nevoie de ajutor
![]() ![]() ![]() |
nevoie de ajutor
intudose |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Foarte nasol. Pai si nu ai observat ceva suspect inainte? Adica ma refer la clapa aia care o folosesti cand ridici capota...mai avea arc? Revenea? Ar fi trebuit sa te anunte la bord daca ai plecat cu ea deschisa si a cedat si siguranta mai incolo.
http://www.autoglass.ro/ http://www.dezmembrari.ro/ This post has been edited by dan73205: 2 Oct 2008, 13:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(dan73205 @ 2 Oct 2008, 13:08) Foarte nasol. Pai si nu ai observat ceva suspect inainte? Adica ma refer la clapa aia care o folosesti cand ridici capota...mai avea arc? Revenea? Ar fi trebuit sa te anunte la bord daca ai plecat cu ea deschisa si a cedat si siguranta mai incolo. http://www.autoglass.ro/ http://www.dezmembrari.ro/ pai na ......are senzor si la capota ? la mine nu este... ![]() 600 de lei parbriz fara senzor cu tot cu montaj in targoviste |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
intudose |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 3 January 08 ![]() |
are senzor si camatra frantuzoaica m-a anuntat atunci cand m-am trezit cu ea in parbriz,..si mai am o intrebare,senzorul de ploaie este lipit de parbriz,sau este separat?
|
--------------------
Renault
Laguna/Velsatis
2001/2007/privilege/initiale
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Cred ca vine cu totul (geam+senzor).
@przamfiri..pai e un contact...un tamburus aci in fata nu chiar pe centru, un pic in dreapta cand ridici capota. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
george84 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
un parbriz e aproximativ 400 de ron +/- in funtie de unde il iei
|
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(dan73205 @ 3 Oct 2008, 06:33) Cred ca vine cu totul (geam+senzor). @przamfiri..pai e un contact...un tamburus aci in fata nu chiar pe centru, un pic in dreapta cand ridici capota. stiu unde vine am vazut la un prieten da... am zis ca o fi de la alarma pentru ca el are si asa ceva eu nu am si cautand pe acolo am gasit o mufa goala deasupre la radiator ...cred ca doar cele cu alarma au contactul acela,de curios voi cum aveti?teoretic ar trebui sa fie ca pe masinuta este si capora nu doar usile ,rotile si haionul intudose are senzor si camatra frantuzoaica m-a anuntat atunci cand m-am trezit cu ea in parbriz,..si mai am o intrebare,senzorul de ploaie este lipit de parbriz,sau este separat? sunt doua tipuri, cu senzor si fara, senzorul se poate lipii dar lacasul lui trebuie sa fie pe parbrizul cumparat,ai vazut deasupre la oglinda retrovizoare este lacasul acela ,unde se zice ca ar trebui sa se puna antiradarul ca sa bata bine,ee lacajul acela la parbrijul cu senzor este mai mare fata de cel fara senzor ,am vazut diferenta,la mine este mic (fara senzor) la un prieten mai mare (cu senzor) Doamne ajuta!!! This post has been edited by przamfiri: 3 Oct 2008, 13:50 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
Nu scrieti numai ca sa va aflati in treaba, unde gasesti parbriz atermic la 400 lei?
![]() Sa fim seriosi. This post has been edited by myky: 3 Oct 2008, 14:00 |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
a zis cineva ceva de atermic ?
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
milik08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 18 March 07 ![]() |
nu este ulei! sunt vapori de motorina de la turbo! am mizerie acolo de 100.000km
|
--------------------
Renault
Laguna II VFIBG0
- 55zav
2004 Laguna II, 120 CP 1,9 dci
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
Salutare, aceeasi problema am avut-o si eu acum vreo 2 sapt, mi s-a desfacut capota in mers, aveam si vreo suta si 40 km/h, si nu am observat-o, norocul meu a fost ca m-a depasit un prieten, apoi m-a sunat sa-mi spuna ca am capota desfacuta, am tras pe dreapta si s-a rezolvat..mare noroc am avut...cauta la dezmembrari oricum ca gasesti diferente de preturi, bafta
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
- TR-04-CWY
2003 expresion NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:57 |