Vopsitorie Auto
![]() ![]() |
Vopsitorie Auto
CyberC |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 27 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2008/1.6 16v Privilege
- B XX XXX
|
|||
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua!
vopsiti si jante de aliaj? daca da, cat costa vopsirea a 4 jenti de 16" in negru? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Auto Bayern |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 17 August 09 ![]() |
QUOTE(CyberC @ 10 Apr 2010, 18:13) Buna ziua, Pentru un Megane 2 care e pretul de vopsitorie capac portbagaj culoare albastru nemetalizat. Prezinta doar cateva retusuri aplicate cu creion vopsea pe partea de sus. Multumesc, Buna ziua, ptr. elementul solicitat pretul este 400 Lei. Cu stima. 11 Apr 2010, 11:16: QUOTE(Mihai_E @ 11 Apr 2010, 09:26) Buna ziua, jante, din pacate, nu vopsim. Cu stima. This post has been edited by Auto Bayern: 11 Apr 2010, 11:16 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
al3xsutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 March 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006/Dynamic
- b 58 czz Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82 HP == B 87 LEF ==
|
|
Auto Bayern |
![]()
|
Buna ziua,
reparare+revopsire cele doua elemente 950 Lei. Cu stima. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
simion.ababei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 March 10 ![]() |
Buna ziua,
Am si eu de vopsit si de inlocuit o bara spate pentru un Opel Vectra C model 2002, culoare negru metalizat. Am cumparat o bara SH. care arata f. bine, dar care e standard si deci nu are gaurelele pentru senzorii de parcare precum cea actuala!!!... Ca atare senzorii trebuie fixati/lipiti cu tot cu suportul lor de prindere cumva... pe bara SH, care trebuie in prealabil si gaurita... Am intales ca si barile noi vin doar cu marcajul unde trebuie data gaura...deci tot trebuie gaurita. M-ar intersa daca puteti face aceste operatii, un timp si un cost? Multumesc, Simion |
--------------------
Opel
vectra
2003, versiune 2002
- B06ASM
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
buna ziua am citit acest forum si vad ca aveti multe recomandari asta inseamna ca faceti treaba am urmatoarea problema detin un renault laguna 2 si am avut vopsite, la reprezentanta pt ca nu am vrut sa fac compromisuri, capota si usa soferului ideea e ca ei mi au dat garantie 3 luni iar dupa vreo 4 luni , spal masina in medie o data la 2 sapt, la o spalare mi s-a decojit vopseaua dupa usa o fasie de vreo 5 cm . Am mers la reprezentanta sa vorbesc cu cei de acolo au pus lupa unde s-a exfoliat vopseaua si au vazut ca nu a fost zgariata iar ei au fost draguti si chiar daca iesise din garantia de 3 luni au revopsit usa. Problema e ca au trecut iar vreo 4 luni si dupa fiecare spalare mi se exfoliaza iar usa si acum si capota deja ma dispera chestia asta . As vrea sa vopsesc PROFESIONAL usa si capota masinii e un gri metalizat dar acum vreau o garantie mai mare pentru ca vad ca dupa 4 luni apar aceste probleme si vreau sa nu existe nici o diferenta de culoare intre partea vopsita si restul , aici sunt de apreciat cei de la reprezentanta ca nu era diferenta de culoare, din cate am inteles acum cu noile legi de poluare se vopseste pe baza de apa si cica de accea apar aceste exfolieri deci in concluzie astept un raspuns de la dumneavoastra cu un pret timp de lucru pentru ca eu sunt din braila si trebuie sa imi iau in calcul si drumul multumesc frumos
ps poza e mai veche am pus o pt a se vedea culoarea This post has been edited by bogdan.stavar: 12 May 2010, 23:05 Attached thumbnail(s) IMG_0972.JPG ( Size: 1.96mb ) Number of downloads: 672 |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
buna ziua
m ar interesa si pe mine daca puteti efectua o reparatie la aripa dreapta fata de solenza(poze),culoare verde metalizat,cat ar dura si cam cat ar fi costu acesteia(manopera+materiale). Attached thumbnail(s) IMG_2091.JPG ( Size: 1.91mb ) Number of downloads: 667 IMG_2092.JPG ( Size: 1.97mb ) Number of downloads: 627 |
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
PYTu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 November 05 From: Buc. ![]() |
o capota si un portbagaj de clio bicorp cat costa de vopsit? eventual si un eleron. multumesc.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005 Extreme viata e prea scurta ca sa conduci o masina urata
|
|
danamar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 May 10 ![]() |
Buna ziua!
