probleme spalare parbriz
![]() ![]() ![]() |
probleme spalare parbriz
Yutcaru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|||
andrew08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 30 August 08 ![]() |
salut si eu am aceeasi problema de ceva timp dar ca la mine cand trag de maneta imi arunca lichidul pe luneta nu pe parbriz
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
@Yutcaru:
Pai verifica siguranta din bord aferenta pompei de spalare. Daca se aude bazaitul specific atunci cand tragi de maneta... daca nu... ori siguranta arsa, ori pompa (Doamne feri...), ori poate ai bafta si e doar vreun furtunas sarit pe sub capota... - ori la stropitoare ori la pompa. Verifica. (Lichid ai in vas?) ![]() La mine a fost pompa dusa. 180 RON noua originala de la Renault. Mie mi-a adus-o un amic de se ocupa de piese (orice) la pret de importator, fara adaos... pretul exact: 177 OE cda Cred ca numai sh o gasesti mai ieftin. @andrew08: La chestia cu aruncatul "pe dos" adica atunci cand tragi de maneta arunca pe luneta in loc de parbriz... daca nu ma insel pompa are dublu sens (si la Logan mcv e la fel) intr-un sens arunca pe circuitul spre parbriz, in celalalt - spre luneta. Posibil furtunasele celor doua circuite care ies din pompa sunt schimbate (ai fost prin service?) sau un defect al pompei (?putin probabil) Si cititi si topicul asta: http://www.reno.ro/problema-stropitor-luneta-t115805.html Bafta! This post has been edited by jon_nxt: 5 Sep 2008, 08:52 |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.912 Joined: 4 February 09 ![]() |
ca sa nu mai deschid un topic nou pe tema stropitorilor o sa postez aici.
am observat ca atunci cind umpleam rezervorul cu lichid de spalare geamuri in partea stinga fata,sub bara imi picura cam cum scoate aerul conditionat si am banuit un furtun incorect strins...am mdat jos bara cu ocazia unei alte interventii si am observat ca stropitorul de la farul din stinga curgea putin dar constant. Daca este montat curge,daca este demontat de pe bara nu mai curge (in ultimul caz se indeparteaza acel obturator de pe bara si pistonul coboara complet. Probabil e vreo garnitura dusa si nu mai etanseaza bine...unul din ala costa vreo 50 euro fata tva asa ca deocamdata pina gasesc mai ieftin zic pas.Stiti daca merita sa iau de la dezmembrari sau de unde pot lua mai ieftin? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
bubu36 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 August 09 ![]() |
Baieti eu cred ca totul se reduce la lichidul de spalat parbrizul.Motorasul are in el niste garnituri dintr-un material plastic sau ceva in genul acesta care de la alcool mult prea mult in compozitia lichidului aceste garnituri se umfla si nu mai da voie sa stropeasca cum trebuie parbrizul si luneta.Asadar trebuie dat motorasul jos de de pe masina dupa aceea desfaceti motorasul si polizati garniturile.Credeti-ma merita incercat.Spor la treaba
|
--------------------
renault
laguna 2
- b-33-duc
2001
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Am luat un motoras nou,acum e totul ok.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 16:53 |