Capac maner usa sofer, Unde gasesc?
![]() ![]() ![]() |
Capac maner usa sofer, Unde gasesc?
laguna3 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 January 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2008
- xx 00 xxxx
|
|||
the_darkman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 20 September 07 ![]() |
Cel mai usor e sa il cumperi de la reprezentanta, cat naiba sa coste un plastic.
Nu de alta, dar sa nu se trezeasca alt posesor de Laguna, fara acel capacel .... Nu o zic cu rautate, insa din cauza ca multi prefera sa caute te miri pe unde piese usor de furat de pe masini, in loc sa le cumpere de la reprezentanta, si hotii fura stergatoare, oglinzi, senzori de parcare etc, pe principiul, lasa frate ca gasim noi unde sa le vindem. Oglinzile de BMW sunt cele mai furate piese din toate masinile existente, tocmai ca au fost si sunt destui care sa le cumpere de la coltul strazii in loc sa le ia de la reprezentanta. This post has been edited by the_darkman: 7 Jan 2012, 18:50 |
--------------------
Renault
Laguna 1.5dci
2008
|
|
didiland11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 29 May 07 From: Iasi ![]() |
Stai sa vezi ca de la reprezentanta vine in culoare standard; daca vrea sa-l vopseasca ii cere pretul ca pentru 1 element?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III 1.5dci
2009
|
|
laguna3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 January 12 ![]() |
Cred ca glumesti cu faza cu furatu...
![]() In primu rand is super rare lagunele 3 ![]() Ar fi super sa fie la reprezentanta, si sa se poata aduce doar acel capac, fara intreg maner, pentru ca altfel masina fiind cu keyless cred ca costa... ![]() |
--------------------
renault
laguna
2008
- xx 00 xxxx
|
|
trakker |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 29 January 12 ![]() |
Ai rezolvat? Ai gasit manerul sau capacul?
Stiti cumva daca manerul exterior de la usa soferului se potriveste de la megane2 la scenic2? This post has been edited by trakker: 2 Feb 2012, 17:42 |
--------------------
Renault
Scenic II
2004/Dynamique
|
|
CrisLagunaFun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 729 Joined: 27 May 07 ![]() |
QUOTE(laguna3 @ 7 Jan 2012, 19:33) Cred ca glumesti cu faza cu furatu... ![]() In primu rand is super rare lagunele 3 ![]() Ar fi super sa fie la reprezentanta, si sa se poata aduce doar acel capac, fara intreg maner, pentru ca altfel masina fiind cu keyless cred ca costa... ![]() Se poate aduce la reprezentanta doar capacul cu aprox 40 Lei. Exista 2 modele, cel negru care se poate vopsi in nuanta masinii si cel argintiu metaliazat. Faptul ca masina are keyless go nu are nici o legatura cu manerul de usa. Iti pot spune ca se potriveste si cel de Laguna 2, si cel de Megan singura deosebire este ca fanta pt scoaterea capacului este mai mica si se scoate mai greu de pe manerul usii. Chiar astazi am incercat un capac de la Laguna 2 ce il am de rezerva si s-a potrivit perfect pe Laguna 3 Succes ! |
--------------------
Renault
Laguna III
2009 Black Edition Carminat 1,5 dCi ex. Renault Laguna II 2.0 dCi 2007 150 HP
ex. Renault Laguna II 1,9 dCi 2004 ex. Renault Laguna II 1,6 16 V 107 HP |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 02:49 |