accident
![]() ![]() ![]() |
accident
tzavalau |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
|
||
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|||
boriss007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 7 September 08 From: Iasi ![]() |
Imi pare rau pentru tine ... si eu am avut accident dar am avut noroc sa ies doar cu spoilerul zgariat.
Ca idee, pe autokarma, preturi la produse noi: farul este 261 RON spoiler complet prevopsit este 543 RON Daca gasesti la dezmembrari o sa iesi clar mai ieftin. |
--------------------
Renault
Koleos 2
2019 2.0
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Imi pare sincer rau pt tine si masinutza.Nu stiu daca merita sa mergi la un sh.pt ca si la aia te costa cateva sute bune de lei + ca ai sanse sa nu gasesti spoilerul pe culoarea masinii tale,si cat te mai costa vopsitul,cam tot acolo iesi la bani.
De la un sh, spoilerul nu e in stare perfecta,alea mai sunt zgariate sau chiar putin lovite ( pietre,bordurii,etc ).Cel nou de pe autokarma,e cu tot cu grila si cu locatia pt halogene,din cate imi amintesc. Acum tu stii cum stai cu banii si cu ce preferi sa-ti inlocuiesti piesele avariate,noi sau sh. Baftalo si multe drumuri fara incidente si fara probleme. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
BlackHole |
![]()
|
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
Nasol moment, dar si eu trec prin ceva similar.
Spoiler nou la reprezentanta costa cu tot cu manopera si vopsit undeva in jur de 1600-1700 de roni, si cred ca e cea mai buna varianta. Am fost la un alt service bun din oras si mi-o recomandat sa iau spoileru de la reprezentanta, pentru ca exista sanse sa nu fie la fel ca cel vechi plus alte mici probleme care pot aparea. PS: Yutcaru, ai adormit pe tastatura, sau ce-i cu postu ala asa de lung ? ![]() |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
- TM
2001 Expression
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
ia piese sh si da-le o vopsea buna si e ok
alea noi sunt cam scumpe poti folosi sectiunea bursa si posteaza acolo piesele care iti trebuie poate gasesti la cineva This post has been edited by gheorghita88: 11 Jan 2009, 20:27 |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
@BlackHole: PS: Yutcaru, ai adormit pe tastatura, sau ce-i cu postu ala asa de lung ? )
........incercam sa fiu cat mai explicit,cat mai detaliat........ ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
eu te sfatuiesc sa cauti si la dezmembrari ,poti gasi spoiler chiar pe culoarea masinii tale
eu am gasit intamplator(bine nu imi trebuiau ....) usi aceeasi culoare chiar si capitonajul usii era acelasi model ![]() Doamne Ajuta ! |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
budyspy |
![]()
|
ce nu te omoara, te intareste!!!!! Group: Members Posts: 88 Joined: 16 August 07 From: slobozia ![]() |
sunt de acord cu piesele sh.
nici noi, de la reprezentanta, nu se mai potrivesc asa cum sunt cele din fabrica. eu am patit-o cu piese after market, dupa care am luat aceeasi plasa si cu piese de origine renault, la un service autorizat renault. sincer, cred ca piesele de sh, indiferent daca te potrivesti la culoare sau nu, sunt mai bune, se muleaza bine pe masina. |
--------------------
renault
laguna II
2007/1,9 dci/expression
|
|
doru07 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 15 November 06 ![]() |
Eu mi-am schimbat spoilerul la reprezentanta Renault anul trecut. Cel nou sta foarte bine pe masina si culoarea acestuia nu difera prea mult de culoarea masinii.
![]() Pretul a fost pe undeva pe la 2100 RON , insa nu m-a interesat pentru ca am reparat masina pe asigurarea unui individ nu prea atent in trafic. |
--------------------
renault
laguna II
- MH 04 GZA
2003 privilege, 1,9DCI, 120CP
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
este in curs de rezolvare si la mine problema in sensul ca astept sa vina piesele
-astea sunt comandate de o reprezentanta dacia renault deci nu renault pentru ca firma de asigurari nu are contract decit cu service asta si inca vreo 4 care nu au nici o legatura cu renault...(mai mult sau putin particulare) |
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
1.5Tgdi Black/2024 /C300 Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
|
tzavalau |
![]()
|
cred ca se poate sterge.....multam fain
|
--------------------
KGM
Korando
- HD 55 BXL
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
am patit-o si eu azi.la intrarea intr-o parcare tip sens unic,sotia unui sofer cu un passat modelul nou,nu se asigura si imi deschide portiera ei direct in oglinda si portiera din partea mea.acum sa vad maine ce vor stabili aia de la asigurari.a cui e vina?
Attached thumbnail(s) Fotografie017.jpg ( Size: 446.45k ) Number of downloads: 285 |
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
QUOTE(Yutcaru @ 11 Jan 2009, 14:38) Imi pare sincer rau pt tine si masinutza.Nu stiu daca merita sa mergi la un sh.pt ca si la aia te costa cateva sute bune de lei + ca ai sanse sa nu gasesti spoilerul pe culoarea masinii tale,si cat te mai costa vopsitul,cam tot acolo iesi la bani. De la un sh, spoilerul nu e in stare perfecta,alea mai sunt zgariate sau chiar putin lovite ( pietre,bordurii,etc ).Cel nou de pe autokarma,e cu tot cu grila si cu locatia pt halogene,din cate imi amintesc. Acum tu stii cum stai cu banii si cu ce preferi sa-ti inlocuiesti piesele avariate,noi sau sh. Baftalo si multe drumuri fara incidente si fara probleme. Nu da sfaturi proaste omului... Diferenta dintre cele de pe autokarma si cele de la dezmembrari este ca cele de pe autokarma sunt de producator, si nu intotdeauna ele se potrivesc bine atunci cand le montezi. Sunt patit cu piesele de producator. Decat noi si de producator, mai bine second hand dar originale. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
stie cineva cat coeta o portiera fata stanga???
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
cezarium |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 27 November 07 From: ploiesti ![]() |
luati de a dezmembrari daca nu reparati pe casco doarece daca reparati pe rca, nu stiu sigura daca a intrat in vigoare, dar asiguratorii la reparatii pe rca nu mai accepta decat piese de producator. v-a lovit cineva, dosar deschis, reparatie piese producator. asa va fi de acum. la casco putrti pune originale.
scuze daca sunt off topic dar mi-am zis sa va informez bafta all!!!!!! |
--------------------
Nissan
Patrol GR Y60 2.8TD 116cp TractoRila
1993 Renault Laguna 1.9dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:41 |