Am gasit masina in parcare zgariata, as dori sa stiu cat costa vopsirea capotei fata (intr-un loc e si usor infundata). Mentionez ca este albastru metalizat. Va multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 berlina
|
|
ginel oprea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 May 10 ![]() |
salut!am si eu cateva valuri pe capota, de la inchiderea deficitara a capotei,presandu-se pe locul respectiv au aparut niste valuri.Mentionez ca masina are culoarea gri metalizat.Puteti sa-mi spuneti dc. se poate cam cat costa reparatia?ms.
|
--------------------
ford
fiesta
2005-70cp
|
|
Auto Bayern |
![]()
|
QUOTE(bogdan.stavar @ 12 May 2010, 23:02) buna ziua am citit acest forum si vad ca aveti multe recomandari asta inseamna ca faceti treaba am urmatoarea problema detin un renault laguna 2 si am avut vopsite, la reprezentanta pt ca nu am vrut sa fac compromisuri, capota si usa soferului ideea e ca ei mi au dat garantie 3 luni iar dupa vreo 4 luni , spal masina in medie o data la 2 sapt, la o spalare mi s-a decojit vopseaua dupa usa o fasie de vreo 5 cm . Am mers la reprezentanta sa vorbesc cu cei de acolo au pus lupa unde s-a exfoliat vopseaua si au vazut ca nu a fost zgariata iar ei au fost draguti si chiar daca iesise din garantia de 3 luni au revopsit usa. Problema e ca au trecut iar vreo 4 luni si dupa fiecare spalare mi se exfoliaza iar usa si acum si capota deja ma dispera chestia asta . As vrea sa vopsesc PROFESIONAL usa si capota masinii e un gri metalizat dar acum vreau o garantie mai mare pentru ca vad ca dupa 4 luni apar aceste probleme si vreau sa nu existe nici o diferenta de culoare intre partea vopsita si restul , aici sunt de apreciat cei de la reprezentanta ca nu era diferenta de culoare, din cate am inteles acum cu noile legi de poluare se vopseste pe baza de apa si cica de accea apar aceste exfolieri deci in concluzie astept un raspuns de la dumneavoastra cu un pret timp de lucru pentru ca eu sunt din braila si trebuie sa imi iau in calcul si drumul multumesc frumos ps poza e mai veche am pus o pt a se vedea culoarea Buna ziua, scuze ptr. intarziere. Problemele care le-ati intampinat nu se datoreaza vopselurilor ecologice pe baza de apa, ci datorita nerespectarii procedurilor de lucru sau a materialelor de slaba calitate.In cazul Dvs. pretul ptr. reparatiilor solicitate este 1100 Lei.Timp de executie 3 zile. Cu stima. 21 May 2010, 15:10: QUOTE(rratzoiusexos @ 14 May 2010, 14:37) buna ziua m ar interesa si pe mine daca puteti efectua o reparatie la aripa dreapta fata de solenza(poze),culoare verde metalizat,cat ar dura si cam cat ar fi costu acesteia(manopera+materiale). Buna ziua, pret 550 Lei, timp de executie 2 zile. Cu stima. 21 May 2010, 15:11: QUOTE(PYTu @ 14 May 2010, 15:03) Buna ziua, ce reparatii necesita elementele respective?Poze? Cu stima. 21 May 2010, 15:12: QUOTE(danamar @ 15 May 2010, 05:55) Buna ziua! Am gasit masina in parcare zgariata, as dori sa stiu cat costa vopsirea capotei fata (intr-un loc e si usor infundata). Mentionez ca este albastru metalizat. Va multumesc! Buna ziua, capota reparat+revopsit 650 Lei. Cu stima. 21 May 2010, 15:13: QUOTE(ginel oprea @ 21 May 2010, 13:30) salut!am si eu cateva valuri pe capota, de la inchiderea deficitara a capotei,presandu-se pe locul respectiv au aparut niste valuri.Mentionez ca masina are culoarea gri metalizat.Puteti sa-mi spuneti dc. se poate cam cat costa reparatia?ms. Buna ziua, pret 650 Lei. Cu stima. This post has been edited by Auto Bayern: 21 May 2010, 15:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
