ce are laguna mea?, am verificat tot si nu-i gasesc buba...
![]() ![]() ![]() |
ce are laguna mea?, am verificat tot si nu-i gasesc buba...
PMG_tr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|||
dondan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 25 October 08 From: oradea ![]() |
Pivotii poti sa-i verifici usor daca un canal cu un levier automat iti dai seama faci parghie sub ei si misti in jos si in sus si se vede daca au joc
la placile vibratoare din statiile ITP iti dai seama foarte greu de jocurile astea din experienta iti spun si daca tot te uiti la jocuri prinde de bara stabilizatoare si misca cu putere de ea ca daca sunt uzate bucsile sau bara se misca . |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2 privilege estate
2005
- BH 70 DON
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
Salutare, am fost ieri la un mecanic care mi-a permis sa intru sub masina cu el...la pus acolo pe un nene sa-mi traga de roti..in fine, cica sun bucsile de la bascula uzate si pivotul de pe dreapta...ma rog mie nu prea mi s-a parut ca se misc...poate putin..dar in fine..sunt dispus sa le schimb, acum as avea nevoie de sfaturile voastre...voi ce zice-ti sa-mi iau bucsile si pivotii separat sau sa cumpar din nou toata bascula? Mentionez ca eu de obicei am comandat pe autokarma si am fost foarte multumit, ma gandeam ca daca le iau separat as putea sa iau lemforder despre care se spune ca ar fi mai bune decat swag si altele...am nevoie de sfaturile voastre; Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
parerea mea este sa cumperi bascula echipata cu bucsi si pivot. este mai ieftin si nu te chinui cu schimbatul, oricat te-ai chinui nu iese ca cea de fabrica.
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
PMG_tr |
![]()
|
da, numai ca la banii aia am de ales, ori le pun separat pe bascula veche si le iau lemforder, ori iau bascula cu totul dar o iau swag...buget limitat
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Daca intradevar sunt si bucsile si pivotul, cred ca e mai economic sa schimbi bratul cu totul, altfel iti va lua manopera mare pentru demontat, depresat bucse, presat bucse, plus manopera de la pivot( e ceva munca deoarece pivotul este nituit pe brat) .
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
eu am luat bratele originale de pe o laguna din franta avariata in spate. masina nu a circulat nici un km in romania. am dat pe ele 150 ron ambele (stg+dr)
![]() daca cauti, gasesti. This post has been edited by amadi: 4 Sep 2009, 13:33 |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
PMG_tr |
![]()
|
mda.. vreau si eu cu 150 ron..am sunat la reno alexandria de curiozitate si mi-au spus ca o bascula costa 350 lei si ca bucsile nu se schimba separat, plus ca obligatoriu trebuie sa-mi faca ei identificarea din nou(alti 60 de lei), ca cica ei nu schimba pe identificarea altuia, iar de manopera au zis ca doar la fata locului, deci...deloc tentant
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
sebi.als |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 April 09 From: Oradea ![]() |
Daca tot schimbi si bucsile si pivotul mai bine cumperi bratul complet.Si mai bine mai astepti putin si cumperi ceva de calitate,eu am patit-o,am cumparat doua brate mai ieftine si s-au rupt burduful de protectie(ala de cauciuc)de la ambii pivoti si in trei luni erau mai rai decat cei dinainte.
Apropo,cei care aveti "cloncaneli"si ati schimbat toate pe fata,mai poate sa fie si amortizorul care bate,al meu de pe dreapta batea ca limba la clopot.De fapt le-am schimbat ca erau uzati(35%-40% pe tester)si cand am dat arcul jos,surpriza....doar ca nu poti sa-ti dai seama numai daca dai jos de pe masina ansamblul arc-amortizor si presati arcul astfel incat sa poti misca tija. Eu deja incaruntisem cautand ce bate,era sa schimb si caseta de directie daca ma luam dupa mecanicii de la Renault. Bafta!! |
--------------------
Renault
Laguna II
2003/Authentic/Estate/1.9dCi
- BH 11 ALS Traim in Romania si asta ne mananca toti banii!!!!!
|
|
PMG_tr |
![]()
|
pai zi-mi si mie ce marca erau alea de te-au dezamagit pe tine si ce ar trebui sa pun...da-mi un sfat....multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
sebi.als |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 April 09 From: Oradea ![]() |
M-am uitat pe factura din 2007 cand am cumparat bratele ,dar nu scrie marca,doar ca au costat 240 Ron fara TVA/buc.
Pivotii si cam tot ce am mai schimbat pe la suspensie dupa aia au fost Febi,si pana acum nu am avut probleme,desi la drumurile noastre............. Parerea mea e ca merita sa investesti in calitate! Mai cere parerea unora care au de-a face cu piese auto... Bafta!! |
--------------------
Renault
Laguna II
2003/Authentic/Estate/1.9dCi
- BH 11 ALS Traim in Romania si asta ne mananca toti banii!!!!!
|
|
PMG_tr |
![]()
|
deci febi sunt bune? multumesc pt sfat, am pus si eu in urma cu un an bucsile pe spate swag si deocamdata sunt foarte multumit de ele, in rest...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
PMG_tr |
![]()
|
intradevar aveti dreptate am stat de vorba cu un mecanic de la un service, forte priceput baiatul si m-a sfatuit sa schimb bratele cu totul, mi-a zis ca indiferent cum ar face tot nu vor mai iesi ca-s fabrica si in juma de an s-ar putea sa am iar surprize...asa ca..maine plec iarasi in concediu apoi cand ma-ntorc fac un efort si le iau, o sa merg pe swag sau febi...salutare
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:09 |