Variante de Laguna II
![]() ![]() ![]() |
Variante de echipare Laguna II, Variante de Laguna II
parfumdevara |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2004/Expression
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
uita-te si aici: http://www.reno.ro/Cum-aflu-ce-versiune-de...ste-t62922.html
Varianta Authentique e varianta de baza. Expression are ambianta de Authentique doar ca are mai multe dotari standard. Dynamique echivaleaza cu ambianta sportiva, alaturi de GT. Privilege ofera o ambianta "sobra" alaturi de Initiale. GT nu prea o sa gasesti si nici nu stiu daca vrei, fiind un motor de 2 litri turbo, benzina. Incearca sa cauti una dintre variantele Dynamique, Privilege sau Initiale. Variantele astea de echipare au fost echipate cu majoritatea motoarelor. Dynamique vine echipata cu scaune mai bine profilate, piele+ textil sau piele + Alcantara, interiorul este de culoare inchisa iar pe bord vei observa o bagheta argintie. Privilege sau Initiale au scaunele numai de piele, de obicei de culoare deschisa, atmosfera din habitaclu fiind una "formala". La varianta Initiale este inscriptionat Initiale de Paris pe pragurile fata. Nu am cum sa iti spun ce dotari standard are fiecare versiune fiindca asta difera in functie de anul de fabricatie si de tara de unde a fost cumparata masina noua. In plus fata de asta, fiecare varianta are o lista mai lunga sau mai scurta de dotari optionale. Ca sa iti faci o idee, asa arata un Dynamique:wp_02_800.jpg ( Size: 76.2k ) Number of downloads: 1125 Si asa arata un Initiale: wp_04_800.jpg ( Size: 67.38k ) Number of downloads: 1240 Incearca sa iei modelul face-lift. A fost fabricat incepand din 2005. S-au rezolvat la aceasta varianta o serie de probleme ale modelului pre 2005. |
--------------------
-
-
-
|
|
parfumdevara |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 September 07 ![]() |
Va multumesc mult, dar tot nu am dat de un link sau un configurator care sa imi arate ce are fiecare varianta standard. De exemplu am gasit un Expression din 2004, arata destul de bine, nu functioneaza senzorii de roti, de fapt nici nu stiu daca aceasta versiune are senzori de roti.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2004/Expression
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
depinde de tara... eu din cate stiu afara toate variantele de echipare au senzori de pneuri... eu am la echiparea expression din franta
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Expression are, ca optiune, in unele tari, senzori de presiune in roti. Daca nu functioneaza vreunul, e destul de piperat pretul pentru inlocuire. Nu este standard decat pe Initiale si poate GT sau Privilege.
Nu cred sa existe vreo baza de date cu dotarile standard ale fiecarei versiuni de echipare, in functie de tara de vanzare si anul de fabricatie. Nici nu stiu cat te-ar ajuta informatia asta. Uita-te la optiunile masinii... |
--------------------
-
-
-
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Daca ai de ales itnre un Privilege/Initiale din 2002 si un Expresion/Autenthique din 2004, ia Privillege-ul. Parerea mea...
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai si de ce sa fii fermecat de Laguna. Ca sa te lamuresti asupra optiunilor fiecarei versiuni, intra pe internet la diferite adrese cu anunturi auto, de exemplu mobile.de si studiezi anunturile cu laguna si te edifici asupra problemei. Mai vezi si site-ul oficial Renault unde fiecare versiune este detaliata. Deja colegii de forum ti-au dat principalele amanunte. Succes!
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
popel2popel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 31 January 07 From: Bucuresti dupa o viata la Cluj ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/ph1/1,9 DCI/Privilege/120CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 04:33 |