Buna dimineața, aveți cumva posibiliatea sa efectuati operație pe casco astra?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Auto Bayern |
![]()
|
Buna dimineata,
da, putem efectua reparatii cu decontare Casco Astra. Cu stima. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Buna ziua! Vopsirea aripii dreapta spate in bleu crepuscule(metalizat) cat costa? Va multumesc!
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Auto Bayern |
![]()
|
Buna ziua,
ce alte probleme(zgarieturi, indoituri) mai are aripa? Cu stima. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
uitucul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Buna ziua,
Am si eu de vopsit o bara fata in culoare metalizata (e luata second hand dar nu are probleme, doar de vopsit si montat pe masina). Din cauza unei mici lovituri frontale, ramforsarea s-a deformat usor, necesita indreptatea luftului la capota. Nu e foarte vizibil, mai mult se cunoaste la nivelul farului dreapta. Cam cat m-ar costa si cat dureaza? Diferenta de culoare? As mai vrea sa stiu daca efectuati si lucrari de insonorizare? Vreau sa mai reduc zgomotul din habitaclu. Pret si durata de executie? |
--------------------
Renault
Clio
2006 1.5 Dci
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Vopsea sarita pe arcul de cerc de deasupra rotii, zgariata un pic mai sus(lacul doar) si indoita un pic tot pe arcul de cerc, dar mai jos si nu e zgariata sau vopseaua sarita.
Attached thumbnail(s) P1070713.jpg ( Size: 100.06k ) Number of downloads: 433 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Auto Bayern |
![]()
|
QUOTE(uitucul @ 7 Jun 2010, 08:44) Buna ziua, Am si eu de vopsit o bara fata in culoare metalizata (e luata second hand dar nu are probleme, doar de vopsit si montat pe masina). Din cauza unei mici lovituri frontale, ramforsarea s-a deformat usor, necesita indreptatea luftului la capota. Nu e foarte vizibil, mai mult se cunoaste la nivelul farului dreapta. Cam cat m-ar costa si cat dureaza? Diferenta de culoare? As mai vrea sa stiu daca efectuati si lucrari de insonorizare? Vreau sa mai reduc zgomotul din habitaclu. Pret si durata de executie? Buna ziua, masina trebuie vazuta ptr. a va oferi un pret.Acel luft poate avea mai multe cauze si din acest motiv nu putem estima un pret pana nu facem o constatare.Lucrari de insonorizare nu putem efectua. Cu stima. 7 Jun 2010, 09:33: QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 7 Jun 2010, 09:21) Vopsea sarita pe arcul de cerc de deasupra rotii, zgariata un pic mai sus(lacul doar) si indoita un pic tot pe arcul de cerc, dar mai jos si nu e zgariata sau vopseaua sarita. Buna ziua, reparatii+revopsire aripa spate, pret 550 Lei. Cu stima. This post has been edited by Auto Bayern: 7 Jun 2010, 09:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
buna seara. Ma intereseaza si pe mine un pret pentru vopsirea unui eleron de megane sedan in culoarea masinii din semnatura, negru metalizat. Piesa este incercuita cu rosu in poza de mai jos. Vopseaua cum este? va iesi la fel ca cea din service renault? se vor vedea diferente de culoare fata de masina?
