pareri laguna 2, Merita laguna2 ph.1?
![]() ![]() ![]() |
pareri laguna 2, Merita laguna2 ph.1?
dyanaraolina |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
2002
Laguna 2
- BZ-06-vkj
|
|||
popel2popel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 31 January 07 From: Bucuresti dupa o viata la Cluj ![]() |
Salutare, de 5 zile am si eu o balena in toata splendoarea ei masina din semnatura. Este full cu toate obtionalele ce se puteau pune pe ea in 2002 in romania. masina are 88000 km la bord, un singur prorprietar. In garantie reviziile facute la renault in rest la un ateleier din Sibiu cica foarte profi. Ce va pot spune ca e ca noua, functioneaza tot impecabil, toarce frumos, electronica functioneaza fara repros, ambreajul prinde o idee sus dar mult mai jos fata de loganul precedent care din fabrica facea asta. Confortul este o poezie, iar mirosul de piele calitatea I este senzational. Stiu masina de mult si m-am idragostit de ea la prima vedere si acum ca este a mea sunt in al 9-lea cer.
Sunt farte reticient la ce fac francezii, dar nu la motoare si masini. Au o istorie impresionanta, iar laboratoarele technologice de la Paris sunt unele din cele mai performante din lume. Daca iti place , cumpara, nu-ti va parea rau, verifica tot ce consideri ca e necesar, coneaza foarte mult cum a fost condusa si ingrijita (valabil pentru ori ce masina), este o masina fiabila si nu are probleme mai multe fata de una nemteasca, ba din contra are cateva plusuri la capitolu canfort. This post has been edited by popel2popel: 3 Sep 2009, 10:07 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002/ph1/1,9 DCI/Privilege/120CP
|
|
todd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 08 ![]() |
yep
cool car |
--------------------
Renault
Laguna2 1.9dci, LagunaIII 2.0dci
..........
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Popel2 sa o stapanesti sanatos
![]() |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
mihai vulcan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 27 July 08 From: Sibiu ![]() |
DA merita!!! Este o masina frumoasa si foarte confortabila, avem un an de cand suntem impreuna si nu m-a dezamagit!
|
--------------------
HYUNDAI
I30 1.4 tgdi exclusive launch edition
2017
- SB 06 YCP Ex Renault Laguna Ii
Ex Renault 25 GTX |
|
CT-05-DGP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 January 07 ![]() |
Masina este foarte buna eu o am de aproape 4 ani si nu am avut nici o problema, daca ai grija de ea are si ea grija de tine.
Daca esti interesat o dau pe a mea cu 6500 eu vreau sa trec la ph 2 2.0t deci tot laguna frate...m-a cucerit... Attached thumbnail(s) SANY1811.JPG ( Size: 193.61k ) Number of downloads: 456 |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
1.5 dci Ex. Renault Laguna 2 1.9 dci Ex. Renault Clio Symbol 1.4 mpi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 11:23 |