Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ma rog de ea sa se tureze...., nu stiu ce sa-i mai fac,unde sa o duc...

Warky
post 3 Sep 2009, 11:41
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Verifica .. pompa de motorina !

--------------------
Renault Megane - Negru pe Alb 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
megane.combi
post 13 Sep 2009, 08:12
Post #32

Membru incepator

Group: Members

buna dimineata,
dupa cateva saptamani am revenit cu informatii despre interventiiile pe care le-am mai efectuat masinii in timpul acesta..
Am curatat supapa de retur,nici-o schimbare,
Am inlocuit senzorul de presiune de pe rampa comuna,cu unul de pe alta masina,de proba,si nimic,masina mergea la fel
Miercuri am fost la Campina,la un atelier de reparatii pompe injectie si injectoare,
prima data au pus niste vase pe retururile de la injectoare,a scos 20ml in 2 min,injectoarele nu pierd presiune pe retur,
dupa a pus un tester pe masina,si testerul a ,,spus" ca regulatorul de presiune lucreaza 0%,au adus un aparat ce masoara presiunea din conducta care duce din pompa, in rampa comuna,cu regulatorull meu,a scos 517 bari, peirzand presiunea foarte repede,cum nu mai invartea demarorul scadea excesiv...de la 517-43-39-16samd in cateva secunde..maxim 3
au pus un regulator fals pe pompa.si au masurat din nou,minune..a scos peste 1500 de bari,presiunea mentinandu-se mult mai mult,
mi s-a spus ca regulatorul se poate reconditiona,dar nu la ei,ci la comarnic,dar saptamana trecuta nu s-a putut din motivele lor,mi-au spus sa ma duc saptamana care vine,
joi am mers la un prieten de la dezmembrari,am pus unul de peugeot 207,mi-au spus si cei de la campina ca se potriveste:D si parca mergea un pic mai bine,sau era efectul placebo...
o sa merg saptamana aceasta la ei pentru a reconditiona regulatorul meu,
acum nu stiu ce sa cred, regulatorul de la dezmembrari sa fi avut acelasi defect ca al meu?
sau sa nu fie din regulator?

numai bine o saptamana placuta!

13 Sep 2009, 18:33:
chiar nu stie nimeni daca ar putea fi regulatoru acela,sau o sa bat drumul degeaba?nici o parere?.......

This post has been edited by megane.combi: 13 Sep 2009, 18:33

--------------------
renault megane 1 1.9dci 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 13:49
Dacia