1.jpg ( Size: 20.98k ) Number of downloads: 411 De asemenea am o zgarietura pe bara fata sub proiectorul dreapta. am luat o piatra la viteza mare si mi-a zgariat vopseaua in zona aceea. Se poate repara astfel incat sa nu se cunoasca? eventual un pret pentru reparatie. Atasez o poza ca sa se vada ce si cum. index.jpg ( Size: 97.76k ) Number of downloads: 88 Multumesc This post has been edited by skorpio_bog: 14 Jun 2010, 00:35 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Auto Bayern |
![]()
|
Buna ziua,
elelorul se poate vopsi doar daca materialul din care este confectionat permite acest lucru.Vopseaua ve iesi identica cu cea originala, fara diferente de nuanta. Zgarietura de pe bara se poate repara, fara diferente de nuanta.Pret reparatie+revopsire(bara) 300 Lei. Cu stima. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
eleronul se poate vopsi. este dintr-un material plastic la fel ca barele de pe megane.
in cei 300 de ron intra si vopsirea eleronului? bara se revopseste complet? oferiti ceva garantie pentru vopsire? (exfoliere, crapare etc) bara si eleronul le voi demonta si remonta eu. Voi veni la dumneavoastra cu ele demontate, deci fara manopera de demontat, remontat. This post has been edited by skorpio_bog: 14 Jun 2010, 11:29 |
--------------------
Renault
|
dorul3t |
![]()
|
![]() Aviator DACIAClub Group: Members Posts: 396 Joined: 10 November 09 From: Bucuresti ![]() |
indicatii pentru un amator(nebun) ce vrea sa-si vopseasca masina singur... in garaj... oferiti?
|
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
- TR-21-REB bla bla bla....
|
|
Auto Bayern |
![]()
|
QUOTE(skorpio_bog @ 14 Jun 2010, 11:24) eleronul se poate vopsi. este dintr-un material plastic la fel ca barele de pe megane. in cei 300 de ron intra si vopsirea eleronului? bara se revopseste complet? oferiti ceva garantie pentru vopsire? (exfoliere, crapare etc) bara si eleronul le voi demonta si remonta eu. Voi veni la dumneavoastra cu ele demontate, deci fara manopera de demontat, remontat. 300 Lei, reprezinta reparatia ptr. bara.Vopsire eleron+bara( fara manopera demontare/remontare) = 350 Lei. Cu stima. 14 Jun 2010, 12:11: QUOTE(dorul3t @ 14 Jun 2010, 11:32) Buna ziua, nu va recomand sa faceti asa ceva.Daca nu aveti experienta, conditii, etc. rezultatul va fi dezamagitor.Nu va complicati singur existenta. Cu stima. This post has been edited by Auto Bayern: 14 Jun 2010, 12:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
stati ca m-ati bagat in ceata
![]() Deci toata operatiunea: retusat si vopsit bara fata+pregatit si vopsit eleron ma costa 650 de lei sau 350? rog un raspuns si pt intrebarile din postul de mai sus adica: QUOTE(skorpio_bog) bara se revopseste complet? oferiti ceva garantie pentru vopsire? (exfoliere, crapare etc) Multumesc si scuze de insistenta! |
--------------------
Renault
|
dorul3t |
![]()
|
![]() Aviator DACIAClub Group: Members Posts: 396 Joined: 10 November 09 From: Bucuresti ![]() |
ce sa zic de experienta...
