proiectoare, cum le opresc
![]() ![]() ![]() |
proiectoare, cum le opresc
silent.asasin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|||
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Butonul de langa suceste-l spre tine, nu spre motor.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
ionutzcioby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 19 August 09 ![]() |
Ai o sageate pe maneta.Sa fie la pozitia 0.
|
--------------------
renault
laguna
1999
- cs 05 rcm
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
De la schimbatul becului de pozitie nu are cum sa iti faca probleme, fa si tu ce ti-au spus colegi de mai sus. Bafta.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
silent.asasin |
![]()
|
....nu merge sub nici o forma!!daca vreau sa le sting....se stinge si faza scurta!!!
|
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Ar trebui sa consulti un electrician... inseamna ca undeva sunt legate firele aiurea
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Sunt 2 butoane unul langa altul pe maneta din stanga. Cel din capat e pentru pozitii, faza scurta iar langa el este alt buton, pt stop ceata si proiectoare; asta trebuie invartit pe 0.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Eu zic ca ai probleme cu vre-un contact de la maneta .
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
silent.asasin |
![]()
|
as vrea sa incerc sa scot firul de la mufa de faza scurta si sa il leg astfel incat sa mi se aprind stopurile de ceata!!!dar nu stiu cum sa trag legatura de la stopuri....sau o exista vreo legatura care sa vina din spate de la faruri ,in fata la baterie,ca sa ma leg de ea?
|
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Dute la un electician mai bine nu fa improvizati la sistemul electric Doamne fereste mai iei foc, eu raman tot la ideia ca maneta de unde schimbi e de vina incearca cu alta de la dezmembrari.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
bogdyMND |
![]()
|
La ce ti-ar trebuii stop de ceata dc nu e ceata. La fel si cu proiectoarele, nu degeaba se numesc de CEATA. Dc nu e ceata singurul lucru ce-l obtii e sa deranjezi pe ceilalti, si asta pentru ca probabil ti se pare "cul" sa fi in rand cu restul "loganistiilor" si "bronzatiilor" sau si ceata in cap.
Asa ca mai bine lasi instalatia asa cum e , sa nu-ti umplii frigiderul de carne. In schimb initiatorul topicului ar fi bine sa se duca la un electrician, si dc nu rezolva sa caute la dezmembrari alta maneta. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Bogdy nu ai inteles bine, el are proiectoare dar nu poate sa le mai deconecteze, sa mearga doar cu faza scurta.Cred ca sa exprimat el gresit de stopuri ceata, cred ca avrut sa zica proectoare vad ca vrea sa lucreze pe partea din fata a masini.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Folosirea proiectoarelor cand nu este ceata este ilegala si constituie contraventie. Codul Rutier o zice, nu eu
![]() Nici eu nu am crezut, dar daca afli ca cineva chiar si-a luat amenda pe ideea asta... |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
dj_party |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 25 November 08 From: Timisoara ![]() |
Omul intelege ca e ilegal, problema e ca nu mai poate sa le opreasca.
|
--------------------
renault
laguna 1
1999 1.6 16v b 107cp
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Eu am inteles asta.. doar prezentam un aspect important legat de utilizarea lor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
bogdyMND |
![]()
|
Eu am inteles ca vrea sa traga fire astfel incat cand aprinde pozitiile sa se aprinda si stopul de ceata.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
silent.asasin |
![]()
|
....mey bogdy!!!tocmai ce vroia sa zica meister,am vrut sa exprim si eu!!!
ma opreste politia si eu ce ii zic...."am vrut sa fiu cul!!deaia nu le sting" eu de obicei,cu toate ca legea nu o cere,merg cu faza scurta mereu....indiferent de vreme....sosea....conditii meteo!!!!iar acum cu proiectoarele....nu mai pot! cred ca o sa ma duk la cineva sa imi scoata firele de la proiectoare si sa mi le puna la faza lunga!!! cand o fi nevoie de faza lunga,cu atat mai bine ca o sa sporeasca vizibilitatea si proiectoarele,si cu asta basta!! "ce uameni"!! |
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
De ce sa-ti scoata firele de la proectoare si sa le montezi pe faza lunga gresesti, pentru ca vine sezonul rece cu ceata si ai sa ai nevoie de proiectoare, doar stii cand e ceata nu poti merge cu faza lunga. Mai degraba te duci la electrician, sa-ti verifice el toata instalatia cara vine de la proiector pina in bord, dar eu tot la maneta cu care le comuti spun ca este de vina.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 06:24 |