pret laguna
![]() ![]() ![]() |
pret laguna
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
asta e, acum mai multa lume de pe forum imi cunoaste masina, mai mult sau mai putin, uni au si vazut-o. Doritorii ma pot contacta aici sau la 0720571711
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
uite asa se mai pierde un dizelar.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
E ca energia. Nu se pierde. Se transfera.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
remusica92 |
![]()
|
![]() Passion Group: Members Posts: 330 Joined: 20 September 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am citit ce ati zis pe aici .. Laguna mea a luato tata de la un prieten de a lui italian .. care a venit in Ro si so cunoscut cum so cunoscut si si-o deschis o afacere impreuna .. si ala si-o luat X5 .. si a spus ca vinde Laguna .. cat despre kilometrii .. tata fiind prieten bun cu italianu si omu avand masina de noua a spus ca are kilometrii reali si ca nu a fost data inapoi [ 129.000 aproximativ la cumparare .. acum 140.000 aprox ] .. masina a cumparato de la el anu trecut cu 1500 E si a inmatriculato cu 678 euro .. Motor de 1.8 8 valve .. din 95 .. Geamuri el fata .. oglinzi el .. 1 punga in volan .. comp bord vocal si are si consum instant si tot tot .. Clima .. cd player sony xplode .. pana acuma recent de 1 luna nu o batut .. sunat sau picat ceva de pe ea .. acuma suna ceva la gropi la directie .. dar tinand cont de faptu ca stau pe o strada care-i cam varza .. si se circula zilnic cu masina cel putin 1-2km .. eu zic ca e ok ..
10 Oct 2009, 22:58: aprox 5 km face masina in cursu saptamanii pe zi .. si in weekend aprox 200 km ... This post has been edited by remusica92: 10 Oct 2009, 22:58 |
--------------------
Laguna 1 Ph1 1.8
95CP 1995,
BMW 320d 250cp @1.9bar
- 1999 [IMG]http://imageshack.us/photo/my-images/209/2001renaultlaguna.jpg/[/IMG]
|
|
WhiteLaguna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 October 09 ![]() |
sunt si eu nou pe forum insa ma cam mira faptul ca la motor de 1.8i sa consume 10-11 caci sincer a mea e tot 1.8i insa sunt sigur ca nu ajunge nici la 9 la suta sa consume in oras...totusi eu zic ca ai ceva prob pe la motor
|
--------------------
renault
laguna
1994
- HD-89-HOT
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
gresit..consumul difera de la masina la masina...dar mai ales de la un sofer la altul...niciodata nu vei gasii 2 soferi cu acelasi stil de condus.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
masina-masina, sofer-sofer, oras-oras
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Adi R5 |
![]()
|
si locatia desigur..asta am uitat sa o mai pun la socoteala...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
florin_sm89 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 8 June 09 ![]() |
@ WhiteLaguna : zici ca tu ai consum de 9 litri in oras, nu stiu cum dar eu nu pot sa scot sub 10 litri niciodata mers normal, iar daca incep sa o forjez un pic deja imi sare pana la 12l
![]() QUOTE gresit..consumul difera de la masina la masina...dar mai ales de la un sofer la altul...niciodata nu vei gasii 2 soferi cu acelasi stil de condus. Corect ceea ce zici.. fiecare are un stil al lui pe care nu-l poti compara de la sofer la sofer |
--------------------
-
-
-
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Nici eu nu cred , consumul asta de 9% ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
1.8 8v, mers prin Hunedoara/Deva (zona aia) cu schimbari de treapta la turatie mai mica.. nu e imposibil.
Cam cu cat se mai da/cumpara o Laguna zilele astea? * daca aveti ceva exemple.. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Adi R5 |
![]()
|
variante cu partner sau expert...se merita?
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Daca ai o afacere da se merita daca nu nu cred.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
costy neamt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 30 December 08 From: Piatra Neamt ![]() |
In Piatra Neamt este una cu numere de Bacau la vanzare. Motor 1,8 din 1995. Vrea 3000 euro pe ea
|
--------------------
Renault
Laguna 1 hatchback
1994 motor 2.0 RXE busines
|
|
Vasiu |
![]()
|
![]() DE VANZARE 2200 Euro Neg. Group: Members Posts: 334 Joined: 5 March 07 From: DEVA ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 31 Oct 2009, 21:12) 1.8 8v, mers prin Hunedoara/Deva (zona aia) cu schimbari de treapta la turatie mai mica.. nu e imposibil. Cam cu cat se mai da/cumpara o Laguna zilele astea? * daca aveti ceva exemple.. Crede-ma ca am incercat si nu am cum.cel putin nu la motorul meu.Nu pot scoate consum sub 10.Cu toate ca la stilul meu de condus imi ia undeva la 11-11.5%. Un coleg de-al meu a dat una inscrisa ca a mea cu 3200 euro. |
--------------------
Renault
Laguna 1 Ph2 RXE
1.8 16V 120HP 1998
- HD 99 MUS DE VANZARE 2200 Euro NEG.