am vopsit... dar nimic pretentios... am vopsit un tractor.. remorcile de acasa... combina agricola... fara sa-mi curga vopseaua...(doar putin la inceput) mi-e teama de finisaje.. retusuri.. chit-uri.. matuitul... detalii d-astea vreau... pe masina mea.. am culoare metalizata.. un albastru foarte pretentios... vreau sa scot ceva frumos din ea.. din 2 culori.. jumatatea de jos... un gri metalizat mai inchis... iar partea superioara... culoarea ei.. vreau detalii - pasii care trebuiesc urmati pentru o eventuale curatire a aripilor spate.. unde la toate masinile apare rugina...( nu e prea tare mancata dar s-a umflat putin vopseaua) .. retusuri pe la micile infundaturi cum le mai gasesti prin parcari... care sunt pasii... dupa demontare tot de pe ea... cum se aplica chit-ul... se da cu filler... apoi se finiseaza... dupa care se degreseaza... si se vopseste... cred ca am descris cam pe scurt pasii astia... dar poate ma luminati voi... am ambitie... am scule... si vreau sa le pun in practica |
--------------------
dacia
1310 L + GPL
11.1999
- TR-21-REB bla bla bla....
|
|
Auto Bayern |
![]()
|
QUOTE(skorpio_bog @ 14 Jun 2010, 12:13) stati ca m-ati bagat in ceata ![]() Deci toata operatiunea: retusat si vopsit bara fata+pregatit si vopsit eleron ma costa 650 de lei sau 350? rog un raspuns si pt intrebarile din postul de mai sus adica: QUOTE(skorpio_bog) bara se revopseste complet? oferiti ceva garantie pentru vopsire? (exfoliere, crapare etc) Multumesc si scuze de insistenta! Daca aduceti bara si eleronul demontate de pe masina pretul este 350 Lei.Pretul include vopsirea eleronului si reparatia( revopsirea) zgarieturii de pe bara.Bara nu se vopseste decat local, in zona zgarieturii.Garantia oferita este 12 luni. Cu stima. 14 Jun 2010, 13:15: QUOTE(dorul3t @ 14 Jun 2010, 12:17) ce sa zic de experienta... am vopsit... dar nimic pretentios... am vopsit un tractor.. remorcile de acasa... combina agricola... fara sa-mi curga vopseaua...(doar putin la inceput) mi-e teama de finisaje.. retusuri.. chit-uri.. matuitul... detalii d-astea vreau... pe masina mea.. am culoare metalizata.. un albastru foarte pretentios... vreau sa scot ceva frumos din ea.. din 2 culori.. jumatatea de jos... un gri metalizat mai inchis... iar partea superioara... culoarea ei.. vreau detalii - pasii care trebuiesc urmati pentru o eventuale curatire a aripilor spate.. unde la toate masinile apare rugina...( nu e prea tare mancata dar s-a umflat putin vopseaua) .. retusuri pe la micile infundaturi cum le mai gasesti prin parcari... care sunt pasii... dupa demontare tot de pe ea... cum se aplica chit-ul... se da cu filler... apoi se finiseaza... dupa care se degreseaza... si se vopseste... cred ca am descris cam pe scurt pasii astia... dar poate ma luminati voi... am ambitie... am scule... si vreau sa le pun in practica Dumneavoastra imi cereti sa va scriu pe forum procedurile si metodele de reparatii, vopsire , etc.?Va dati seama ca aceste lucruri nu se pot scrie pe un forum.Cantitatea de informatii este imensa. Cu stima. This post has been edited by Auto Bayern: 14 Jun 2010, 13:15 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pe forum bmw oferiti garantie 24 luni, de ce?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Auto Bayern |
![]()
|
Este o postare veche.Garantia oferita este 12 luni indiferent de tipul masinii.
Cu stima. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
inca o intrebare daca se poate. Vreau si eu preturi separate pentru vopsirea intregii bare fata (fara bandouri ca acelea sunt alta culoare) si pret separat doar pentru vopsirea eleronului .
Multumesc! This post has been edited by skorpio_bog: 14 Jun 2010, 14:12 |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:41 |