Ce se intampla cu contul meu?
![]() ![]() ![]() |
Ce se intampla cu contul meu?
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Uraaaaaa, simbata bem
![]() Ma duc eu sa iau berea fara alcool, tu o platesti ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Salut.Am si eu o intrebare catre moderatori tot in legatura cu contul.Pana ieri 1.12.2005 nu am putut sa-mi accesez contul.Dec ce?Am fost banat si daca da de ce?
|
--------------------
logan
dacia
- AR-07-RZV
Laurate 2005 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Incalcarea regulamentului de la bursa, punctul 3, in topicul "vind cd-mp3" Postul ti-a fost sters. (MoneyTalks). Money de obicei da avertismente la pachet cu 3 zile de concediu gratis
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
antifon |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 1 Joined: 27 December 05 ![]() |
Vreau si eu sa stiu daca userul ciuf a fost banat. Daca da : de ce ? si pentru cat timp?
|
--------------------
Dacia
Logan
- B 33 DFY
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am putea stii in ce calitate intrebi?
Si pentru a potoli setea de cunoastere: pentru clona. Clona fiind tbogdan |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
antifon |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 1 Joined: 27 December 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 15 Jan 2006, 00:26) Am putea stii in ce calitate intrebi? Si pentru a potoli setea de cunoastere: pentru clona. Clona fiind tbogdan in calitate de clona creata inainte de tbogdan, pentru ca daca ti-as spune ca sunt alta persoana nu m-ai crede (intram de pe acelasi comp. de unde si acelasi ip) |
--------------------
Dacia
Logan
- B 33 DFY
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
acum cateva zile aveam 480 si ceva de posturi acum vad ca am 411 sa inteleg ca s-a sters o parte din forum? daca da care? multumesc anticipat pt raspuns.
|
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca e un anunt pus pe aici de admini. Spor!
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th August 2025 - 16:16 |