Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

pareri laguna 2, Merita laguna2 ph.1?

dyanaraolina
post 3 Sep 2009, 00:18
Post #31

Membru incepator

Group: Members

fabyan eu iti pot spune foarte sincer sa nu te grabesti..am intrat si eu la fel k si tine sa ma interesez in stanga in dreapta, pe ici pe colo, nush ce sa zic,,eu am achizitionat o laguna 2 din 2002 acum 3 zile intr-adevar cum am vazut si mai sus sunt pareri pro si contra,eu iti spun din proprie experienta sa nu te pripesti pt k asta am facut eu si nu e tocmai bine. eu am facut un schimb cu un fiat punto tot din 2002 si acum plang dupa fiat (bineinteles dupa ce am depistat ceva probleme majore la laguna)de-asta iti spun sa nu te grabesti pt k masini sunt si vor mai fi... ce sa zic multa bafta!!

3 Sep 2009, 01:23:
in rest nimic de zis intr-adevar laguna e o masina frumoasa,foarte confortabila,cu un aer de eleganta discret si mie imi plac masinile mari,si recunosc m-a atras dar cand e vorba de buzunar acolo e mai dureros

This post has been edited by dyanaraolina: 3 Sep 2009, 00:23

--------------------
Renault 2002 Laguna 2 - BZ-06-vkj
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
popel2popel
post 3 Sep 2009, 10:02
Post #32

Membru

From: Bucuresti dupa o viata la Cluj

Salutare, de 5 zile am si eu o balena in toata splendoarea ei masina din semnatura. Este full cu toate obtionalele ce se puteau pune pe ea in 2002 in romania. masina are 88000 km la bord, un singur prorprietar. In garantie reviziile facute la renault in rest la un ateleier din Sibiu cica foarte profi. Ce va pot spune ca e ca noua, functioneaza tot impecabil, toarce frumos, electronica functioneaza fara repros, ambreajul prinde o idee sus dar mult mai jos fata de loganul precedent care din fabrica facea asta. Confortul este o poezie, iar mirosul de piele calitatea I este senzational. Stiu masina de mult si m-am idragostit de ea la prima vedere si acum ca este a mea sunt in al 9-lea cer.

Sunt farte reticient la ce fac francezii, dar nu la motoare si masini. Au o istorie impresionanta, iar laboratoarele technologice de la Paris sunt unele din cele mai performante din lume.

Daca iti place , cumpara, nu-ti va parea rau, verifica tot ce consideri ca e necesar, coneaza foarte mult cum a fost condusa si ingrijita (valabil pentru ori ce masina), este o masina fiabila si nu are probleme mai multe fata de una nemteasca, ba din contra are cateva plusuri la capitolu canfort.

This post has been edited by popel2popel: 3 Sep 2009, 10:07

--------------------
Renault Laguna 2 2002/ph1/1,9 DCI/Privilege/120CP
+
todd
post 3 Sep 2009, 20:36
Post #33

Membru incepator

yep
cool car

--------------------
Renault Laguna2 1.9dci, LagunaIII 2.0dci ..........
+
fabyan
post 6 Sep 2009, 00:31
Post #34

Membru autentic

From: Brad/HD

Popel2 sa o stapanesti sanatos cool.gif

--------------------
Renault, laguna 1 / laguna 3 1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci - HD 07 TZG
+
mihai vulcan
post 7 Sep 2009, 22:34
Post #35

Membru

From: Sibiu

DA merita!!! Este o masina frumoasa si foarte confortabila, avem un an de cand suntem impreuna si nu m-a dezamagit!

--------------------
HYUNDAI I30 1.4 tgdi exclusive launch edition 2017 - SB 06 YCP
Ex Renault Laguna Ii
Ex Renault 25 GTX
+
CT-05-DGP
post 8 Sep 2009, 08:54
Post #36

Membru autentic

Masina este foarte buna eu o am de aproape 4 ani si nu am avut nici o problema, daca ai grija de ea are si ea grija de tine.
Daca esti interesat o dau pe a mea cu 6500 eu vreau sa trec la ph 2 2.0t deci tot laguna frate...m-a cucerit...

Attached thumbnail(s)
SANY1811.JPG ( Size: 193.61k ) Number of downloads: 456

--------------------
Renault Megane 4 Estate 1.5 dci
Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 11:23
Dacia