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Eu pe a mea am scoso in vara la vanzare si am cerut 4500, cu totul ca pierdeam la ea 700 de euro. Vroiam sa trec pe laguna 2, dar cu criza asta preturile au cazut de tot si masina degeaba nu dau, asa ca raman tot la laguna mea este buna merge bine nu am avut probleme majore cu ea asa ca vreo 2 ani raman printre voi.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Oricum, cred ca diferenta relativa intre cele doua modele de laguna s'a pastrat, chiar daca lumea acuma vrea sa cumpere totul moca. In sensul ca o dai tu mai ieftin, dar si de cumparat L2 cumperi mai ieftin.
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
costy neamt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 30 December 08 From: Piatra Neamt ![]() |
N-as schimba laguna 1 cu laguna 2. Singurul lucru care-mi place la L2 este spatele. Mai degraba cu o laguna 1 phase 2 din 2001 full options.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 hatchback
1994 motor 2.0 RXE busines
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nici eu nu zic ca merita trecerea. Printre putinele lucruri bune la Laguna II e vechimea. Inevitabil, sint mai noi si cel putin in teorie, mai putin uzate. Dar asta nu e un indiciu in sine. Doar asa, unul general. In rest, probleme au si ele, designul, sa ma ierte cei cu Laguna II, nu spun cu rautate, e doar o parere de-a mea, nu e grozav, ok, e mai modern, dar nu mi se pare elegant ca la Laguna I, ca dotari, nu mi se pare cine stie ce, mai mult ghizmo-uri, ok, putini CP in plus, mai bibilit pe ici pe colo, dar una peste alta, nu zic ca merita diferenta de 2-3 mii euro.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
1. L2 are spatiul interior mai mare,atit in spate cit si la locurile din fata
2. L2 are 5 stele la crash (prima masina din Europa,din clasa ei) cu acest rezultat 3. in cazul masinilor,fiecare an in plus scade pretul. intre L1 ph2 din 2000/2001 si L2 ph1 din 2001/2002 diferentele nu sunt 2-3 mii euro..poate maxim 1000. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Anul trecut si chiar la inceputul acestui an, atat erau. Cu spatiul interior, da-mi voie sa am dubii. Si mari inca. Cu crash de 5 stele ma doare in palarie (vorba lui Becali). Nu intra in functie decat daca lovesti masina. Referitor la punctul 3, e o terorie cu o foarte larga doza de generalitate.
Later edit: si sa nu uit. Laguna II phase I aveau destule bube. This post has been edited by ricochet2: 8 Nov 2009, 09:53 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Si ale noastre au destule bube, sau orice masina care merge pe frumoasele sosele ale patriei noastre au BUBE.
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Adi R5 |
![]()
|
rico,cu riscul de a face polemica..nu iti dau dreptate. fa o tura de 2 zile de 1500 km cu o L1 si una cu L2..si vei simti difereta de spatiu si confort.
in cazul "stelelor" nu tre sa iti pui problema daca tu vei lovi masina ..ci sa te gandesti cind altul va intra in tine fara sa te anunte....sau poate in cazul tau va face o exceptie si iti va trimite un SMS inainte...dar toate astea se inteleg la tine daca esti fan becali...ma-ntelegi? |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
daca pui asa problema ca intra in tine fara sa te anunte atunci nici nu ar trebui sa iesi afara ca daca te calca unul cu masina
si cu stelele nu cred ca sia cumparat cineva masina numai ca are 5 stele(eu nu) |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
Adi R5 |
![]()
|
no hai ca am trait so aud si pe asta...inseamna ca inginerii aia care se ocupa de masini (siguranta/confort/fiabilitate/design/performanta...cam asta iti doresti de la o masina,nu?) sunt niste tampiti si minca banii firmei degeaba....sau poate sunt unii care se multumesc sa circule in carute.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
ai dreptate si eu doresc siguranta,confort,etc dar cind am luat masina nu m-am uitat cite stele are
daca as avea bani pentru siguranta, confort,fiabilitate,performanta mi-as lua un volvo dar din pacate banii sint un criteriu important nu ma multumesc sa circul cu caruta(dovada ca mi-am luat laguna) |
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
Adi R5 |
![]()
|
no hai ca suntem pe aceiasi lungime de unda. oricum se punea in discutie diferentele de pret dintre cele doua masini (L1 si L2) iar aceasta diferenta se reflecta in pret in primul rind datorita anului de fabricatie...apoi restul.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Diferentele de pret intre cele doua sunt undeva intre 1000-1500 de euro
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:40 |